رضوی: همزمانی کشتار مسلمانان هندی با سرگرمی دنیا به کرونا از اهداف پنهان ایالات متحده است
جعفر رضوی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره کشتار بی سابقه مسلمانان در هند و ارتباط آن با سفر اخیر ترامپ به این کشور گفت: حکومتهایی مانند هند و میانمار قدرتهای امروز خود را از طریق آمریکا کسب کردهاند و از لحاظ ریشههای مذهبی غیر الهی به دلیل بت پرستی با برخی افراد در حکومت آمریکا که دیدگاههای غیرانسانی نسبت به بشریت دارند، مشترک هستند. وی...
جعفر رضوی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره کشتار بی سابقه مسلمانان در هند و ارتباط آن با سفر اخیر ترامپ به این کشور گفت: حکومتهایی مانند هند و میانمار قدرتهای امروز خود را از طریق آمریکا کسب کردهاند و از لحاظ ریشههای مذهبی غیر الهی به دلیل بت پرستی با برخی افراد در حکومت آمریکا که دیدگاههای غیرانسانی نسبت به بشریت دارند، مشترک هستند.
وی با اشاره به سفر باراک اوباما در زمان ریاست جمهوری خود به میانمار گفت: در آن زمان و پس از دیدار اوباما با مقامات بلند پایه میانماری در این کشور نیز شاهد کشتار مسلمانان میانمار به صورت گسترده و در برمه بودیم.
رضوی تصریح کرد: به نظر میرسد این رویه آمریکا در قبال کشورهای آسیا مسبوق به سابقه است و برای خوشامد دولتهای آمریکایی تکرار میشود.
این کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر اینکه کشتار مسلمانان اساسا ابزاری در دست مقامات آمریکایی برای رسیدن به اهداف خود میباشد، گفت: نکته قابل تامل در بروز این اتفاقات اوج گیری آن در زمان وقوع حوادث شدید و پرسر و صداست که به این روش اذهان عمومی را به خود متوجه نکند.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی نیز همه دنیا مشغول و درگیر بیماری کرونا هستند و طبیعتا اخبار مربوط به کشتار مسلمانان هندی کمتر شنیده میشود.
رضوی با هشدار به کشورهای مسلمان در خصوص این موضوع گفت: به نظر میرسد کشورهای مسلمان باید نسبت به این مسئله هوشیار باشند و بیش از پیش مراقب خدعه آمریکاییها در شرق آسیا باشند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا درپایان این گفتگو در پاسخ به این سوال که نقش دیپلماسی جمهوری اسلامی در این موضوع تا چه اندازه تاثیرگذار است، گفت: تنها راه ما و مهمترین ابزار در شرایط فعلی دیپلماسی است هر چند راههایی مثل سازمانهای محلی و منطقهای و سازمانهای بنا نهاده شده توسط کشورهای اسلامی نیز وجود دارد، اما استفاده از این ظرفیت در مرحله بعد از دیپلماسی است و در شرایط فعلی کوتاهترین راه دیپلماسی به نظر میرسد.