رویکرد منفعلانه استاندار خراسان رضوی نسبت به شیوع کرونا / مرگ کرونایی عادیانگاری شده است
روشنک با اشاره به رویکرد منفعلانه استاندار خراسان رضوی نسبت به شیوع کرونا گفت: با گذشت 18 ماه از آغاز همهگیری کرونا ابتداییترین عملکرد ممکن استاندار خراسان رضوی طبق منوال گذشته، افزایش نظارتها و بهرهمندی از ظرفیت مردمی در حوزه سلامت همگانی است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ در شرایطی که موج پنجم کرونا بهصورت غیررسمی از مبدأ استان سیستان و بلوچستان حرکت خود را آغاز کرده است، همچنان در رابطه با راهکارهای مقابله با این معضل، هیچگونه ابتکار عملی از سوی محمدصادق معتمدیان، استاندار خراسان رضوی به خرج داده نشده است.
این در صورتی است که بنا به مصوبات دولت و ستاد مقابله با کرونای کشور مسئول بالا رده هر استان میتواند با برگزاری نشستهای تخصصی، با استفاده از ظرفیت مردمی و سازمانهای مربوطه نسبت به پیشگیری، مقابله و برطرف سازی عواقب احتمالی ناشی از شیوع ویروس کرونا در هر استان اقدام کنند.
استاندار؛ فارغ از هر نوع ارتباط با رسانه و مردم
علی ایحال استاندار باید توان تماس و ارتباط با همه جریانهای سیاسی، مذهبی و قومی را داشته باشد و این در صورتی است که نزدیک به نه ماه از انتصاب محمدصادق معتمدیان به سمت استاندار خراسان رضوی میگذرد و تاکنون تنها یک الی دومرتبه در نشست خبری حضور پیداکرده است.
در این رابطه حسین روشنک، دبیر ستاد هماهنگی کمیتههای مردمی مقابله با کرونا در خراسان رضوی در گفتوگو با صبح توس، در رابطه با رویکرد منفعلانه استاندار خراسان رضوی در مقابل وضعیت نابسامان شیوع ویروس کرونا در این استان اظهار داشت: دولت برای مقابله با کرونا در سطح کشور برنامهای ندارد و این بیبرنامگی مختص استانها نیست، چراکه وقتی رئیسجمهور در مواجهه با هر یک از موجهای کرونا در کشور میگوید چارهای بهغیراز مقاومت و صبوری وجود ندارد، انتظار دارید منتصبان استانی اینچنین رئیسجمهوری بخواهند خارج از حوزه عملیاتی تعریفشده از سوی وزارت کشور در راستای مقابله با کرونا فعالیت کنند.
پیدایش دلتای هندی بر بیتدبیری دولت جامه عمل نمیپوشاند
وی افزود: دولت باید بداند که پیدایش گونههای جدید کرونای جهشیافته همچون سویه دلتای هندی، هیچ جامه عملی بر کمکاریها و بیتدبیری دولت نمیپوشاند؛ چراکه همچون دیگر موجها، سونامی دلتای هندی را بیشتر کارشناسان پیشبینی کرده بودند.
مرگ کرونایی عادی انگاری شده است / دولت رویکرد رسانهها در مورد کرونا را به آمار فوتی ها ختم کرده است
دبیر ستاد هماهنگی کمیتههای مردمی مقابله با کرونا در خراسان رضوی خاطر نشان کرد: بیتفاوتی امروز مسئولان ارشد کشوری در فرآیند مقابله با کرونا از زمانی آغاز شد که آمار روزانه مبتلایان و مرگومیر کرونا از فاجعه به عدد تبدیل شد، چراکه رویکرد رسانه ها در مقابل با وضعیت کرونا در کشور دستخوش این عادی انگاری مفرط شده و حیطه فعالیت خود در بحث مقابله با کرونا را به آمار اعلامی وزارت بهداشت رأس ساعت 14 محدود کردهاند.
وی افزود: اگر مشخصات، شغل و تخصص متوفیان مبتلا به کرونای یک روز کشور توسط رسانهها منتشر شود آنجاست که مردم و مسئولین متوجه میشوند که چه خانواده ها که بیسرپرست و چه تعداد نیروی متخصص اعم از پزشک و مهندس از جامعه کسر شده در آینده نزدیک پر کردن جای خالی هر یک از این افراد برای دولت هزینه خواهد داشت.
روشنک بابیان اینکه مسئولان استانی خارج از حیطه اختیارات خود میتوانند کرونا را در خراسان رضوی مهار کنند خاطر نشان کرد: با گذشت 18 ماه از آغاز همهگیری کرونا در کشور و مشاهده نحوه مقابله با این ویروس در سطح کشور، ابتداییترین عملکرد ممکن استاندار خراسان رضوی طبق منوال گذشته، افزایش نظارتها، بهرهمندی از ظرفیت مردمی و توجه ویژه به مؤسسات مردمنهاد در حوزه سلامت همگانی است.
چشمپوشی بازرسی اصناف بر فعالیت پاساژها
وی افزود: هرم نظارت ناعادلانه برخورد قاطع با افراد در بازرسی اصناف به طرز قابلتوجهی مشهود است، چراکه در شرایط اقتصادی فعلی کشور آمار جرائم صنوف با پتانسیل تجاری و اقتصادی پایین بهوفور توسط تیمهای بازرسی خراسان رضوی منتشر میشود و این در صورتی است که در مقابل پاساژها و مجتمعهای تجاری سر خم کرده و بر فعالیت غیرمجاز آنها طبق ضوابط فعالیت اصناف در جدول رنگبندی وضعیت کرونایی در کشور چشمپوشی میکنند.
دبیر ستاد هماهنگی کمیتههای مردمی مقابله با کرونا در خراسان رضوی تصریح کرد: خبرهای پراکنده از آمار تولید، توزیع و واردات واکسن و همچنین واکسیناسیون پراکنده و بیبرنامگی دولت و وزارت بهداشت برای واکسیناسیون عمومی موجب تشویق افراد برای سفر به کشور های همسایه همچون ارمنستان شده است.
دولت موجهای سهمگین کرونا را با کاهش سطح رعایت پروتکل بهداشتی جامعه توجیه میکند
وی افزود: دولتی که در جلسات ستاد مقابله با کرونا کشور هر موج سهمگین کرونا را نتیجه کاهش میزان رعایت پروتکل های بهداشتی میداند، چرا یکبار برای همیشه اعلام نمیکند که چه نهاد، سازمان، مجمع آماری و افرادی متولی اندازهگیری و بررسی آمار رعایت پروتکلهای بهداشتی در سطح جامعه هستند.
روشنک یادآور شد: همانطور که در قطعی مکرر برق دولت مردم را به مصرف بیرویه متهم میکند، در موجهای متوالی کرونا در کشور نیز مردم را به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی مقصر میداند، لذا خروجی این مشکلات در معادلهای ساده به بیبرنامگی و بیخیالی دولت ختم میشود.
انتهای پیام /