درخواست فوری آموزش و پرورش از معلمان بازنشسته
کمبود معلم آموزش و پرورش را وادار کرده است تا از معلمان بازنشسته برای بحران در این وزارتخانه استفاده کند.
کمبود معلم آموزش و پرورش را وادار کرده است تا از معلمان بازنشسته برای بحران در این وزارتخانه استفاده کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: ما قدردان تلاشها و لطفی که سال گذشته معلمان بازنشسته داشتند، هستیم و امیدواریم همچنان یاری کنند تا بر کمبود معلم در این استان غلبه شود.
محمود نقوی از افزایش سهمیه استخدام معلم برای استان همدان با توجه به کمبود شدید نیروی انسانی در این استان خبر داد و گفت: اضافه تدریس سال گذشته 42 هزار ساعت بوده که امسال به 65 هزار ساعت خواهد رسید.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان با اشاره به اینکه که طی هشت سال دولت قبل 5 هزار نفر پرسنل از آموزش و پرورش همدان کم شده اما 80 هزار نفر دانشآموز اضافه شده است، افزود: 6 هزار شاغل و بازنشسته با هم باید اضافه تدریس بگیرند تا جبران تدریس شود.
نقوی ضمن تقاضا و خواهش از معلمانی که در شرف بازنشستگی هستند، اظهار داشت: خواهشمندم که بمانند و ادامه دهند چراکه به وجود آنها نیاز داریم.
وی با اعلام به اینکه در آزمون استخدامی سال گذشته 457 نفر مجوز و سهمیه جذب نیرو داشتیم که 385 نفر جذب و استخدام شدند، گفت: به دنبال جذب سهمیه بیشتر برای استخدام از طریق آزمون ماده 28 هستیم و شرکت کنندگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، باید سطح علمی خود را افزایش دهند تا ردیف استان همدان همچون سالهای گذشته خالی نماند.
وی کمبود نیروی انسانی را چالش بزرگ آموزش و پرورش استان همدان دانست و ادامه داد: حدود 450 کلاس در مدارس استان بیش از 377 هزار دانشآموز دارد اما با این وجود کلاس بدون معلم نداریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه امسال برای مدیریت کلاسهای درس بیش از یک هزار معلم در داخل استان جابهجا شدند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 21 هزار و 40 معلم، فرهنگی و عوامل اجرایی در آموزش و پرورش استان مشغول به کار هستند.
نقوی یادآور شد: در سال تحصیلی جاری از 185 هزار دانش آموز دوره ابتدایی، حدود یک هزار و 8500 دانش آموز از تحصیل باز ماندند که با پیگیریهای صورت گرفته یک هزار و 300 دانشآموز به تحصیل بازگشتند و حدود 550 نفر هنوز از تحصیل بازماندهاند.
حمید شیرازیانی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان نیز با اشاره به مدارس کانکسی در استان گفت: در سطح استان همدان 16 مدرسه کانکسی وجود دارد به طوریکه در پنج مدرسه آن بالای 11 دانشآموز مستقر بودند که از اول مهرماه مدارس ساخته شده، جایگزین و آماده افتتاح هستند.
وی افزود: این پروژه ها در سامن ملایر، گل تپه، خزل و قهاوند قرار دارند که قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و بنیاد برکت برای 11 مدرسه کانکسی دیگر اعلام آمادگی کرده اند تا به طور کلی این نوع مدارس از سطح استان حذف شود.
بیش از 300 کلاس ابتدایی در ناحیه یک و دو شهر همدان با کمبود معلم روبرو هستند، این در شرایطی است که معلمان بازنشسته هم، حقالزحمه خود را دریافت نکرده اند و باید با چه انگیزهای در این مدارس به کار گرفته شوند؟
لازم به یادآوری است؛ اکثر دلسوزان در این حوزه نسبت به بیتفاوتی مدیران آموزش و پرورش در این خصوص معترض هستند و اعلام می کنند، چرا پیشبینی لازم نشده و نیروهای متخصص به کار گرفته نمی شود، این در شرایطی است که جوانان بی شماری همه ساله در رشته های مرتبط از دانشگاهها در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، فارغ التحصیل می شوند و بیکار مطلق هستند و خانه نشین!!؟؟
هم اکنون در اکثر کشورهای توسعه یافته افراد نابغه و حرفهای را به عنوان معلم انتخاب میکنند تا تأثیر مطلوبی بر فرزندان آنها داشته باشند، حال چرا نباید آموزش و پرورش ما از نیروهای متخصص در این حوزه بهرهمند شود!!؟؟
منبع: عصر ایران هم اکنون دیگران می خوانند-
زن کشی فجیع در منیریه تهران / کشف جسد مثله شدن زن در حمام
-
30 شئ ناشناس پرنده و نورانی در آسمان اردبیل | ماجرا چیست؟ / فیلم
-
حسن روحانی محاکمه می شود؟ | پرونده برای رئیس جمهور سابق در دادستانی ویژه روحانیت تشکیل شد؟
-
مخبر: به مسی پول دادند تا علیه ایران توئیت بزند | در اغتشاشات 50 هزار نفر را از تمام دنیا به تهران فرستادند
-
ماجرای پسر شجاع شیراز حادثه شاهچراغ | تصاویر حرکت خبرساز او را ببینید
-
گوگوش بازداشت شد
-
کارگردان «برادران لیلا» ممنوع المعاشرت شد | جزییات عجیب حکم سعید روستایی