پنج‌شنبه 8 آذر 1403

راستینه: چرا پس از گذ شت 2 سال هنوز آیین نامه قانون وظایف وزارت ورزش تصویب نشده

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
راستینه: چرا پس از گذ شت 2 سال هنوز آیین نامه قانون وظایف وزارت ورزش تصویب نشده

نماینده مردم شهرکرد در مجلس گفت: با وجود گذشت 18ماه از تصویب قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان متاسفانه هنوز آیین نامه اجرایی این قانون به تصویب هیات دولت نرسیده و عملا ظرفیت های این قانون فعال نشده است.

- اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، احمد راستینه نماینده شهرکرد در مجلس در نشست علنی امروز (سه شنبه) قوه مقننه، در جریان طرح سوال از وزیر ورزش و جوانان، طی سخنانی اظهار داشت: با وجود گذشت 18ماه از تصویب قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان متاسفانه هنوز آیین نامه اجرایی این قانون به تصویب هیات دولت نرسیده و عملا ظرفیت های این قانون فعال نشده است.

وی افزود: 2 سال پیش نمایندگان مجلس با احساس تکلیف یکی از اولویت های مهم قانونگذاری کشور را که تعیین نقشه حرکت وزارت ورزش و جوانان بود شناختند و با امضای ریاست محترم مجلس آن را به رئیس جمهور ابلاغ کردند اما قریب به 2 سال و با وجود پیگیری مستمر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی برای اجرایی سازی این قانون متاسفانه تلاش ها بی ثمر بود و با وجود همه این پیگیری ها آئین نامه اجرایی آن به موقع تدوین نشده بود.

نماینده شهرکرد در مجلس عنوان کرد: دولت گذشته اساسا اراده ای برای انجام آن نداشت و این دولت به اهمیت آن توجه نکرد و ناهنجاری های امروز حوزه ورزش و جوانان حاصل قانون گریزی و عدم تمکین به آن است البته خوشبختانه خبر رسیده 2 روز قبل بالاخره آئین نامه های این قانون به تصویب رسید.

وی با اشاره به پیش بینی سه شنبه های نظارتی در مجلس شورای اسلامی توسط هیات رئیسه مجلس، گفت: آیا وظیفه دولت تنها تصویب آئین نامه است و این سوال مطرح است که در طول قریب به 2 سالی که زمان از دست رفت و می توانستیم از ظرفیت های این قانون برای ساماندهی ورزش کشور استفاده کنیم و استفاده نکردیم مسئولیت آن با کیست.

وی افزود: ریاست مجلس با پیش بینی سه شنبه های نظارتی سهم نظارت بر قوانین را افزایش داده اند و بی تردید مهم ترین وظیفه مجلس نیز بعد از قانونگذاری نظارت بر حسن اجرای قانون است و فرمایشات ریاست محترم مجلس را هم شنیدیم که حتی نظارت بر قانونگذاری نیز اولا است چون اگر قانونی تصویب شود و اجرا نشود هم قانونگذار بی آبرو می شود و هم مجری دچار دیکتاتوری و انحراف می شود.