خداحافظی "کیمیا"
پیش از کیمیا علیزاده چند ورزشکار ناراضی دیگر نیز کشور را ترک کردند ودیگر با پرچم ایران دررقابت های ورزشی حاضر نمیشوند. با توجه به وضعیت کنونی ورزش کشور احتمالا کیمیا آخرین مهاجر ورزش نخواهد بود.
*س_علیزاده اولین زن ایرانی است که مدال المپیک گرفته است _س* فرارو - "سلام مردم مظلوم ایران، خداحافظ مردم نجیب ایران" آخرین مطلب اینستاگرامی کیمیا علیزاده تکواندوکاری که روزی برای ایران تاریخ سازی کرده بود، اینگونه آغاز شده است. کیمیا علیزاده با این مطلب اینستاگرامی مهاجرتش از ایران را تائید کرد.
به گزارش فرارو، او در پیام اینستاگرامی خود با ادبیات تندی نوشته است: "میگویند کیمیا پس از این چیزی نخواهد شد. خودم از این هم فراتر میروم و میگویم قبل از این هم چیزی نبودهام: من کیمیا علیزاده، نه تاریخ سازم، نه قهرمانم، نه پرچمدار کاروان ایران من یکی از میلیونها زن سرکوب شده در ایرانم که سالهاست هر طور خواستند بازیام دادند."
او در متن خود از حجاب اجباری ورزشکاران زن انتقاد کرده است.
*س_رکورد دار ورزش زنان_س* کیمیا علیزاده متولد 19 تیر ماه سال 77 در کرج است. او صاحب چندین رکورد مهم در ورزش ایران است. علیزاده در بازیهای المپیک ریو 2016 در کلاس وزن 57 کیلوگرم زنان برنده مدال برنز شد. او نخستین و تنها زن ایرانی است که در تاریخ ورزش ایران در بازیهای المپیک، برنده مدال شدهاست. او با هجده سال سن، جوانترین مدالآور تاریخ ایران در ادوار المپیک است. پیش از او ناصر گیوهچی در المپیک هلسینکی 1952 کمسنترین مدالآور ایران با 19 سال سن بود.
علیزاده در تیرماه 97 به عنوان پرچمدار کاروان ایران در بازیهای آسیایی 2018 انتخاب شد، اما به دلیل مصدومیت از حضور در بازیها کنارهگیری کرد. پس از این اتفاق، الهه احمدی تیرانداز به عنوان پرچمدار کاروان ایران، جایگزین کیمیا علیزاده شد.
در مهر 1398، شبکه جهانی بیبیسی، علیزاده را بهعنوان یکی از «100 زن الهامبخش و تأثیرگذار سال 2019» انتخاب کرد.
کیمیا علیزاده در 31 مرداد سال 1397 با حامد معدنچی، والیبالیست سابق ازدواج کرد.
کیمیا علیزاده در سالهای اخیر در رسانهها به عنوان یک ستاره و یا حتی یک الگوی ورزشی دیده شده است.
*س_
انتقاد از هادی ساعی_س* کیمیا علیزاده در متن خداحافظی خود از سخنان هادی ساعی قهرمان پیشین تکواندو جهان و المپیک انتقاد کرده است. ساعی پیشتر "پناهندگی" او را یک "ذلت بزرگ" خوانده بود.
علیزاده نوشت: "آقای ساعی! من آمدم تا مثل شما نباشم و در مسیری که شما پیش رفتید قدم برندارم. من در صورت تقلید بخشی از رفتارهای شما، بیش از شما میتوانستم به ثروت و قدرت برسم. من به اینها پشت کردم."
کیمیا علیزاده تاکید کرده است: «کسی به اروپا دعوتم نکرده و در باغ سبز به رویم باز نشده. اما رنج و سختی غربت را بجان میخرم، چون نمیخواستم پای سفره ریاکاری، دروغ، بی عدالتی و چاپلوسی بنشینم.»
پیشتر رسانههای از مهاجرت کیمیا علیزاده به هلند خبر داده بودند. این گمانه زمانی تقویت شد که تصویری بدون حجاب در حال تمرین از او منتشر شد.
پس از آن محمد پولادگر رییس فدراسیون تکواندو از علیزاده انتقاد کرد و بی مهری به او را ردکرد. به گفته پولادگر «هم صدا شدن بعضی افراد با صدای بیگانه در کم توجهی به علیزاده، ظلم فاحش در حق مردم و نظام اسلامی است.»
او گفته بود: "برخلاف برخی جوسازیها و شایعات رسانههای بیگانه، کیمیا علیزاده نه تنها به مربی خود حتی به پدرش هم هدف از این سفر را تفریح و استراحت عنوان کرده و جای شگفتی است که در شرایط حساس کنونی کشور، برخی رسانههای بیگانه با اهداف سیاسی به سفر این ملی پوش کشورمان پرداخته اند."
پیش از کیمیا علیزاده چند ورزشکار ناراضی دیگر نیز کشور را ترک کردند ودیگر با پرچم ایران دررقابت های ورزشی حاضر نمیشوند. با توجه به وضعیت کنونی ورزش کشور احتمالا کیمیا آخرین مهاجر ورزش نخواهد بود.