حوزه علمیه
حوزه علمیه
قم - رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: شورای عالی تحول علوم انسانی در شرایط فعلی دارای اشکال مدیریتی و ساختاری است، چرا که چنین موضوعی اقدام شورایی نیست، بلکه نیازمند سازمان و بودجه
شرکت چاپ و نشر بینالملل وابسته 16 کتاب چاپ اولی را به سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران میآورد.
رئیس شورای تحول علوم انسانی اسلامی، تحقیق در مبانی و اصول این علوم را نیاز امروز جامعه دانست و گفت: باید کتابهایی توسط حوزه علمیه تالیف شود تا در دانشگاهها توسط اساتید تدریس شود.
جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و رسانه ملی در نشست فراکسیون قرآن مجلس بر تأثیر پرداخت با کیفیت به مضامین قرآنی در جذب مخاطب تأکید کردند.
قم - رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: در مکتب اسلام فارغ التحصیلی ندارد و معتقدیم تا در این دنیا زندگی میکنیم باید به دنبال علم و دانش بود.
قم - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در کشور به فرهنگ نوآوری و نیازآفرینی نیاز داریم و فرهنگ آفرینی یکی از کارکردهای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.
در جنگشناختی اتحاد دولت و ملت از یک سو و اتحاد قوا از سوی دیگر تعیینکننده نتیجه نهایی جنگ نرم است. غفلت کنیم از این ناحیه آسیب میبینیم.
قم - رئیس موسسه امام خمینی (ره) گفت: اجرای قانون حجاب و مقابله با متجاهران به بیحجابی و نیز کار اقناعی و فرهنگی، فرهنگسازی و گفتمانسازی دو بال پیادهسازی حجاب در جامعه اسلامی است.
ایرنا نوشت: کارهای امدادگری و تهیه غذا در مسجد مهدی موعود (ع) خرمشهر با من بود، منافقان در شهر فعالیت میکردند، نگران بودیم آنها توی غذای رزمندگان چیزی بریزند به همین دلیل اجازه نمیدادیم هر کسی غذا بپزد.
قم - مدیرحوزههای علمیه گفت: رویکرد تحولی و نگاه راهبری و ارتباط با درون و برون نظامات حوزوی مورد توجه قرار گیرد که البته باید همراه با قدرتهای علمی و تحولی باشد.
اقتصادنیوز: محمدجواد فاضل لنکرانی در جمع اساتید و طلاب حوزه علمیه قم به طرح نکاتی در باره حجاب پرداخت.
گاهی میگویند ما در تاریخ سراغ نداریم در زمان رسول اکرم یا امیرالمؤمنین به کسی که حجاب نداشته یا بدحجاب بوده تذکری داده باشند؟! اولاً مگر همه تاریخ برای ما نقل شده؟ خیلی از قضایا هست که نقل نشده، ثانیاً ما که نمیتوانیم محکمات قرآن را رها کرده و سراغ تاریخ برویم!
آیت الله فاضل لنکرانی: گفت: در تبلیغ دین از احکام و غیر احکام باید این عبارت «یسرا و لا تعسرا و بشرا و لا تنفرا...،» سرلوحه کار ما باشد خصوصاً آنکه در زمانه ما مشکلات فراوان است و یک مشکل همین مسئله بیحجابی است، اگر در برخورد با یک بیحجاب تعبیر لامذهب یا بیدین یا تعبیرات زشت به کار رود مسلماً تنفر پیدا میکند، باید با آنها به نحو صحیح برخورد شود.
شیخ حسین انصاریان گفت: من به وزرای آموزش و پرورش در دولتهای مختلف پیشنهاد دادم که با استفاده از قرآن کریم، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه، توسط متخصصان، کتابهای درسی بهروز و کارآمد تهیه و تدوین شده و از کلاس ششم تا زمان ورود به دانشگاه، در مدارس آموزش داده شود که متأسفانه برخلاف استقبال از این پیشنهاد، هنوز اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.