رونق فرودگاه خرمآباد با اجرای 14 طرح صنعت هوانوردی
خرمآباد - ایرنا - مدیرفرودگاه خرمآباد گفت: با توجه به ظرفیتهای طبیعی و تاریخی استان و زیرساختهای مناسب این فرودگاه، 14 طرح در صنعت هوانوردی و ورزشهای هوایی برای این مجموعه تعریف شده است.
علی کاملی بامداد سه شنبه به خبرنگاران اعلام کرد: با توجه به نگرش شرکت فرودگاه های کشور به صنعت هوانوردی؛ فرودگاه خرمآباد جهت راه اندازی این صنعت، آمادگی دارد با اشتراکگذاری مجوز فعالیتهای هوانوردی عمومی (A.O.C) و در اختیار گذاشتن اماکن مورد نیاز با کمترین سرمایهگذاری توسط اشخاص حقیقی، حقوقی و بخش خصوصی یا دولتی نسبت به آغاز فعالیت در این حوزه اقدام کند. وی با بیان این که 14 پروژه قابل اجرا در صنعت هوانوردی عمومی در استان تعریف شده اظهار داشت: آموزش خلبانیCPL و PPL، راه اندازی پروازهای تفریحی، جشنواره ورزشهای هوایی، تبادل مرسولات پستی، پایش خطوط لوله نفت و گاز سراسری و پایش جنگلها، مراتع و منابع طبیعی از جمله پروژههای تعریف شده است. کاملی گفت: پایش و حفاظت از مناطق حفاظت شده و حیات وحش، پایش جادهها، رودخانهها، مزارع و باغات، خدمات سمپاشی هوایی، ایرتاکسی، ایر آمبولانس، گردشگری هوایی، بحران و پدافند غیر عامل و نقشه برداری از دیگر طرح های تدوین شده به شمار می رود.
مدیر فرودگاه خرم آباد با بیان اینکه آغاز این فعالیتها مزایای بسیاری برای استان در پی خواهد داشت ادامه داد: با اجرایی شده این پروژه ها، لرستان در بحث منابع طبیعی، جنگلها، مراتع، محیط زیست، حیات وحش، مرسولات پستی، امداد و نجات و اورژانس هوایی و در زاگرس مرکزی به عنوان مرکز و مرجع شناخته می شود. کاملی افزود: همچنین فرودگاه خرم آباد در خصوص ورزشهای هوایی، آموزش خلبانی هواپیماهای سبک، فوق سبک، گردشگری هوایی و تحقیق و پژوهش می تواند ب هعنوان یک مرجع در کشور شناخته شود.
وی دیگر مزایای اجرای هوانوردی عمومی را اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم بسیار این طرح با هزینه پایین دانست و گفت: این امر منجر به رونق صنعت گردشگری و توریسم استان و در نهایت فعال شدن فرودگاه به عنوان موتور توسعه استان خواهد شد.
اکنون پروازهای فرودگاه خرم آباد توسط ماهان و ایران ایر روزانه در مسیر تهران و بالعکس برقرار می شود.
*س_برچسبها_س*