چهارشنبه 17 بهمن 1403

رویداد "دوچرخه و اهدای خون" برگزار میشود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
رویداد "دوچرخه و اهدای خون" برگزار میشود

واحد توسعه سیستم‌های حمل و نقل پاک به یاد همه سانحه دیدگان در تصادفات دوچرخه‌ای، رویداد "دوچرخه و اهدای خون" را برگزار می‌کند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ چندی پیش جوان دوچرخه سوار یزدی بر اثر سانحه تصادف جان خود را از دست داد و خانواده‌اش در امری خدا پسندانه، اعضای بدن فرزندشان را اهدا کردند.

واحد توسعه سیستم‌های حمل و نقل پاک با همکاری هیئت دوچرخه سواری جنوب غرب تهران به یاد این فررد و تمامی سانحه دیدگان در تصادفات دوچرخه‌ای، رویداد دوچرخه و اهدا خون را در شب تولد امام حسن مجتبی علیه السلام برگزار می‌کند.

روز و تاریخ برگزاری رویداد، جمعه 19 اردیبهشت 99 ساعت: 21 و محل اهدای خون، بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، بالاتر از تقاطع طالقانی، پلاک 99، انتقال خون مرکزی است.

لازم به ذکر است در این رویداد هیچ گونه همرکابی گروهی در شهر صورت نمی‌گیرد و دوچرخه سواران هر کدام به تنهایی با رعایت مسائل بهداشتی (پوشیدن دستکش و ماسک) در ساعت مقرر در محل اهدا خون حاضر می‌شوند و در صف انتظار نیز رعایت فاصله اجتماعی لحاظ می‌شود.

سقف تعداد حضور برای این رویداد 20 نفر و اولویت با حضور سرگروه‌های دوچرخه سوار است همچنین، همراه داشتن کارت ملی نیز الزامی است.

"دوچرخه" جذابترین مد حمل و نقل در دوران کرونا افزایش سه برابری استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی / ارائه تسهیلات به کارمندان مناطق مرکزی تهران شهرداری منطقه 2: اسکوترهای برقی طرح تکمیلی حمل‌ونقل عمومی پاک است استفاده از "اسکوترهای برقی" در مناطق مختلف تهران؟!

انتهای پیام /