یک‌شنبه 23 شهریور 1404

رشد قیمت سکه و طلا در بازار

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
رشد قیمت سکه و طلا در بازار

قیمت سکه در بازار تهران امروز (پنجشنبه، 20 آبان‌ماه) با 400 هزار تومان افزایش نسبت به روز گذشته به رقم 12 میلیون و 560 هزار تومان رسید.

به گزارش مشرق، در ساعت 13 و 45 دقیقه امروز ارزش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با افزایش 400 هزار تومانی قیمت نسبت به روز گذشته به رقم 12 میلیون و 560 هزار تومان رسید و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز 12 میلیون و 450 هزار تومان معامله شد.

همچنین امروز نیم‌سکه بهار آزادی 6 میلیون و 450 هزار تومان، ربع سکه سه‌میلیون و 850 هزار تومان و سکه یک گرمی 2 میلیون و 350 هزار تومان قیمت خورد.

علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای 18 عیار به یک میلیون و 258 هزار تومان رسید. قیمت هر مثقال طلا نیز پنج‌میلیون و 452 هزار تومان شد.

همچنین انس جهانی طلا با 37 دلار افزایش قیمت نسبت به روز گذشته یک‌هزار و 862 دلار و 26 سنت ارزش‌گذاری شد.

مهم‌ترین عوامل موثر در رشد قیمت طلا و سکه، بالا رفتن نرخ دلار و انس جهانی است. امروز نرخ دلار در صرافی‌های بانکی رشد آرامی داشت و با قیمت 27 هزار و 584 تومان معامله شد.

این در حالی است که قیمت انس جهانی طلا نیز 37 دلار افزایش داشت و رشد قیمت انس جهانی طلا موجب افزایش بهای این فلز زرد در داخل شد. بنابراین قیمت سکه طرح قدیم و جدید نیز به تبع رشد نرخ ارز و انس جهانی افزایش یافت.

منبع: ایرنا