«خط باریک قرمز» روایتی از درون انسانها
تهران - ایرنا - رئیس پیشین ستاد مبارزه با مواد مخدر مستند «خط باریک قرمز» را کار بسیار ارزشمند دانست که بنیاد آن بر کشف درون انسانهاست.
تقی رستموندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور، سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا و علی هاشمی رئیس پیشین ستاد مبارزه با مواد مخدر مدتی قبل در یک اکران خصوصی به همراه تعدادی دیگر از مدیران کشوری به تماشای مستند سینمایی خط باریک قرمز نشستند.
خط باریک قرمز مستندی سینمایی به کارگردانی فرزاد خوشدست است که بر مبنای تئوری تأثیر سایکودرام بر کاهش خشونت و کاهش جمعیت کیفری و تأثیرات مثبت آن بر تغییر شخصیت افراد بزهکار و مجرم طراحی شده که با نتیجهای درخشان به یک پایانبندی رسیده است.
تقی رستموندیمعاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور پس از تماشای خط باریک قرمز با ابراز خرسندی از ساخت چنین مستندی گفت: به خاطر مسئولیتی که در حوزه آسیبهای اجتماعی دارم، دائما به دنبال راهکار میگردم و به نظرم این فیلم یک راه بود. این بچهها مسیری را طی کردند و برای خودشان سلوکی داشتند.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: فکر میکنم سایکودرام بتواند راهی برای اصلاح این بچهها باشد. امیدوارم که به عنوان یک جریان، شخصا بتوانم حمایت کنم تا این مسیر به عنوان یک راه به همه شناسانده شود.
سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز با تشکر از ساخت مستند خط باریک قرمز این فیلم را اثری بسیار خوب در حوزه تغییر رفتار افراد بزهکار دانست.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا پس از تماشای این مستند سینمایی مطرح کرد: به نظر میآید یکی از روشهایی که بتواند تغییر رفتار در افراد را به وجود بیاورد، القای شخصیت و اعتماد به نفس راه درست است. خط باریک قرمز توانسته با توجه به هزینه مناسب از میان تقریبا 170 نفر 17 نفر انتخاب کند که در نهایت 9 نفر در این اثر به پرورش و تربیت میرسند.
همچنین علی هاشمی رئیس پیشین ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز درباره این اثر عنوان کرد: این فیلم مستند کار بسیار ارزشمندی است که بنیاد آن بر کشف درون انسانها است. پایه این اثر بر مبنای بازسازی، هدایت و در حقیقت احیای انسان به سمت اهداف مدنظر است. این فیلم برای من به عنوان یک کار مستند خیلی جالب و ارزشمند در این حوزه بود.
این اثر پیشتر توانست جوایزی چون بهترین فیلم هنر و تجربه در سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت، بهترین فیلم با موضوع آسیبهای اجتماعی در سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت، بهترین فیلمبرداری در سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت و نیز جایزه ویژه سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت را کسب کند.
همچنین این فیلم به عنوان اولین مستند جایزه نتپک را در سی و هفتمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر دریافت کرد.
این اثر پیشتر نامزد نهایی بهترین فیلم در یازدهمین دوره آسیاپاسیفیک استرالیا و نامزد بهترین مستند سال در جشن خانه سینما شده بود.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*