خانه سینما
خانه سینما
چندی پیش حیدریان، از تودیع در جمع خبرنگاران گفته بود: «در وزارت ارشاد خواهم ماند و در کنار سینما هم هستم، دیگر برای جدا شدن من از سینما دیر شده است.» و ظاهرا این مسأله که به نظر یک شوخی میآید، جدیتر از آن چیزی است که تصور میشد. آیا منطقی است که رئیس جمهور وزرای پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی را مکررا به نشستهای هیأت دولت دعوت کند و آنها در مراسم رسمی فرهنگی در کنار وزیر فعلی بنشینند؟!
جشنواره ملی فیلم فجر، نقطهای است که میتواند باعث شود حسین انتظامی به جمع بندی برسد که در سینما تداوم حضور نداشته باشد و حاشیههای آن را رها کند و برود؛ اتفاقی که مطلوب گروهی است و قطعا تلاش خود را برای تحقق آن در این رویداد خواهند داشت.
نکته قابل تأمل اینکه انتظامی در این جلسه به تنهایی حضور یافته و حلقه ثابت گرداگرد برخی مدیران پیشین سینمای ایران را با خود به جلسه نیاورده بود... مجموعه سینما، یکی از ملتهب ترین حوزههای اجرایی است که رؤسای آن به استثنای یک شخص، نتوانستند از این موقعیت جذاب به عنوان سکوی پرش استفاده کنند و به نوعی بالاترین سمتشان در دوران کاری، معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.
سرلشکر جعفری گفت: در دفاع مقدس برخی تردید داشتند که بیایند یا نه، بسیاری از آنها بعد از جنگ بهشدت پشیمان شدند که چرا نتوانستند در این دوران 8ساله برای انقلاب نقش مؤثری را ایفا کنند، امروز هم همین است. اکنون در جبهه مقاومت شاهد رقم خوردن اتفاقات بسیار بزرگی هستیم.
در دوره گذشته دو مجمع عمومی در این باره گذاشته شد که به حدنصاب نرسیدند ولی از نظر شورای مرکزی کانون کارگردانان شرکت نکردن در مجمع عمومی در مورد وزارت کار، به منزله رای منفی یا مثبت نیست.
در مقطعی از بررسی عملکردها، مشخص میشد که یک تیم سه نفره شکل گرفته که یک ضلع آن ساکت نگه داشتن صنوف، ضلع دیگر کنترل فضای سیاسی و حواشی پیرامون مدیریت سینما و ضلع سوم مدیریت امور روزمره سینما را بر عهده داشت. پرسش اساسی این است که آیا انتظامی حاضر است قیمومیت حلقه سه نفره کنترل کننده سینما را بپذیرد یا از مدیریت محفلی سینما پرهیز میکند؟
مراسم تشییع پیکر حسن جوهرچی با حضور فرزندان آن مرحوم، آوا و علی امروز در خانه سینما برگزار شد.