سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: اتمام نمونه دوم ماهواره پارس1، تکمیل تستهای نهایی ماهواره ناهید2 و سامان1 و آمادهسازی آنها برای پرتاب و نیز تجاریسازی دستاوردها در سطح بینالمللی از دیگر برنامههای مهم پژوهشگاه در سال 1403 است.
صنعت فضایی ایران در دو سال اخیر شتاب فراوانی به خود گرفته بهگونهای که در دو سال اخیر 12 پرتاب موفق فضایی انجام شده است.
سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از 40 هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین و با هوش مصنوعی شناسایی شد.
14 بهمن 1402 نمایشگاه آخرین دستاوردهای هوانیروز ارتش، جهاد خودکفایی، مرکز تولید، بهینهسازی و نوسازی شهید زرهرن و صنایع یاعلی (ع) در ستاد هوانیروز افتتاح شد.
بعد از 12 پرتاب موفق ایران در صنعت فضایی و قرار گرفتن دو ماهواره «خیام» و «پارس 1» در مدار توسط ماهوارهبرهای بینالمللی، اکنون صنعت فضایی کشور به سمت طراحی و ساخت ماهوارهبرهای سنگین چون «سریر» و «قائم 105 و 120»، توسعه آزمایشگاههای تجمیع و تست تا ماهوارههای کلاس هزار کیلوگرم و توسعه ایستگاه فضایی چابهار برای دستیابی به مدار خورشید آهنگ خیز برداشته و امیدوار است سال جاری اولین پرتاب...
"سامانه بلوک انتقال مداری" سامانه واسطی برای قرار دادن ماهوارهها در مدارهای بالاست که با هدف کاهش هزینه و اجتناب از ساخت حاملهای غول پیکر و مصرف سوخت بسیار بالا مورد استفاده قرار میگیرد؛ حالا ایران در آستانه پرتاب "بلوک انتقال مداری سامان" است.
دستگاه دیپلماسی در مواجهه با مناقشه آبی هیرمند همواره رویکرد منفعلانه و سنتی داشته و در غالب اوقات برنامهای برای اجرای دیپلماسی نوین نداشته و صرفا به مذاکره حقوقی اکتفا کرده است.
رییس سازمان فضایی ایران، اعلام کرد: رد ماهواره پارس 1 بر روی ایران انجام و سیگنالها دریافت شد.
رسانههای خارجی با انتشار خبر پرتاب ماهواره ایرانی پارس1 که از طریق پرتابگر روسی سایوز انجام گرفت، ضمن اشاره به همکاریهای تهران - مسکو، تلاش کردند آن را با برنامه موشکی ایران مرتبط بدانند.
دادههای تله متری تزریق ماهواره پارس1 از پایگاه پرتاب واقع در روسیه دریافت شد.
رییس سازمان فضایی ایران گفت: نمونه بعدی پارس یک در حال ساخت است و پارس دو نیز فرایند طراحی آن در حال انجام است و پیش بینی میشود تا سال آینده یا اوایل سال 1404 آماده پرتاب شوند.
حسن سالاریه، رییس سازمان فضایی ایران، اعلام کرد که ماهواره پارس 1 دارای زیرسیستمهای پیشرفتهتر نسبت به سایر ماهوارهها است. این ماهواره به زودی با استفاده از پرتابگر روسی به فضا پرتاب خواهد شد.
رییس سازمان فضایی ایران گفت: طراحی و ساخت ماهواره پارس2 سال آینده به اتمام و آماده پرتاب میشود که یک ماهواره با دقت تصویربرداری 8 متر است.
تهران - ا یرنا - رییس سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره پارس 1 دارای زیرسیستمهای پیشرفتهتر نسبت به ماهوارههای دیگر است. این ماهواره تا دقایقی دیگر با پرتابگر روسی پرتاب خواهد شد.
اقتصادنیوز: ماهواره تحقیقاتی - سنجشی «پارس1»، ساخت متخصصان پژوهشگاه فضایی ایران به زودی در مداری در فاصله پانصد کیلومتری از سطح زمین قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان فضایی ایران اعلام کرد که مراحل طراحی و ساخت ماهوارههای مختلفی تمام شده و یا در حال اتمام هستند از جمله نمونه پروازی ماهواره ناهید 2، نمونه پروازی بلوک انتقال مداری سامان و همچنین نمونه پروازی ماهواره ظفر 2 که این ماهوارهها و بلوک انتقال مداری با اتمام کامل تستهای محیط شأن، آمادگی پرتاب دارند.