در 2 ماه نمیتوانستیم معجزه کنیم؛ چرخ خیاطی وسط پیست بود!
سرپرست فدراسیون دوومیدانی با بیان اینکه «ایران ظرفیت میزبانی مسابقات مهم را دارد، اما باید هم افزایی ایجاد شود» گفت: در دو ماه نمیتوانستیم معجزه کنیم. شاید ضعفهایی در مسابقات هم داشته باشیم. ما هتل آزادی را گرفتیم و با شرکت حمل و نقل هماهنگ کردیم. دوره قبل 40 ایراد از مسابقات گرفتند. به همین دلیل بخش تشریفات مهم است. اینجا کار تیمی اتفاق افتاد. آقای کاظمی تا صبح بیدار میماند و چرخ...
مهدی مبینی در مورد برگزاری مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا گفت: ضعفهایی در بخش داوری وجود داشت و ریزشهایی داشتیم و شاید 60 درصد داوران ما تغییر کرد.
به گزارش ایسنا، یازدهمین دوره مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا روزهای 28 تا 30 بهمن به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران برگزار میشود.
مهدی مبینی، سرپرست فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری پیش از شروع این رقابتها گفت: یک سال و نیم قبل با آسیا مکاتبه شده که میزبان مسابقات باشیم. از فروردین ماه سال جاری فدراسیون تایید کرد که این مسابقات را برگزار میکند. هشتم آذر من به فدراسیون آمدم و کار را شروع کردم. بلافاصله باید تصمیم میگرفتیم که آیا میزبانی را قبول میکنیم یا نه. از آقای هاشمی وزیر ورزش دیداری در این زمینه داشتیم و موافقت شد که برگزار شود. در واقع دو ماه تمام این روند طول کشید.
او افزود: برای یک میزبانی باید حداقل از 18 ماه قبل برنامهریزی کرد، ولی ما در دو ماه این کار را انجام دادیم. برنامه زمانبندی داشتیم و طبق آن باید پیش میرفتیم. باید دو کار مهم و اساسی انجام میدادیم. موضوع اول بخث سخت افزار و دوم نرم افزار بود. باید این دو را همزمان پیش میبردیم. بهسازی و بازسازی و مرمت پیست را انجام دادیم. جا دارد از مدیریت آفتاب انقلاب آقای طاهر کاظمی تشکر کنم که شبانهروزی فعالیت کردند. کار بسیار سختی بود که انجام شد. 22 سال بود که اینجا تغییری نکرده بود، اما امروز بازسازی شد.
مبینی در مورد بخش نرم افزاری گفت: دستگاه فتوفینیش ما به روز شد. برای اولین بار VAR داریم. همچنین برای اولین بار متر الکترونیکی داریم و پرتابها اینگونه اندازهگیری میشود. ما در عرض دو ماه این کار را انجام دادیم.
او با بیان اینکه «بحث فنی مسابقات خیلی مهم است» تاکید کرد: همه سخت افزار و نرم افزار باید در خدمت فنی باشند. در بخش داوری موضوعاتی که مطرح شد مربوط به زمان من نیست. ضعفهایی وجود داشت و ریزشهایی داشتیم. شاید 60 درصد داوران ما تغییر کرد. از طرفی 20 نفر ناظر و داور از آسیا در بخش زنان و مردان هم میآیند. تمام داوران ما در اختیار داوران آسیا هستند در اصل مجری اصلی کنفدراسیون آسیاست.
او با اشاره به شرکتکنندههای حاضر در این مسابقات گفت: این ورودی مسابقات جهانی و همچنین در مسیر کسب سهمیه المپیک است. از ایران در هر ماده سه نفر حضور دارند و قهرمانان جهان نیز شرکت کردهاند که فرصت خوبی برای نمایندگان ایران است. چین با 38 و ژاپن با 25 نفر و عربستان 22 نفر و قزاقستان با 35 نفر آمده آمد. اکثر قهرمانان آسیا در این دوره حضور دارند. ما باید تمام تلاش خود را کنیم تا میزبان شایستهای باشیم.
او ادامه داد: این دوره بسیار مهم است. اکثر قهرمانان صاحب نام در این دوره حضور دارند. باید تمام تلاشمان را بکنیم که میزبان شایستهای باشیم. در بخش فنی دوباره تاکید میکنم که کاملا مربوط به بخش فنی آسیاست. دبیرکل کنفدراسیون آسیا گفتند بهترینها را آوردهایم. در بخش زنان هم فقط خانمها برگزارکننده هستند. دوومیدانی بسیار پیچیده و تخصصی است، کادر اجرایی هم باید تخصصی باشد. ما 150 نفر داور و عوامل اجرایی داریم که نشان از اهمیت آن است.
مبینی در مورد کشورهای حاضر در این مسابقات گفت: تا الان 10، 12 کشور آمدهاند و تا شب بقیه هم میآیند. با ایران 26 کشور میشود. 400 ورزشکار هم در این دوره حضور دارند. از نظر کمی و کیفی سطح مسابقات بالاست.
او در مورد پیشبیناش از مدالآوری ایران در این مسابقات گفت: در بخش زنان و مردان تیم کاملی داریم. شاید اگر کشور میزبان جای دیگری بود شاید کمتر اعزام میکردیم. انشاءالله مدالهای خوش رنگ میگیریم. در بخش زنان پیشبینی یک مدال طلا را داریم.
او در مورد امتیاز این مسابقات برای کسب سهمیه المپیک گفت: در بخش زنان، فرزانه فصیحی و حمیده اسماعیلنژاد شانس کسب سهمیه دارند. در بخش مردان هم مهدی صابری و حسن تفتیان که در رنکینک سهمیه حضور دارند، اینجا میتوانند امتیاز خوبی بگیرند. امیدوارم فصیحی در بخش زنان چراغ اول را روشن کند، چون او در مسابقات قزاقستان سوم شد و امتیاز خوبی گرفت. امیدوارم همه عزیزان امتیاز خوبی بگیرند که خیلی به مسابقات برون مرزی نیاز نداشته باشیم. با خسروی وفا و مناف هاشمی چند جلسه داشتیم. اخیرا کمیته هم کمک مالی کرد. از مسئولان کمیته هم تشکر میکنم. از آقای فیروزی هم تشکر میکنم که انصافا پیگیر بودند.
او با بیان اینکه «ایران ظرفیت میزبانی مسابقات مهم را دارد، اما باید هم افزایی ایجاد شود» گفت: ما اینجا مشکل فتوفینیش داشتیم و میتوانستیم با 70، 80 هزار یورو دستگاه فتوفینیش داشته باشیم، اما باید از قبل انجام میشد. در دو ماه نمیتوانستیم معجزه کنیم. شاید ضعفهایی در مسابقات هم داشته باشیم. ما هتل آزادی را گرفتیم و با شرکت حمل و نقل هماهنگ کردیم. دوره قبل 40 ایراد از مسابقات گرفتند. به همین دلیل بخش تشریفات مهم است. اینجا کار تیمی اتفاق افتاد. آقای کاظمی تا صبح بیدار میماند و چرخ خیاطی وسط پیست بود. 15 هزار پیچ در سقف تعویض شد. 80 درصد چراغها تعویض شد. در مسابقات اول که انتقاد کردند باران آمد و کابل و چراغها سوخت، اما همه آنها را تعویض کردیم.
او در پاسخ به این سوال که «با توجه به هزینه این مسابقات، بدهی برای فدراسیون باقی نمیماند؟» گفت: سعی میکنیم چنین اتفاقی نیفتد. چنین رویدادی هزینه دارد و من هم نماینده این کشورم که مسئولیت روی دوشم است. اگر میزبانی این مسابقات را لغو میکردیم برای همیشه میزبانی مسابقات به ما نمیدادند.
سرپرست فدراسیون دوومیدانی به شکلگیری شورای فنی فدراسیون و تصمیمات آن اشاره و بیان کرد: فدراسیون تخصصی و سیستمی است قائم به شخص نیستیم. فدراسیون 24 ماده دارد و اگر من به تنهایی تصمیم بگیرم شاهد هرج و مرج خواهیم بود. ما شورای فنی را با حضور بهترینهای دوومیدانی کشور برگزار کردیم. برای اولین بار هم سه خانم عضو کمیته فنی هستند و خانم توکلی هم به عنوان سرمربی تیم ملی اضافه میشوند. ورزشکاران را سطحبندی المپیکی، گروه A، B و جوانان کردهایم. اولین قدم ما برای المپیکیها بود. 6 نفر شانس کسب سهمیه دارند که 15 میلیون ماهیانه حقوق میگیرند البته آقای حسین رسولی 20 میلیون میگیرد. ماهی پنج میلیون مکمل برای سرعتیها و برای پرتابی ماهی 10 میلیون در نظر گرفتهایم.
او ادامه داد: برای سطح A هم کمک هزینه تمرینی در نظر گرفتهایم. کمک هزینه هم میخواهیم به مربیان بدهیم، اما هنوز عملیاتی نشده است. ضمن اینکه برای مربیان داخلی گروه المپیکی هم ماهی 15 میلیون در نظر گرفتهایم. بانوان هم با توجه به اینکه رنکینگشان پایین بود و باید در گروه پایینتر میآمدند، اما آنها را در گروه A قرار دادیم.
او در پاسخ به این سوال که «کمیته ملی المپیک به 6 ورزشکاری که شانس کسب سهمیه المپیک دارند، چه کمکی خواهد کرد؟» گفت: چند جلسه با آقای خسروی وفا داشتیم. نظرشان این است از زمانی که سهمیه میگیرند کمک میکنند و کمکشان هم 15 میلیون تومان است. برنامه زمانبندی اختصاصی ورزشکاران از جمله اردوها، مسابقات و کاپها را مشخص و به کمیته اعلام کردهایم.
مبینی در پایان گفت: در دوومیدانی با قلبم عمل میکنم. اینجا کار شبانه روزی انجام شد و از تک تک همکارانم تشکر میکنم که سنگ تمام گذاشتند. مدالهای مسابقات را استاد بختیارینیا که طلاساز و از دوستان نزدیکم است به مسابقات هدیه کرده است. او سه ماه به همراه خانوادهاش مریض بود و در حالت بیماری کار را انجام داد. آبکاری طلای 24 عیار است، نقره 900 عیار و برنز تمام مس است. این مدالها بی نظیرند. اگر زمان داشتیم کیفیتشان بهتر هم میشد.
به گزارش ایسنا، طاهر کاظمی، مدیر مجموعه آفتاب انقلاب هم در مورد بازسازی سالن دوومیدانی این مجموعه گفت: دو سال است که مسئولیت آفتاب انقلاب برعهده من است. این مجموعه را پیشانی دوومیدانی ایران میدانم که 22 سال تعمیر مناسب نشده بود و به همین دلیل دچار مشکلات زیرساختی بسیار زیاد شده و اینجا را تقریبا به نقطههای پایانی نزدیک کرده بود، اما تلاش کردیم که اتفاقات خوبی را رقم بزنیم. سرعت کار ما زمانی بیشتر شد که آقای مبینی آمد. به واسطه اینکه از قهرمانان دوومیدانی بودند هر چه گفتیم و هر برنامهای داشتیم پذیرفت. شبانه روزی کار کردیم و امروز پنجاهمین روز بازسازی بود. خارج از بخش سالن، همزمان مجموعه خوابگاهی ما هم به شکل کامل بازسازی شد.
او در مورد اینکه مجموعه کشوری در اختیار فدراسیون نیست؟ گفت: آنجا سالها در اختیار فدراسیون بود، اما الان به بخش خصوصی منتقل شده و ورزشکاران دوومیدانی نمیتوانند از آن سالن استفاده کنند.
از میان اخبار