رژیم غذایی
رژیم غذایی
ترشح از مهبل که معمولاً رقیق، سفید و گاهی آغشته به خون است و ممکن است بوی تندی داشته باشد از علائم شایع این بیماری است.
وریدهای پا دارای دریچههایی یکطرفه هستند که به جریان خون به سمت قلب کمک میکنند. اگر این دریچهها نشت کنند، فشار خون در وریدها باعث جلوگیری از تخلیه مناسب خون میشود. این مشکل ممکن است به دلایلی مانند سابقه بیماریهای وریدی، ترومبوفلبیت، ایستادن طولانی مدت یا فشار در اثر بارداری ایجاد شود.
دهان خندقی به دلیل رشد غیرطبیعی باسیلهای قارچیشکل و یک اسپیروکت در لثهها ایجاد میشود. این میکروبها به طور معمول در گردن لثهها وجود دارند بدون اینکه آسیب جدی ایجاد کنند.
ماچا لاته، نوشیدنی محبوب ژاپنی، به دلیل طعم بینظیر و خواص فراوانش در سالهای اخیر بسیار محبوب شده است، خواص باورنکردنی ماچا و ماچا لته را در این مطلب بخوانید.
کارسینوم کلیه عبارت است از یک نوع سرطان کلیه. این نوع سرطان معمولاً در افراد بالای 40 سال و در مردان بیشتر از زنان رخ میدهد.
کاهش دمای بدن یکی از مشکلاتی است که به دلایل مختلف مثل افت فشار، سردی هوا اتفاق میافتد. در این هنگام دمای بدن پایینتر از حد نرمال آمده، یخ میکند و بدن میلرزد
این واکنش معمولاً به دلیل اختلال در پاسخ سیستم ایمنی بدن به عفونت اولیه پوست ایجاد میشود. معمولاً در مواردی مانند درماتیت (التهاب پوست)، عفونتهای گوش خارجی و اگزمای دست یا پا مشاهده میشود.
برای پیشگیری از استوماتیت باید از عوامل خطرزا اجتناب کرد، مانند سیگار کشیدن و سوءمصرف مواد. همچنین، رعایت بهداشت دهان و درمان مشکلات دندانی میتواند مفید باشد.
افسردگی میتواند، باعث ابتلاء بیمار به انواع بیماریهای جسمی و روانی شود. اختلال افسردگی بیشتر در دهه چهارم عمر شروع میشود، هرچند امکان شیوع آن در تمام سنین، حتی در جوانان 20 تا 30 سال نیز وجود دارد.
اختلال دو قطبی به صورت معمول در آخر دوره نوجوانی یا اوائل دوره بزرگسالی تظاهر پیدا میکند. این بیماری انواع مختلفی دارد که مهمترین انواع آن اختلال دوقطبی نوع یک و اختلال دو قطبی نوع دو است.
اغلب نشانههای حملات قلبی در تلویزیونها و فیلمها نمایش داده شده اند. در حالی که این علائم به طور ناگهانی پدیدار میشوند ممکن است بسیار شدید یا خفیف باشند.
باکتریهای شایع مثل استافیلوکوک و اشرشیاکولی شایعترین علل بیماری هستند. گاهی عفونتهای قارچی باعث بروز این آبسه میشوند.
آب سیاه مزمن زمانی رخ میدهد که مایع موجود در چشم به طور طبیعی وارد نمیشود یا به درستی از آن خارج نمیشود. این تجمع مایع باعث افزایش فشار داخل چشم و آسیب به عصب بینایی میشود.
بیماری گلوسیت معمولاً مسری نیست و سرطانی هم نمیباشد، ولی میتواند باعث ناراحتیهای شدیدی برای فرد مبتلا شود.
عدهای از روانشناسان اختلالهای روانی را از جهت شدت بیماری به دو دسته سایوتیک و نوروسایکوتیک (نوروز) تقیسم کرده و اختلال مرزی را در بین این دو طبقه در نظر میگیرند. تفاوت عمده این گروهها مبتنی بر درجه آگاهی شخص از حالتهای خود است
اگر چه بیماری اختلالات تغذیه و خوردن قابل درمان است، اما علائم و عواقب آن میتواند مضر و مرگبار باشد، در صورتی که به درستی تشخیص داده نشود.