راه نجات کشاورزی کشورهای در حال توسعه به روایت سازمان ملل متحد
به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس، به نقل از آنکتاد، استفاده از تکنولوژی ماهواره در بخش کشاورزی می تواند تحول بزرگی در کشورهای درحال توسعه ایجاد کند.
در سال 2022باران های سنگین و سیل های ویرانگر به هزاران هکتار از زمینهای کشاورزی نیجریه خسارت زد و تولید سالانه ذرت و برنج در این کشور به ترتیب 12 و 21 درصد کاهش یافت اما آنها بالاخره راهکار مقابله با آن را پیدا کردند.
در چنین شرایطی که آب و هوا و سیلهای مخربی وجود دارد کشور نیجریه راهکار استفاده از رصد ماهواره ای را برای فرار از این خسارت ها پیدا کرده است این رصد ماهواره ای با ارائه یک سری آمارها کمک می کند که اطلاعات زمان کشت و دیگر موارد داشت و برداشت را دراختیار کشاورز قرار بگیرد که به بهبود تولیدات کمی و کیفی تولید کمک می کند کشاورز می تواند به کمک این آمارها تصمیم مناسبی برای زمان های آبیاری و غیره داشته باشد که به تولید بیشتر کمک می کند.
این سیستم آمارهای ماهواره را برای رصد رشد محصولات و شرایط مرتبط با تغییرات آب و هوایی به کار می گیرد و در آن اطلاعات درجه حرارت، بیومس وبارش ها و هر آنچه که به کار تولید بیاید وجود دارد.
کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد تاکید می کند که استفاده از رصد ماهواره ای ابزار بسیار خوبی برای کشاورزی کشورهای در حال توسعه در کشورهای آسیایی و آفریقایی است.
بر اساس این گزارش آنکتاد در کشورهای آفریقایی و آسیایی برای حمایت از کشاورزان اطلاعات ما هواره ای را در اختیار آنها می گذارد.
به گزارش فارس، آمار و اطلاعات یکی از مهمترین ابزارهای موفقیت در تولیدات کشاورزی است اهمیت آن در شرایط تغییرات آب و هوایی و گرم شدن کره زمین دوچندان شده است، در شرایطی که کشورها با خشکسالی و کمبود آب مواجه هستند استفاده از این آمارها تحمل پذیری محصولات کشاورزی را در برابر تنش ها بیشتر کرده و تولید را افزایش میدهد.
پایان پیام /