رضا شاه
رضا شاه
شاید درباره هیچیک از پادشاهان ایران به اندازه ناصرالدینشاه قاجار متعدد و متنوع گفته و نوشته نشده باشد و چون درباره آخرین پادشاه ایران هم به اعتبار انقلاب کتب بسیاری منتشر شده این گزاره میتواند قطعیتر باشد که زندگی هیچیک از پادشاهان ایران به اندازه ناصرالدینشاه قابلیت روایتگری با قصههای گونهگون ندارد و یکی از دلایل شمار فراوان همسران (شامل چهار زن عقدی و صیغهایها) است و به...
وقت صبح نوشت: خدیجه ناصری قاجار شش سال قبل از ترور و قتل پدر خود - ناصرالدینشاه - به دنیا آمد، در دوران شش پادشاه زیست، شش فرزند آورد و شش سال بعد از پیروزی انقلاب هم زندگی کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران چمران با اشاره به برگزاری نمایشگاه شهرهای خواهر خوانده و توانمندی مدیریت شهری در هفته گذشته، تأکید کرد: این نمایشگاه به خوبی برگزار شد.
نور بی بی اربابی گفت: در حقیقت حجاب حصار محکمی برای زنان ایرانی و مسلمان در مقابله با ناهنجاری های اجتماعی ایجاده کرده و عزت و کرامت آنان را حفظ می کند.
ایسنا نوشت: شاه جوانی که عادت نداشت سبیل بگذارد مجبور شد برای پوشیده ماندن جای گلوله در پشت لبش که در صحنه ساخته شده ترورش در دانشگاه تهران در سال 1327 ایجاد شد، بیش از یک سال سبیل بگذارد.
19 تیر ماه نود و ششمین سالگرد انتشار نخستین شماره روزنامه اطلاعات در سال 1305 است.
امام جمعه یزد با تاکید بر اهمیت عفاف و حجاب گفت: حجاب و عفاف تنها راه برچیده شدن فساد و فحشا در جامعه اسلامی است.
روزی مرحوم اسماعیل ططری با سلف خود دکتر کریم سنجابی قیاس شد و حالا باید گفت نماینده فقید که به پهلوانان شاهنامه می مانست و ابیات آن را از بر داشت هم در این سطح نازل نبود...
در بهشت زهرای تهران، قطعه 18، ردیف 16 شماره 25 زنی مدفون است که هشتم اردیبهشت 1363 خورشیدی چشم از جهان بسته است. او در سامانه سازمان این گونه معرفی شده است: «نام: خدیجه / نام خانوادگی ناصری قاجار (امیر اصلانی)/ نام پدر: شاهنشاه شهید».
هنگام ترور پدر (ناصرالدین شاه قاجار) 7 ساله بوده و چون در سال 1363 درگذشته 6 سال بعد از انقلاب هم زندگی کرده است.
«کوچهها»، قدیمیترین گذرها و عرصههای عمومی تهران هستند که با تغییر کالبدی از باغ و زمینهای سرسبز به شهر، خیلی پیشتر از «خیابانها» شکل گرفتند. کوچههای باریک و خشتی که عمدتا با نامهایی مانند «کوچه باغ» و «کوچه آشتیکنان» در پس و پیش خانهها، جای داشتند و تعدادشان نیز انگشت شمار بود.
کوچه مروی هم یکی از آن کوچههاییست که دیرنگیاش به بیش از 200 سال میرسد. داستان شکلگیری آن به زمانی بازمیگردد که شهرهایی مانند هرات، بخارا، مرو و سمرقند جزیی از قلمرو ایران بودند.
سفر به رامسر، سفر به شهری توریستی، زنده و بانشاط است که به «عروس مازندران» معروف شده.