خانواده دارای کودک اوتیسم، فراری از شکایت مردم و گرفتار در چنگال بولدوزر
تهران - ایرنا - همسایهها جمع شدهاند تا استشهاد محلی جمع کنند تا از دست خانواده پسربچه 14 ساله شکایت کنند؛ پسربچهای که اوتیسم دارد و رفتارهای تکراری و پرسر و صدای او، طاقت همسایهها را طاق کرده است.
مهم نیست که خانه در محله گوهردشت کرج و در منطقه خوبی قرار دارد زیرا خانواده پسربچه نیز به تدریج از شکایت مداوم همسایهها جانشان به لب رسیده است؛ میخواهند یک بار برای همیشه این مشکل را حل کنند و از شکایتهای بی رحمانه مردم فرار کنند.
این خانواده تصمیم می گیرند برای فرار از مردم به حاشیه شهر پناه ببرند؛ پس به رغم اینکه خانه آنها در موقعیت خوبی از شهر قرار دارد آن را به مبلغ پایینی می فروشند و در محمدشهر - در اطراف کرج - خانهای می خرند؛ خانه ای واقع در شهرکی که ویلایی است و حیاط دارد و از همسایگان شاکی، دور است تا با فراغ بال زندگی کنند.
اسناد خانه ایرادی ندارد، سند تک برگی است و اتفاقا اداره های آب و گاز و برق نیز اقدامات لازم را انجام دادهاند و خانه همه امکانات را دارد.
اما بعد از چند ماهی اخطاریه ای به دست آنها می رسد مبنی بر اینکه خانه آنها در زمین زراعی ساخته شده و باید آن را تخلیه کنند. اما این خانواده همه مراحل خرید خانه را از طریق مجاری قانونی و اداری انجام دادهاند و به درستی نمی دانند قضیه از چه قرار است.
بعد از چندی وضعیت خیلی جدی می شود اما خانواده دیگر خانه خود را فروخته و با این وضعیت گرانی نمی توانند خانه ای دیگر مهیا کنند اما بولدوزرهای خانه خراب کن کاری به شرایط و وضعیت خانواده ندارند و روزی سر می رسند و شروع به تخریب دیوارها و خانه ها می کنند.
خانواده کودک دارای اوتیسم هر چه اصرار می کنند که به خاطر وضعیت کودک دست از تخریب بکشند، گوش شنوایی وجود ندارد و سر و صدای بولدوزرها باعث تشنج کودک می شود.
مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران درباره این خانواده به خبرنگار ایرنا می گوید: دو روز است که خانه یکی از خانوادههای دارای فرزند اوتیسم از طرف جهاد کشاورزی محمدشهر کرج تخریب شده است. این خانواده به دلیل عدم شناخت جامعه مجبور شده که از گوهردشت به محمدشهر نقل مکان کنند زیرا همسایه ها در حال جمع آوری استشهاد محلی به دلیل اختلال رفتاری فرزند آنها بودند.
سعیده صالح غفاری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا می افزاید: این خانواده به ثناشهر پناه می برند این شهرک، حالت باغ ویلا دارد و آنها خانه کوچک حیاط دار با سند تک برگ را خریداری می کنند که دارای کنتور مستقل آب، برق و گاز است و مبایعه نامه دارد و شک و شبهه ای مبنی بر اینکه املاک این شهرک غیرقانونی ساخته شده، وجود ندارد.
وی تاکید کرد: این خانواده، ملک را خریدند تا از اذیت و آزار همسایه ها آسوده باشند. حال جهاد کشاورزی مدعی است زمین خانه آنها کاربری مسکونی ندارد و آنها خانه را غیرقانونی خریداری کردند و حتی اسناد را قبول نکردند و هیچ پیشنهادی به طور مثال پرداخت مابه تفاوت ارزش ملک یا اینکه چه کسی ضرر و زیان خانواده را می خواهد جبران کند، ارائه ندادند.
مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران گفت: دو روز پیش لودر به شهرک می آید و دیوار را تخریب میکند و هر چه خانواده التماس می کند که این خانه را خراب نکند توجه می کند و کودک نیز در همان حال تشنج میکند و فیلم و عکس و مستندات آن نیز موجود است؛ به این خانواده گفته شده که هفته دیگر کل خانه را خراب می کنند.
غفاری افزود: این خانه دارای آب، گاز و برق بوده اما اکنون همه این خدمات قطع شده و این خانواده نه یخچال، نه برق و نه هیچ امکانات دیگری ندارند؛ بنابراین انتظار است که جهادکشاورزی درباره این خانه بازنگری کند و اسناد این خانه را مشاهده کند.
وی ادامه داد: این خانواده و همه ساکنان این شهرک، سند دارند؛ همه افراد و سازمانهایی که از شهرداری و شورای شهر برای این خانه ها مجوز داده اند مسئول حساب می شوند و چگونه است که سند تک برگی برای این خانهها صادر میشود.
مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران گفت: حتی بهزیستی هم به جهادکشاورزی در مورد این خانه نامه زده اما آنها به به نامه بهزیستی توجه نکرده اند درحالیکه مساله خرید ملک از مجاری قانونی انجام شده است.
غفاری افزود: دومین مساله مطرح در این قضیه این است که اگر نهادی می خواهد اقدام قهری انجام دهد حداقل شرایط خانواده را در نظر بگیرند. حال معلوم نیست تکلیف این خانواده چیست.
*س_برچسبها_س*