سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران
"کپسول زیستی ایران" ساعاتی پیش بعد از یک دهه توقف برای انجام تست زیرمداری به فضا پرتاب شد. آخرین پرتاب کپسول زیستی ایران در سال 1392 صورت گرفته بود که پس از آن بهدلیل مسائل مختلف متوقف شده بود.
اقتصادنیوز: ساعاتی پیش، جدیدترین کپسول زیست فضایی کشورمان با پرتابگر بومی «سلمان» متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با موفقیت پرتاب شد.
کپسول زیستی که با انعقاد قراردادی میان سازمان فضایی ایران با پژوهشگاه هوافضا طراحی و ساخته شد، صبح امروز از پایگاه فضایی سمنان پرتاب شد.
مهر از پرتاپ جدیدترین کپسول زیست فضایی کشورمان با پرتابگر بومی «سلمان» متعلق به وزارت دفاع خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در راستای عزم دولت مردمی سیزدهم برای احیای بخشهای مختلف صنعت فضایی کشور و تثبیت دانش کسب شده در حوزه زیست فضایی، ساعاتی پیش جدیدترین کپسول زیست فضایی کشورمان با پرتابگر بومی سلمان، با موفقیت پرتاب شد. این کپسول زیستی محموله علمی، پژوهشی و فناورانه در راستای تحقق نقشهراه طرح اعزام انسان به فضاست که به منظور توسعه و اکتساب فناوریهای مورد نیاز در...
جدیدترین کپسول زیستی ایران ساعاتی پیش با پرتابگر بومی سلمان با موفقیت پرتاب شد.
سخنگوی سازمان فضایی ایران با انتشار جدیدترین تصاویر ماهوارهای از هورالعظیم عراق نوشت: تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که بخش عراق هورالعظیم که در روزهای اخیر دوباره مشتعل شده بود، تقریبا خاموش شده است سخنگوی سازمان فضایی ایران با انتشار جدیدترین تصاویر ماهوارهای از هورالعظیم عراق نوشت: تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که بخش عراق هورالعظیم که در روزهای اخیر دوباره مشتعل شده بود، تقریبا...
سخنگوی سازمان فضایی ایران با انتشار جدیدترین تصاویر ماهوارهای از هورالعظیم عراق نوشت: تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که بخش عراق هورالعظیم که در روزهای اخیر دوباره مشتعل شده بود، تقریباً خاموش شده است.
طبق اعلام سازمان فضایی ایران، نخستین پرتاب کپسول زیستی را در ایام پیشرو در سال 1402 خواهیم داشت. کاوشگرهای فضایی که این کپسولهای زیستی را به فضا پرتاب میکنند چه ویژگیهای دارند و سابقه کاوشگران فضایی ایران در ارسال کپسولهای زیستی چیست؟
سخنگوی سازمان فضایی نوشت: خدمات منظومه شهید سلیمانی در حوزه ارتباطات است. این منظومه باریک باند و قرار است در حوزه ارتباطات اعم از اینترنت اشیاء و مخابرات فضاپایه خدمات ارائه کند.
"منظومه ماهوارهای شهید سلیمانی" مشابه پروژه اینترنت ماهوارهای استارلینک است و میتواند در زمان تکمیل، اینترنت پرسرعت ماهوارهای را حتی در کورترین و دورافتادهترین نقاط کشور تامین کند.