یک‌شنبه 4 آذر 1403

خواص بی‌نظیر این آجیل برای پوست و سلامتی بدن

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
خواص بی‌نظیر این آجیل برای پوست و سلامتی بدن

اقتصادنیوز: بادام زمینی از مواد بسیار مغذی با ارزش غذایی بالا است که مصرف آن برای درمان بیماری ها، زیبایی، سلامتی و همچنین در دوران بارداری بسیار مفید و مؤثر است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از محیانیوز، بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد. بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آنها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند و منبع خوبی از ویتامین E، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینی ها برای 8 ماده مغذی ضروری، مانند کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند. در خانه بسیاری از هندی ها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف می شود.

بادام زمینی (Mung Fali)

طبقه‌بندی می تواند شامل همه انواع میکروارگانیسم ها، حیوانات، گیاهان و غیره باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می شود. در هند، عموما تحت محصول بنشن عمدتا به عنوان دانه های خوراکی طبقه‌بندی می شود. نام آن در شرایط بیولوژیکی Arachis Hypogaea خوانده می شود. آنها در هند بسیار رایج هستند و نام های متفاوتی در بخش های مختلف کشور دارند. در هند از آن به عنوان روغن دانه استفاده می شود. در حالی که آنها عمدتا از زمین به دست می آیند.

بادام زمینی برای مراقبت از پوست:

آنها حاوی سطح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آب‌پز می شوند، فعال تر می شوند. جنیستئین و آنتی اکسیدانی به نام بیوچنانین خسارت ناشی از رادیکال های آزاد در پوست را درمان می کند. بادام زمینی باعث می شود جوان تر به نظر برسید.

ویتامین ها و مواد معدنی بادام زمینی:

پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند. انواع مختلف پوست بادام زمینی، حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند. اضافه کردن کره بادام زمینی به رژیم غذایی روزانه می تواند محتوای غذایی را افزایش دهد.

بادام زمینی برای استخوان های سالم:

فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهمترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم و قوی است. آنها تقویت کننده های انرژی با مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی هستند.

بادام زمینی برای مبارزه با افسردگی:

علت اصلی افسردگی سطح پایین سروتونین است. تریپتوفان موجود در بادام زمینی ها، ترشح مواد شیمیایی را افزایش می دهد و در نتیجه به مبارزه با افسردگی کمک می کند. برای جلوگیری از این بیماری های خطرناک، مصرف هفته ای حداقل 2 قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی به تناسب و سلامت کمک می کند.

بادام زمینی منبع ویتامین B است:

مصرف 1.5 اونس روزانه بادام زمینی ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد. بادام زمینی ها غذایی سالم و منبع خوب ویتامین B هستند.

بادام زمینی برای محافظت در برابر بیماری های اعصاب از جمله آلزایمر:

بادام زمینی سرشار از نیاسین است و افرادی که غذاهای غنی از نیاسین (ویتامین B3) مصرف می کنند، کمتر دچار اختلالات مربوط به حافظه، نظیر بیماری آلزایمر می شوند. نیاسین در کره بادام زمینی وجود دارد به بهبود چنین سلول های عصبی کشنده، کمک می کند.

بادام زمینی برای مبارزه با سرطان:

پلی فنولیک در غلظت های بالا در بادام زمینی وجود دارند. اسید کوماریک، توانایی کاهش خطر سرطان معده را دارد. این کار به کاهش سلول های سرطانی کمک می کند.

بادام زمینی برای مبارزه با سرطان روده:

سرطان روده تا 58 درصد در زنان و 27 درصد در مردان با مصرف بادام زمینی کاهش میابد.

بادام زمینی برای قند خون:

مصرف منظم بادام زمینی به جذب کلسیم، چربی ها و کربوهیدرات ها از طریق منگنز که در بادام زمینی ها یافت می شود کمک می کند. سطح قند خون در بدن انسان تنظیم می کند.

تسهیل باروری:

اسید فولیک تولد کودکان مبتلا به اختلال عصبی جدی یا نقص لوله عصبی را کاهش می دهد. اگر مصرف بادام زمینی در دوران بارداری یا قبل از آن انجام شود، احتمال بیماری تا 70 درصد کاهش می یابد.

سایر خواص و فواید بادام زمینی

این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد.

بادام زمینی درد معده را از بین می برد و به عنوان نرم‌کننده سینه استفاده می شود و سرفه خشک را برطرف می کند.

شیر را در مادران شیرده افزایش می دهد و بسیار مقوی است.

به دلیل دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که به اندازه کم از آن بخورند. بیشتر از 1 مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.

روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست است.

مصارف بادام زمینی (Mung Fali)

آرد بادام زمینی چربی کمتری نسبت به کره بادام زمینی دارد و محتوای پروتئین بالایی دارد. آرد بادام زمینی طعم خوبی دارد و بادام نیز بدون گلوتن است. میان وعده معروف، در ایالات متحده جنوبی است. بادام زمینی در کشورهایی مانند چین، هند و غرب آفریقا محبوب است و با سوء تغذیه مبارزه می کند. آنها در درمان مشکلات پوستی نظیر، خارش و آکنه بسیار مؤثر هستند. به عنوان محصول زیبایی به کار می روند.

مضرات بادام زمینی (Mung Fali)

مواد موجود در بادام زمینی، معمولا به جذب مواد مغذی در بدن و کاهش ارزش غذایی که مصرف می شود آسیب می رساند. آلودگی بادام زمینی گاهی اوقات می تواند منجر به تولید مواد سمی شود. این منجر به از دست دادن اشتها و تغییر رنگ چشم ها منجر به یرقان و همه نشانه های معمول کبد می شود. یکی از مهم ترین آلرژن ها می تواند بادام زمینی باشد. آلرژی می تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. برای افرادی که به بادام زمینی و محصولات بادام زمینی حساسیت دارند توصیه می شود که از آنها اجتناب کنند. مسائلی مانند مشکلات کیسه صفرا، یکی دیگر از عوارض جانبی ناخوشایند است. همچنین ممکن است درد تیز و ناگهانی در سمت راست شکم تجربه کنید. این امر عمدتا به خاطر انقباض کیسه صفرا رخ می دهد. اگر افراد سنگ صفرا داشته باشند، به آنها توصیه می شود از خوردن بادام زمینی اجتناب کنند. در حالی که متناقض با این بیانیه، مطالعاتی صورت گرفته است که نشان می دهند مصرف کره بادام زمینی در حد اعتدال در واقع خطر سنگ صفرا را تا 25 درصد کاهش می دهد. این به این دلیل است که بادام زمینی ها توانایی کاهش کلسترول را دارند.

همچنین بخوانید
خواص بی‌نظیر این آجیل برای پوست و سلامتی بدن 2