پنج‌شنبه 8 آذر 1403

روند تبدیل ستاد گردشگری به سازمان طولانی شده است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
روند تبدیل ستاد گردشگری به سازمان طولانی شده است

عضو شورای شهر تهران گفت: روند تبدیل ستاد گردشگری به سازمان طولانی شده و البته این اقدام مورد حمایت ما در شوراست و به اعتقاد من شأن گردشگری تهران به اندازه‌ای است که باید یک سازمان باشد.

عضو شورای شهر تهران گفت: روند تبدیل ستاد گردشگری به سازمان طولانی شده و البته این اقدام مورد حمایت ما در شوراست و به اعتقاد من شأن گردشگری تهران به اندازه‌ای است که باید یک سازمان باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا نادعلی با بیان اینکه روند تبدیل ستاد گردشگری به سازمان طولانی شده است، گفت: این اقدام مورد حمایت ما در شوراست و به اعتقاد من شأن گردشگری تهران به اندازه‌ای است که باید یک سازمان و مجموعه‌ای برای این موضوع تشکیل شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه تاکنون در این خصوص کوتاهی شده و ما باید این کوتاهی را جبران کنیم، گفت: با توجه به اینکه ایجاد یک مجموعه جدید، پهنه‌ای را برای جذب نیروهای انسانی فراهم می‌کند و نیاز به تأمین منابع مالی جدید را به دنبال دارد، این طرح باید مورد بررسی قرار بگیرد که ببینیم می‌توان با ظرفیت موجود نیروی انسانی و صرفه‌جویی در منابع، نسبت به ایجاد مجموعه اقدام کرد یا خیر؟.

وی افزود: باید با یک همکاری جمعی و هماهنگی با شهرداری تهران، زمانی برای راه اندازی سازمان گردشگری در نظر گرفته شود و نمی‌توانیم زمان مشخصی را برای آن اعلام کنیم.

نادعلی تأکید کرد: باید همت خود را به کار بگیریم که هرچه سریع‌تر تبدیل ستاد گردشگری به سازمان به نتیجه برسد اما هنوز زمان آن مشخص نیست.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه جلسات متعددی با سازمان فرهنگی و هنری و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری برای ویژه برنامه‌های ایام تابستان برگزار شده است، گفت: برنامه‌های خوبی برای ایام باقی مانده از تابستان در اراضی عباس آباد، دریاچه خلیج فارس و دیگر اماکن گردشگری و محلات پیش بینی شده است.

وی در خصوص برگزاری پویش چهارشنبه‌های فرهنگی گفت: این برنامه در مناطق پنج، هفت، 9 و 20 برگزار شده و تلاش ما این است که با همکاری شهرداران و نخبگان فرهنگی مناطق، پرچم اقدامات فرهنگی به نحوی به اهتزاز درآید که در کنار مشکلات شهر، مسائل فرهنگی گم نشود و مورد غفلت قرار نگیرد.

نادعلی با بیان اینکه در جریان این پویش، نشست‌هایی با شهرداران و نخبگان فرهنگی برگزار می‌شود، گفت: در این راستا بازدید از پروژه‌ها و موقعیت‌های ویژه فرهنگی مناطق صورت می‌گیرد و همچنین دیدارهایی با مردم منطقه انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: برخی موارد مطرح شده این قابلیت را دارد که به عنوان طرح و لایحه ارائه شود و خروجی مناسبی برای ما در شورای شهر دارد و می‌توانیم این موارد را در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار دهیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه عدم توازن در سراهای محلات و چالش‌های تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های فرهنگی از دغدغه‌های شهروندان در پویش چهارشنبه‌های فرهنگی به شمار می‌رود، تصریح کرد: تعدادی از این طرح‌ها با پیشرفت فیزیکی بیش از 90 درصد با تأمین اعتبارات جزئی تکمیل خواهد شد و سرانه فرهنگی مناطق را متحول خواهد کرد که این موضوع به توجه مدیریت شهری نیاز دارد که در حال انجام این امور هستیم.

وی ادامه داد: مردم در مناطق در برخی موارد آمادگی خود را برای همکاری در مباحث فرهنگی اعلام می‌کنند چراکه مسائل فرهنگی همچون پروژه‌های عمرانی و شهرسازی نیست و امکان بیشتری برای مشارکت مردم فراهم است. ما در مدیریت شهری باید تمرین کنیم که چگونه از این ظرفیت‌های مردمی به درستی بهره بگیریم.