خاطرات آپاراتچیهای سینمای ایران در «با آپاراتچیها»
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه آیتم 20 قسمتی «با آپاراتچیها» که اخیرا تولید و قسمتهایی از آن منتشر شده، به سراغ آپاراتچیهای قدیمی شهر تهران از جمله حسین گیتی، اکبر (آسیا) رستمزاده و... رفته و در رابطه با دستگاه آپارات و نحوه نمایش فیلم در سینماها، سختیها و شیرینیهای شغل آپاراتچی، خاطرات جذاب این حرفه و... با آنها به گفتوگو نشسته است. آیتمهای یک تا دو دقیقهای...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه آیتم 20 قسمتی «با آپاراتچیها» که اخیرا تولید و قسمتهایی از آن منتشر شده، به سراغ آپاراتچیهای قدیمی شهر تهران از جمله حسین گیتی، اکبر (آسیا) رستمزاده و... رفته و در رابطه با دستگاه آپارات و نحوه نمایش فیلم در سینماها، سختیها و شیرینیهای شغل آپاراتچی، خاطرات جذاب این حرفه و... با آنها به گفتوگو نشسته است.
آیتمهای یک تا دو دقیقهای «با آپاراتچیها» به بهانه اکران فیلم «آپاراتچی» و با هدف نگاهی به پیشینه آپارات و شناساندن آپاراتچیهایی که سالها برای رونق سینمای کشور زحمت کشیدهاند، توسط تیم رسانهای فیلم سینمایی «آپاراتچی» و با همکاری سینماداران تهران تهیه شده و از طریق شبکههای مجازی این فیلم به آدرس @Aparatchi_movie قابل تماشاست.
فیلم سینمایی «آپاراتچی» که اکران آن در سینماها با استقبال مخاطبان همراه بوده، داستان یک نقاش ساختمانِ عاشق سینما به نام جلیل است که دلبستگیاش به سینما و فیلمسازی، دردسرهایی برایش به همراه دارد، او علاوه بر دشواریهای مسیر ساخت فیلم، برای نمایش فیلمهایش نیز با مشکل روبهروست و فیلمهایش را به کمک دستگاه آپاراتی که به همراه دارد، برای نمایش به میان مردم میبرد.
فیلم «آپاراتچی» براساس سرگذشت واقعی یک آپاراتچی اهل تبریز به نام جلیل طائفی و با اقتباس از کتابی به همین نام، نوشته روحالله رشیدی ساخته شده است.
این فیلم سینمایی به کارگردانی قربانعلی طاهرفر و تهیهکنندگی سجاد نصراللهینسب، در چهلودومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر شایسته دریافت سیمرغ بلورین و جایزه ویژه هیئت داوران شد.