یک‌شنبه 4 آذر 1403

زیرساخت‌های بهداشتی تهران مطلوب نیست

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
زیرساخت‌های بهداشتی تهران مطلوب نیست

عضو شورای شهر تهران گفت: وضعیت ارائه خدمات و زیرساخت‌های بهداشتی شهر تهران خصوصاً در مناطق کم برخوردار مطلوب نیست و فضاهای عمومی، خدماتی و کالبد شهر با شاخص‌های بهداشتی فاصله دارد.

عضو شورای شهر تهران گفت: وضعیت ارائه خدمات و زیرساخت‌های بهداشتی شهر تهران خصوصاً در مناطق کم برخوردار مطلوب نیست و فضاهای عمومی، خدماتی و کالبد شهر با شاخص‌های بهداشتی فاصله دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سوده نجفی عضو شورای شهر تهران در نطق پیش‌از دستور یکصد و چهل و چهارمین به مناسبت هفته سلامت با اشاره به اینکه 9 تا 15 اردیبهشت ماه سال جاری به نام هفته ملی سلامت با شعار سلامت برای همه با پزشکی خانواده نامگذاری شده که این مناسبت فرصت مغتنمی است تا ضمن عرض تبریک این روز گزارشی از اقدامات کمیته سلامت شورای شهر که افتخار خدمت در آن را بر عهده دارم جهت استحضار همکاران و شهروندان محترم عرض نمایم گفت: هفته ملی سلامت بهانه‌ای است تا توجه همگان را اعم از سیاستگذاران، مدیران، مسئولان و آحاد افراد جامعه به اهمیت مقوله سلامت به عنوان یکی از حقوق بنیادین شهروندان جلب شود.

وی با تاکید بر اینکه این امر محقق نخواهد شد مگر آنکه تمام آحاد جامعه اهمیت سلامت را درک کرده و برای تحقق آن تلاش نمایند تا بتوان با همراهی دست اندرکاران حوزه سلامت نسبت به آگاه سازی در خصوص مسائل و چالش‌های پیش روی سلامت و همچنین ترویج سبک زندگی سالم، ارتقا سواد سلامت، ترویج خود مراقبتی و... گامی کوچک برداشت ادامه داد: سلامت و سلامتی همواره در اندیشه و فرهنگ ایرانی - اسلامی از جایگاه والایی برخوردار بوده است، جایگاه سلامت تا بدان جا در مبانی اسلامی رفیع است که پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) آن را هم تراز با امنیت به عنوان یکی از دو نعمت بزرگ زندگی آدمی بر شمردند.

نجفی خاطرنشان کرد: همان طور که در سال گذشته عرض کردم همین امر موجب کم توجهی وزارت بهداشت به حوزه سلامت در شهر تهران شده است. به گونه‌ای که متأسفانه وضعیت ارائه خدمات و زیرساخت‌های بهداشتی شهر تهران خصوصاً در مناطق کم برخوردار مطلوب نیست و فضاهای عمومی، خدماتی و کالبد شهر با شاخص‌های بهداشتی فاصله دارد که انتظار می‌رود دولت و مجلس برای بهره مندی عادلانه همه شهروندان از خدمات بهداشتی و درمانی توجه و اهتمام جدی تری داشته باشند.

وی ادامه داد: کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری به عنوان یکی از کمیسیون‌های اصلی شورای اسلامی شهر تهران نقش کلیدی در سیاستگذاری و نظارت بر عملکرد کلیه پروژه‌ها، اقدامات اجرایی، امور نگهداشت شهر و ارائه خدمات سازمان‌ها و ادارت شهر در حوزه سلامت، محیط‌زیست، و خدمات شهری را دارد که به منظور انجام بهتر مأموریت‌های محوله کمیتهای تحت عنوان سلامت در این کمیسیون تشکیل شده است.

عضو شورای شهر با تاکیدبر اینکه تلاش ما در کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران بر آن بود تا با تشکیل «شورای راهبردی کمیته سلامت شهر تهران» و دعوت از افراد متخصص با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های درون‌بخشی و برون‌بخشی مدیریت شهری در حوزه سلامت، جهت تصمیم سازی، تولید فکر و ارائه راهکارهای اجرایی در خصوص مسائل و معضلات پیش روی مدیریت شهری گام برداریم یادآور شد: این کمیته به منظور بهره‌گیری از دانش افراد خبره و باتجربه برای دستیابی به الگوهای علمی، مدیریتی و اجرایی در اداره امور شهر و لزوم استفاده همه جانبه از ظرفیت‌ها در حوزه مدیریت شهری وشهری در حوزه سلامت باشد.

رئیس کمیته سلامت در خصوص اهم فعالیت‌های کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: احصاء معضلات و مشکلات در حوزه سلامت و ارائه راهکار و رو ش اجرا توسط اعضای کمیته سلامت از جمله مهمترین اقدامات است.