در مراسم نشان فاطمه (س) تأکید شد: سالها مجاهدت بانوان ستایشگر متصل به روضه حضرت زهرا (س) است
نشان فاطمه (س) برای تجلیل از بانوان فعال در عرصه ستایشگری با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم افتتاحیه رویداد بانوان بهشت با رونمایی از «نشان فاطمه» و همچنین تجلیل و تقدیر از 135 بانوی پیشکسوت و فعال در عرصه تبلیغ و سبک زندگی فاطمی امروز، شنبه دوم دیماه، در محل سالن همایشهای سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: همه چیز از یک خانه کوچک گلی و محفل روضه خانگی حضرت زهرا (س) آغاز شد که ایشان روضه تبیینگر و جریانساز را راه انداخته و دسته عزاداری را بر سر مزار حمزه سیدالشهدا (ع) و شهدای احد میبردند.
او با اشاره به اتصال فعالیت مبلغین و بانوان ستایشگر به سلسله حضرت زهرا (س) تصریح کرد: عظمت این همه سال مجاهدت بانوان ستایشگر اتصال به همین سرسلسله است و امروز خوشحالم که در محضر بانوان پیشکسوت عرصه ستایشگری هستیم و امیدواریم اجر ایشان روز به روز بیشتر باشد.
رئیس سازمان دارالقرآن: شورای توسعه فرهنگ قرآنی نیازمند «تحول» استدر این همایش سارا طالبی، مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی، نیز با ارائه گزارشی از فعالیتهای بنیاد دعبل خزاعی برای تجلیل از پیرغلامان و پیشکسوتان عرصه ستایشگری گفت: امیدواریم این حرکت نمادین آغازی برای ارتقای بانوان ستایشگر باشد. بانوان مداح طلایهدار و راویان قیام توحیدی مردم در انقلاب هستند.
او تصریح کرد: امروز باید توجه ویژهای به ظرفیت بانوان ستایشگر شود تا آنان بتوانند به واسطه قرآن به صورت بهتری در خدمت نسل جوان بوده و با زبان اثرگذار در خدمت پیام امام خمینی (ره) و شهدا باشند. این بانوان روایت این انقلاب را در مسیر حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) در پیش گرفتهاند.
در این همایش 12 بانویی که به عنوان فعالان و پیشکسوتان عرصه ستایشگری اهل بیت از استان تهران نشان فاطمه دریافت کردند، عبارتند از عترت خاموشی، هدیه غبیشی همسر شهید مدافع حرم سیاح طاهری، احلام محسن مرتضی معروف بههاشمی، مقدس قراخانی، مریم سهیلی، زهرا صبر کن، مریم حاج عبدالباقی، فاطمه اپرناک، اکرم سلمی، بتول کریم آبادی، معصومه نعمت زاده و مهناز عسگری فرد.
از دیگر مراسم این همایش، اجرای برنامه گروه سرود دختران فاطمی و برنامه شعرخوانی از سوی بیرامی شاعر اهل بیت (ع) بود. همچنین سید علی سادات رضوی، مداح پیشکسوت اهل بیت (ع)، در این مراسم به مداحی پرداخت.
بنیاد دعبل خزاعی هر سال برای پیرغلامان و بانوان پیشکسوت اهل بیتی برنامههای تجلیل برگزار میکند تا الگویی برای جوانان و علاقهمندان به عرصه ستایشگری، شاعری و هیئتداری شود.
امسال برای نخستین بار رویداد بانوان بهشت با اعطای نشان فاطمه به 135 بانوی فعال و پیشکسوت در این عرصه برگزار و از نشان فاطمه (س) در این مراسم رونمایی شد.
قرار است در فاصله 20 روز میان سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و سالروز ولادت آن حضرت از بانوان فعال در سراسر کشور تجلیل شود که مراسم تهران به صورت نمادین برگزار شد.