سه‌شنبه 6 آذر 1403

خبر خوش آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
خبر خوش آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان

مدیران حق بستن قرارداد باواحدهای تولیدی را ندارند و دانش آموزان می‌توانند از لباس فرم سال گذشته در سال تحصیل جدید استفاده کنند.

آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد اعلام کرد: مدیران مدارس حق بستن قرارداد باواحدهای تولیدی را ندارند و دانش آموزان می‌توانند از لباس فرم سال گذشته در سال تحصیل جدید استفاده کنند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: مدیران حق بستن قرارداد باواحدهای تولیدی را ندارند و دانش آموزان می‌توانند از لباس فرم سال گذشته در سال تحصیل جدید استفاده کنند.

جلال رحیمی بیدک، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد در گفتگو با خبرنگاران افزود: به مدت سه سال، طرح رنگ و مدل لباس فرم دانش‌آموزان قابل تغییر نخواهد بود و دانش آموزان می‌توانند از لباس‌های فرم سال گذشته استفاده کنند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه دانش آموزان، اجباری در تهیه لباس فرم جدید ندارند، گفت: مدارس دولتی و غیردولتی از مصوبات جلسه تعیین لباس فرم در مدارس تبعیت می‌کنند.

رحیمی اظهار داشت: بستن هر گونه قرارداد با واحدهای تولیدی برای دوخت و تهیه لباس فرم مدارس، بر عهده انجمن اولیا و مربیان مدرسه است و تولید کنندگان لباس فرم مدارس باید به موقع و تا قبل از بازگشایی مدارس لباس‌ها را به دانش آموزان تحویل دهند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد افزود: لباس فرم توسط صنعت معدن و تجارت قیمت گذاری می‌شود و لباس‌ها باید با قیمت مشخصی به اولیای دانش آموزان اطلاع رسانی شود.

رحیمی اظهار داشت: تولیدی‌ها در صورت استفاده نکردن از پارچه مصوب و یا دوخت نامناسب، موظف به پرداخت خسارت به دانش آموزان هستند.

ایجاد مثلث مدرسه، مسجد و خانواده از مدموریت‌های معاونت پرورشی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: ایجاد مثلث مدرسه، مسجد و خانواده، پیگیری ایجاد پردیس تربیت مربی پرورشی، تقویت هویت دینی و ملی با تأکید بر پرچم از مأموریت‌های معاونت پرورشی در دوره جدید تحول است.

رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در نشست همفکری با مدیران و کارشناسان معاونت پرورشی و فرهنگی، ایجاد مثلث مدرسه، مسجد و خانواده، پیگیری ایجاد پردیس تربیت مربی پرورشی، تقویت هویت دینی و ملی، هدایت تحصیلی اصولی و تقویت تریبون‌های آزاد دانش‌آموزی را ازجمله مهم‌ترین مأموریت‌های این معاونت در دوره جدید تحول تعلیم و تربیت برشمرد.

صحرایی در نشست هم‌فکری با مدیران و کارشناسان معاونت پرورشی و فرهنگی گفت: تأکیدهای رهبر انقلاب (مدظله‌العالی) در دیدار اردیبهشت با مأموریت ابلاغی رئیس‌جمهور محترم که همگی با مأموریت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی ارتباط دارد، لذا برای تحقق این تأکیدات و ابلاغ‌ها، همه بخش‌های آموزش و پرورش باید با این معاونت همراهی و کمک نمایند.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: باید دانش‌آموزان در مسیر فعالیت‌های پرورشی قرار بگیرند و خودشان حق انتخاب بین مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را داشته باشند، لذا باید در خدمات و کارهای فرهنگی تنوع ایجاد کنیم، به‌طوری‌که دانش آموزان بر اساس علاقه خود یک فعالیت یا کار فرهنگی را انتخاب کنند.

صحرایی ادامه داد: ایجاد مثلث مدرسه، مسجد و خانواده، کار تربیتی و دینی عینی، پیگیری ایجاد پردیس تربیت مربی پرورشی، تقویت هویت دینی و ملی با تأکید بر پرچم، توجه به زبان و ادبیات فارسی و سبک زندگی اسلامی، هدایت تحصیلی اصولی، تقویت تریبون‌های آزاد دانش‌آموزی، قسمتی از مأموریت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی در دوره جدید تحول تعلیم و تربیت خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در راستای تحقق این تحول در فرصت کوتاهی که داشتیم مجوز جذب 11 هزار مربی پرورشی را اخذ کردیم.

وزیر آموزش‌وپرورش ایجاد مثلث مدرسه، مسجد و خانواده، پیگیری ایجاد پردیس تربیت مربی پرورشی، تقویت هویت دینی و ملی، هدایت تحصیلی اصولی و تقویت تریبون های آزاد دانش‌آموزی را ازجمله مهم‌ترین مأموریت‌های این معاونت در دوره جدید تحول تعلیم و تربیت برشمرد.

رضا مراد صحرایی در نشست هم‌فکری با مدیران و کارشناسان معاونت پرورشی و فرهنگی اظهارکرد: تأکیدهای رهبر انقلاب (مدظله‌العالی) در دیدار اردیبهشت‌ماه با مأموریت ابلاغی رئیس‌جمهور که همگی با ماموریت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی ارتباط دارد که برای تحقق این تأکیدات و ابلاغ‌ها، همه بخش‌های آموزش و پرورش باید با این معاونت همراهی و کمک کنند.

وزیر آموزش‌وپرورش تأکید کرد: باید دانش‌آموزان در مسیر فعالیت‌های پرورشی قرار بگیرند و خودشان حق انتخاب بین مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را داشته باشند، لذا باید در خدمات و کارهای فرهنگی تنوع ایجاد کنیم، به‌طوری‌که دانش آموزان براساس علاقه خود یک فعالیت یا کار فرهنگی را انتخاب کنند.

صحرایی ادامه داد: ایجاد مثلث مدرسه، مسجد و خانواده، کار تربیتی و دینی عینی، پیگیری ایجاد پردیس تربیت مربی پرورشی، تقویت هویت دینی و ملی با تأکید بر پرچم، توجه به زبان و ادبیات فارسی و سبک زندگی اسلامی، هدایت تحصیلی اصولی، تقویت تریبون‌های آزاد دانش‌آموزی، قسمتی از مأموریت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی در دوره جدید تحول تعلیم و تربیت خواهد بود.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وی خاطرنشان کرد: در راستای تحقق این تحول در فرصت کوتاهی که داشتیم مجوز جذب 11 هزار مربی پرورشی را اخذ کردیم.

غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان با «طرح تابستانه مهارت» 

تفاهم‌نامه «طرح تابستانه مهارت» در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان و کسب آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار بین وزارت کار و رفاه اجتماعی، آموزش و پرورش، سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره)، سازمان صداوسیما، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان بسیج سازندگی امضاء شد.

این تفاهم‌نامه به امضای «رضامراد صحرایی» وزیر آموزش و پرورش، «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدمرتضی بختیاری» رئیس کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، «محمدمهدی تهرانچی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، «سردار محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی و «غلامحسین حسینی‌نیا» رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور رسید.

موضوع تفاهم‌نامه طرح تابستانه مهارت؛ استفاده از فرصت تابستان و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان با ارائه آموزش‌های کسب‌وکار متناسب با نیاز بازار کار به منظور ارتقای توانمندی‌های مهارتی منطبق بر ویژگی‌های فردی پس از استعداد و رغبت‌سنجی برای انتخاب آینده شغلی است.

بر اساس این گزارش، توسعه و تقویت فرهنگ کار و مهارت‌آموزی، ایجاد زمینه برای شناسایی استعدادهای مهارتی دانش‌آموزان و کمک به خلاقیت، نوآوری و رشد مهارت‌های کسب‌وکار در دانش‌آموزان از اهداف این تفاهم‌نامه است.

این گزارش می‌افزاید: جامعه هدف این طرح دانش‌آموزان و بازماندگان از تحصیل سنین 12 تا 18 سال هستند که از سنین 12 تا 15 سال تحت عنوان مهارت‌آموز و سنین 15 تا 18 سال تحت عنوان کارآموز آموزش‌های مهارتی را در قالب دوره‌های آموزشی60 تا 120 ساعته کسب می‌کنند.

گفتنی‌است، ایجاد زمینه‌های مناسب برای شناسایی استعدادهای مهارتی بازماندگان از تحصیل (موضوع جامعه هدف تفاهم‌نامه)، استعدادسنجی، رغبت‌سنجی، سنجش تیپ شخصیتی و تعیین بهترین شغل متناسب با ویژگی‌های فردی متقاضی و معرفی ظرفیت‌های اشتغال موجود در جامعه، مشاغل آینده و آینده مشاغل، آموزش مهارت‌های نرم و مهارت‌های فنی‌وحرفه‌ای از دیگر اهداف طرح تابستانه مهارت است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش، در این تفاهم‌نامه 16 ماده‌ای، جامعه هدف تفاهم‌نامه، نحوه تأمین منابع مالی، ساختار اجرایی، تعهدات جداگانه هر کدام از نهادها، تعهدات مشترک، فسخ و نسخ تفاهم‌نامه و حل اختلاف تشریح شده است.

هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

خبر خوش آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان 2