جمعه 21 شهریور 1404

دیپلمات‌های ایرانی مستقر در برزیل به پویش ایران‌همدل پیوستند

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
دیپلمات‌های ایرانی مستقر در برزیل به پویش ایران‌همدل پیوستند

سفیر و تمامی همکاران سفارت کشورمان در برزیل، در پی دعوت ظریف و شورای معاونان وزارت خارجه از همکاران خود برای پیوستن به پویش مواسات و همدلی مؤمنانه، علاوه بر کمک‌های شخصی و جداگانه، میزان 10 درصد از حقوق یک ماه خود را به این پویش اختصاص دادند.

خبرگزاری میزان - در پی دعوت محمدجواد ظریف و شورای معاونین وزارت امور خارجه از همکاران خود برای پیوستن به پویش مواسات و همدلی مومنانه، سفیر و تمامی همکاران سفارت جمهوری اسلامی ایران در برزیل، علاوه بر کمک‌های شخصی و جداگانه، میزان 10 درصد از حقوق یک ماه خود را به این پویش خداپسندانه اختصاص دادند.

دیپلمات‌های ایرانی مستقر در برزیل، همچنین از همکاران خود در نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در لاهه، اسلو و ژنو دعوت کردند که به این پویش مردمی بپیوندند.

پویش «ایران همدل» هم‌زمان با آغاز ماه مبارک رمضان از 6 اردیبهشت با محوریت پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا، آغاز شد.

رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت نیمه‌ی شعبان امسال و با اشاره به مشکلاتی که به‌خاطر کرونا برای برخی مردم پیش آمده، فرمودند: «ماه رمضان، ماه انفاق و ایثار و کمک به مستمندان است؛ چه خوب است که یک رزمایش گسترده‌ای در کشور به وجود بیاید برای مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا که این اگر اتفاق بیفتد، خاطره‌ی خوشی را از امسال، در ذهنها خواهد گذاشت.»

پس از آغاز به کار پویش «ایران همدل» هم‌زمان با آغاز ماه مبارک رمضان از 6 اردیبهشت با محوریت پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR ، علاوه بر آحاد مردم، شخصیت‌های سیاسی و هنری و ورزشی نیز در لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا، به این پویش پیوستند.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، 7 اردیبهشت به پویش «ایران همدل» پیوست و ضمن اعلام تهیه سبد معیشتی ویژه ماه مبارک رمضان برای شماری از خانواده‌های بی‌سرپرست، از معاونان و اعضای خانواده خود نیز برای پیوستن به این پویش خداپسندانه دعوت به عمل آورد.

روز شنبه 13 اردیبهشت نیز اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، اعلام کرد: در پی دعوت ظریف از معاونین خود برای پیوستن به پویش مواسات و همدلی مومنانه، اعضای شورای معاونین وزارت امور خارجه علاوه بر کمک‌های شخصی و جداگانه، به میزان 10 درصد از حقوق اردیبهشت ماه خود را به این پویش خداپسندانه اختصاص دادند. آنان همچنین از مدیران کل و روسای ادارات در مرکز و سفرا و سرکنسول‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور دعوت کردند به این پویش مردمی بپیوندند.