سه‌شنبه 10 مهر 1403

سالانه 100 میلیارد ریال برای تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی اصفهان نیاز است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سالانه 100 میلیارد ریال برای تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی اصفهان نیاز است

اصفهان - ایرنا - رییس اداره فنی مهندسی اداره کل ورزش و جوانان اصفهان گفت: سالانه بدون احتساب ورزشگاه نقش جهان، 100 میلیارد ریال اعتبار برای تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی این استان نیاز است.

حسین محمودیه روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که ردیف بودجه اختصاصی برای این امر پیش بینی نشده استریال افزود: این میزان جدای از نگهداری ورزشگاه نقش جهان اصفهان است و برای آن مجموعه هم باید مبلغ قابل توجهی هزینه شود.

وی ادامه داد: توسعه و احداث زیرساخت‌های ورزشی اعتبار و بودجه مشخص و اختصاصی دارد، اما در ورزش کشور برای تعمیر و نگهداری اماکن بودجه مجزایی نیست و همین امر سبب فرسودگی برخی ورزشگاهها و مجموعه‌های ورزشی به سبب عدم توجه کافی می‌شود.

رییس فنی مهندسی اداره کل ورزش و جوانان تصریح کرد: در شرایط فعلی و با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور، بطور قطع پول کافی برای ساخت مجموعه‌های جدید ورزشی وجود ندارد، بنابراین باید به بهترین شکل از امکانات موجود فعلی نگهداری کرد و این حداقل کاری است که می‌توان انجام داد.

محمودیه نقش بخش خصوصی را در این زمینه با اهمیت دانست و گفت: هر چه بتوان از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های فعالان اقتصادی بهره برد می‌توان به حفظ هر چه بهتر امکانات ورزشی امیدوار بود، زیرا با وضعیت فعلی باید از سرمایه‌گذاران در ساخت و تعمیر و نگهداری مجموعه‌ها استفاده کرد.

وی به نقش پررنگ خیران ورزشیار در اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: استفاده از اقدامات نیکوکارانه خیران، اولین بار در کشور از اصفهان آغاز شد و پس از آن به عنوان الگویی در سایر استان‌ها مبدل گشت، این افراد تاکنون در اصفهان در 30 طرح ورزشی مشارکت داشته‌اند و افزون بر 400 میلیارد ریال هزینه کرده‌اند.

رییس فنی مهندسی اداره کل ورزش و جوانان اصفهان، گسترش فرهنگ کمک به ورزش را مستلزم فعالیت بیشتر رسانه‌ها و بازتاب تاثیرات مثبت و سازنده ورزش در افراد و جامعه دانست و تصریح کرد: این موضوع می‌تواند در کشور نهادینه شود و بدون شک توسعه همه جانبه ورزش را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به اهمیت یاری‌رسانی به ورزش با توجه به افزایش آسیب‌های اجتماعی اضافه کرد: همانطور که ساخت و ساز مدارس در آموزش و تعالی فرزندان نقش دارد، احداث ورزشگاه و سالن ورزشی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و سلامت روحی و جسمی مردم موثر خواهد بود.

اکنون 564 مکان ورزشی زیرمجموعه ورزش و جوانان در استان وجود دارد که بیشترین آنها سالن چند منظوره با 250 و سالن رزمی با 105 و کمترین آنها پیست اسکیت با یک و مانژ سوارکاری با 2 مورد است.

بیش از 311 هزار ورزشکار سازمان یافته در استان اصفهان فعالیت می‌کنند و افزون بر یکهزار و 350 باشگاه ورزشی در این خطه وجود دارد.

سرانه ورزشی این استان در سال گذشته به 0.365 متر مربع به ازای هر نفر رسید که در مقایسه با سال 92، حدود 1.11 برابر رشد داشته است.

*س_برچسب‌ها_س*
سالانه 100 میلیارد ریال برای تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی اصفهان نیاز است 2