رسانه ملی و اهالی فرهنگ، نماد مقاومت جهانی

یک شاعر و نویسنده مطرح کشور، با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای صداوسیما در جریان جنگ 12 روزه، این اقدام را نشانه عمق خباثت دشمن دانست.
باشگاه خبرنگاران جوان - افشین اعلاء که برای بازدید از ساختمان شیشهای به صداوسیما آمده بود، درخصوص حمله اسرائیل به رسانه ملی در جریان جنگ 12 روزه تحمیلی و هدف قرار دادن رسانه ملی، اظهار کرد: به نظرم صداوسیما یکی از اماکنی بود که گمان نمیرفت اسرائیل به آن حمله کند. انتظار میرفت به نهادهای نظامی و ارگانها حمله شود، اما هدف قرار دادن رسانه ملی، عمق خباثت بود و فکر میکنم دل همه اهالی قلم و رسانه را به درد آورد.
اعلاء تصریح کرد: من بیش از 20 سال از عمرم را در ساختمان شیشهای گذراندهام و وقتی این بنای سوخته را دیدم، آمیزهای از اندوه و شادی، سوگ و حماسه برایم تداعی شد. اسرائیل با این رفتار وحشیانه کاری کرد که ساختمان شیشهای صداوسیما، اگر برای قشر خاصی شناخته شده بود، اکنون در جهان بهعنوان نماد مقاومت اهالی فرهنگ، قلم و رسانه برجسته شود. این شاعر یادآوری کرد: تمام دنیا امروز همزمان با شناختن ساختمان شیشهای، نسبت به خباثت دشمن صهیونی نیز شناخت پیدا کرده است. این دشمن به زنان و کودکان در غزه رحم نمیکند و به قتلعام آنها در صف غذا میپردازد. بنابراین، از چنین دشمنی، حمله به رسانهها نیز برمیآید. البته در ایران تیرش به سنگ خورد و در این جنگ 12 روزه تحمیلی، حماسه بزرگی به نام اهالی فرهنگ کشور ثبت شد. وی با بیان اینکه اهالی قلم و فرهنگ در تمامیشاخهها نباید به مشاهده وقایع اکتفا کنند، اظهار کرد: ما در مقطعی از تاریخ قرار گرفتهایم که بسیار خطیر است و حوادث بهصورت زنجیرهای اتفاق میافتند. بهصورت عادی شاید دهها یا صدها سال طول میکشید تا این همه اتفاق رخ دهد، اما اکنون شاهد وقایع متعددی هستیم و در جنگ تحمیلی دوم نیز حماسههایی دیدیم که قابل وصف نیست. بنابراین نباید به مشاهده اکتفا کنیم. نسلی در آینده انتظار میکشد تا تاریخ را از زبان ما بشنود و ببیند چه بر کشور و مردم گذشته، چگونه ایستادگی کردهایم و سرفراز و پیروز باقی ماندهایم؟ اعلاء ادامه داد: هیچکس به اندازه اهالی قلم، فرهنگ و هنر نمیتواند بیانکننده حقیقت باشد و این افراد در برابر آیندگان مسئولیت دارند تا راویانی صادق باشند که واقعیتهای تاریخ را به نسل بعدی منتقل کنند.