درآمار جهانی گردشگری اعلام شد؛ بیشترین رشد گردشگری در 2019 به چه مناطقی اختصاص داشت
اقتصادنیوز: براساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، میزان سفر گردشگران بینالمللی در نیمه اول سال 2019 از ژانویه تا ژوئن در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 4 درصد رشد داشته است.
به گزارش اقتصادنیوز «تعداد» گردشگران خارجی در نیمه اول 2019 حدود 671 میلیون نفر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال 2018 حدود 30 میلیون افزایش یافته است. تعداد ورودی گردشگری خارجی در سال 2018 یک میلیارد و 400 میلیون نفر بوده که از رشد 4/ 5 درصدی نسبت به سال 2017 برخوردار بوده است.
براساس پیشبینیهای سازمان جهانی گردشگری همانگونه که در نیمه اول امسال مشخص شده است، رشد ورود گردشگران بینالمللی در سال 2019 حدود 3 تا 4 درصد خواهد بود و میزان کل گردشگران بینالمللی به حدود یک میلیارد و 500 میلیون نفر خواهد رسید. براساس آمارهای سازمان جهانی گردشگری بالاترین میزان رشد ورود گردشگران بینالمللی در خاورمیانه با 8 درصد رشد و بعد از آن آسیا و اقیانوسیه با رشد 6 درصدی و اروپا با 4 درصد رشد بوده است، اما آفریقا با 3 درصد و آمریکا با 2 درصد رشد در جذب توریست خارجی از رشد متوسطی به لحاظ مقاصد گردشگران جهانی نیمه اول 2019 برخوردار بودند. اروپا بهعنوان پربازدیدترین منطقه جهان در 6 ماه نخست سال 2019 با رشد 4 درصدی در گردشگر ورودی همراه بود که سه ماه دوم آن با شروع فصل تابستان و عید پاک حدود 8 درصد رشد داشته است. اگرچه عملکرد بازارهای اصلی اروپایی با توجه به تضعیف برخی اقتصادها نابرابر بود اما افزایش ورود گردشگران خارجی از کشورهای آمریکا، چین و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به اروپا در رشد مثبت بازار گردشگری در سال 2019 نقش داشته است. آسیا و اقیانوسیه در نیمه اول 2019 با 6 درصد رشد بهدلیل سفرهای خارجی چینیها بالاتر از میانگین جهانی، رشد داشته است. بالاترین میزان ورود گردشگران خارجی در جنوب و شمال شرق آسیا بوده که هر کدام نسبت به سال گذشته 7 درصد رشد داشتهاند. میزان گردشگران خارجی در آسیای جنوب شرقی 5 درصد و اقیانوسیه یک درصد افزایش داشته است. آمریکا با 2 درصد رشد در ورود گردشگران بینالمللی بعد از یک شروع ضعیف، در سه ماه دوم بهبود یافت. آمریکای شمالی رشد 2 درصدی را ثبت کرده درحالیکه آمریکای مرکزی یک درصد رشد داشته است. در آمریکای جنوبی بهدلیل کاهش گردشگران برونمرزی آرژانتینی که بر گردشگری مناطق همسایه تاثیر داشته، 5 درصد کاهش یافته است. براساس دادههای محدود از آفریقا در سال 2019، میزان ورود گردشگران خارجی 3 درصد افزایش داشته و این در حالی است که آفریقا درسال 2018 با رشد 7 درصدی همراه بوده است و آفریقای شمالی با یک جهش محکم 9 درصد رشد و کشورهای جنوب صحرای آفریقا 5 درصد رشد داشته است. خاورمیانه با 8 درصد رشد در ورود گردشگران بینالمللی از یک جهش قدرتمند برخوردار بوده است. گزارشهای «دنیایاقتصاد» نشان میدهد: محرکها و بازدارندههای سفر تفریحی جهان را میتوان اینگونه بیان کرد که محرکهای گردشگری خارجی سال 2019 تحت تاثیر رشد قدرتمند اقتصاد جهانی، هزینههای مقرونبهصرفه در سفرهای هوایی و اقامت، افزایش اتصالات هوایی و تسهیل ویزای پیشرفته بوده است. براساس شاخصهای سازمان جهانی گردشگری با توجه به نتایج متفاوت در میان تنشهای تجاری و عدم قطعیت اقتصادی با شروع افزایش تناقضاتی در تجارت بینالمللی و اعتماد از دست رفته مصرفکنندگان به شاخصهای ضعیف اقتصادی، عدم اطمینان طولانیمدت در مورد برگزیت، تنشهای تجاری و فناوری و افزایش چالشهای ژئوپلیتیک بر عملکرد بازارهای مهم گردشگری خارجی تاثیر گذاشته است. این مطلب برایم مفید است بلی 0 نفر این پست را پسندیده اند