پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

دیدار معاون اول قوه قضاییه با مردم دماوند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دیدار معاون اول قوه قضاییه با مردم دماوند

دماوند - معاون اول قوه قضاییه در دماوند با مردم دیدار و درباره حل مشکلات قضایی آنها گفت‌وگو کرد.

دماوند - معاون اول قوه قضاییه در دماوند با مردم دیدار و درباره حل مشکلات قضایی آنها گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حمزه خلیلی صبح پنج‌شنبه در مسجد جامع دماوند با مردم دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان ارشد قضائی و اجرایی برگزار شد، علی القاصی مهر، رئیس کل دادگستری استان تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند، نیز حضور داشتند.

مردم دماوند در این نشست صمیمی ضمن بیان مشکلات و مطالبات قضائی خود، پاسخ‌ها و راهکارهای لازم را از مسئولان دریافت کردند، تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌ها، ارتقای خدمات قضائی و تقویت ارتباط مستقیم میان مردم و دستگاه قضائی از مهم‌ترین محورهای گفت‌وگو بود.

این دیدار با هدف گسترش تعامل میان دستگاه قضا و شهروندان برگزار و مقرر شد پیگیری ویژه‌ای نسبت به مسائل مطرح شده انجام گیرد.