رویداد توسعه اکوسیستم نوآوری استانها (تانا) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیر کبیر، رویداد توسعه اکوسیستم نوآوری استانها (تانا) در پارک علم و فناوری با هدف رفع نیازها و چالش ها، از صنعت تا فناوری در محورهای مدیریت سبز برگزار شد. رویداد تانا که به عنوان مجموعهای از اقدامات تعریف میشود، با حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، سیاست گذاری و راهبری ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استانها...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیر کبیر، رویداد توسعه اکوسیستم نوآوری استانها (تانا) در پارک علم و فناوری با هدف رفع نیازها و چالش ها، از صنعت تا فناوری در محورهای مدیریت سبز برگزار شد.
رویداد تانا که به عنوان مجموعهای از اقدامات تعریف میشود، با حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، سیاست گذاری و راهبری ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استانها و برنامه ریزی و اجرای پارک علم و فناوری در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه برگزاری رویدادهای عرضه و تقاضای نیازهای فناورانه به منظور ارتباط نزدیک بین شرکتهای متقاضی فناوری و شرکتهای عرضهکننده فناوری است، گفت این پارک میتواند با فرایند حل مسئله، نیازمندی مجموعههایی که مسائل خود را مطرح کرده اند رفع نماید.
سید فرهنگ فصیحی گفت: چنین رویدادی برای همفکری و هم اندیشی بین مجموعههای صاحب مسئله برگزار شده است تا بتوان با ایجاد ارتباط عرضه و تقاضا میان مجموعههای دانش بنیان و صنعت گران و شرکتهای موجود در پارک تعامل خوبی برقرار کرد و امیدواریم که چنین برنامههایی هدفمند و موثر باشد.
وی با بیان اینکه 4 پارک علم و فناوری در استان تهران داوطلب برگزاری این رویداد بودند، گفت: امیدواریم با محتوای خوب، کمک و تسهیل گری برای رفع نیازهایی که از سوی برخی مجموعهها ارائه شده است بتوانیم مسائل مطرح شده را حل کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: پارک دانشگاه 240 واحد فناور و مراکز اقماری دارد که از این تعداد بیش از 100 شرکت هستند و نیمی از آنها دانش بنیان شده اند.
ماموریت پارک، ارتباط با مجموعههای مختلف و ایجاد یک فرایند حل مسئله است
از دیگر اهداف برگزاری رویداد تانا میتوان به شناسایی ظرفیت ها، گروههای شایسته و طرحهای فناورانه و نوآورنه در حوزه مدیریت سبز، تسهیل ارتباط مؤثر میان صاحبان ایده و سرمایهگذاران، شناسایی و رفع نیازهای فناورانه اعلام شده از سوی سازمانها و نهادهای صاحب مساله و توسعه بازار شرکتهای فناور و دانشبنیان و طرحهای فناورانه اشاره کرد. بهینهسازی مصرف انرژی، مدیریت سبز (پساب، پسماند و انرژی)، مدیریت پسماند (شهری، کشاورزی و صنعتی) و پساب (صنعتی و شهری) محورهای این رویداد بودند.