سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران
سخنگوی سازمان فضایی ایران با انتشار جدیدترین تصاویر ماهوارهای از هورالعظیم عراق نوشت: تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که بخش عراق هورالعظیم که در روزهای اخیر دوباره مشتعل شده بود، تقریبا خاموش شده است سخنگوی سازمان فضایی ایران با انتشار جدیدترین تصاویر ماهوارهای از هورالعظیم عراق نوشت: تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که بخش عراق هورالعظیم که در روزهای اخیر دوباره مشتعل شده بود، تقریبا...
سخنگوی سازمان فضایی ایران با انتشار جدیدترین تصاویر ماهوارهای از هورالعظیم عراق نوشت: تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که بخش عراق هورالعظیم که در روزهای اخیر دوباره مشتعل شده بود، تقریباً خاموش شده است.
طبق اعلام سازمان فضایی ایران، نخستین پرتاب کپسول زیستی را در ایام پیشرو در سال 1402 خواهیم داشت. کاوشگرهای فضایی که این کپسولهای زیستی را به فضا پرتاب میکنند چه ویژگیهای دارند و سابقه کاوشگران فضایی ایران در ارسال کپسولهای زیستی چیست؟
سخنگوی سازمان فضایی نوشت: خدمات منظومه شهید سلیمانی در حوزه ارتباطات است. این منظومه باریک باند و قرار است در حوزه ارتباطات اعم از اینترنت اشیاء و مخابرات فضاپایه خدمات ارائه کند.
"منظومه ماهوارهای شهید سلیمانی" مشابه پروژه اینترنت ماهوارهای استارلینک است و میتواند در زمان تکمیل، اینترنت پرسرعت ماهوارهای را حتی در کورترین و دورافتادهترین نقاط کشور تامین کند.
"ماهوارههای ایرانی کوثر و هدهد" در حوزه سنجش و اینترنت اشیا (IOT) در آستانه پرتاب توسط پرتابگر روسی قرار دارد؛ اما این سؤال برای افکار عمومی مطرح است که چرا قرار است این دو ماهواره کاملاً ایرانی توسط روسیه به فضا پرتاب شوند؟!
اقتصادنیوز: ماهوارهها میتوانند به ما کمک کنند که متوجه شویم چه مقدار آب برای آبیاری مصرف میشود.
پایش سطح زیرکشت محصولات کشاورزی کشورمان از جمله محصولات برنج، جو و گندم با تصاویر دریافتی از ماهوارهای ایرانی آغاز شده است؛ اما این پایشها به چه صورت انجام میشود؟
در کارنامه کاوشگرهای فضایی ایران 8 کاوشگر با موفقیت پرتاب شده که 3 کاوشگر وظیفه اعزام موجود زنده به فضا را بر عهده داشتهاند؛ و حالا پس از وقفه 8 ساله در زیست فضا در دولت حسن روحانی، پرتاب کاوشگرهای ایرانی حامل محمولههای زیستی از سر گرفته شده است.
ایران در بهمن ماه 1391 گام بزرگی در زمینه پرتاب کپسولهای زیستی و زیست در فضا برداشت و سازمان فضایی ایران "کاوشگر پیشگام" را به همراه یک میمون رزوس به نام "آفتاب" با موفقیت به فضا پرتاب کرد و موفق شد این موجود زنده را به صورت کاملاً سالم بازگرداند.
رییس انجمن واردکنندگان برنج ایران از اختصاص اعتبار هزار میلیارد تومانی برای سرمایه در گردش خرید و عرضه برنج ایرانی خبر داد و گفت: تلاش میشود علاوه بر کنترل بازار و جلوگیری از افزایش قیمت برای مصرف کننده از افت کیفیت آن نیز جلوگیری شود.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: امسال برای نخستین بار برآورد سطح زیرکشت برنج کشور قبل از فصل برداشت با دقت 90 درصد به وزارت جهاد کشاورزی گزارش خواهد شد و سازمان فضایی ایران میتواند در مدیریت استراتژیک محصولات استراتژیک کشاورزی کمک کند.
زیست فضا در کشورمان سابقهای 14 ساله دارد؛ در تاریح 3 فوریه سال 2010 میلادی، سازمان فضایی ایران کاوشگر3 را به همراه چند جانور شامل یک موش صحرایی، دو لاکپشت و 12 کرم و چند نمونه از سلولهای انسانی به فضای زیرمداری پرتاب کرد.