سردار رحیمی: بیش از 1200 اخلالگر نظام اقتصادی در کشور دستگیر شدهاند
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اقدامات پلیس در حوزه اقتصاد دیجیتال نیز گفت: تعداد 299 تارنمای متخلف شناسایی و 125 صفحه مسدود و برای پنج صفحه تشکیل پرونده قضایی داده شده است.
سردار حسین رحیمی در نشست خبری که صبح امروز در مقر پلیس امنیت اقتصادی فراجا برگزار شد، به تشریح گزارشی از اقدامات پلیس امنیت اقتصادی فراجا در طول 11 ماهه سال 1402 پرداخت و گفت: پلیس امنیت اقتصادی به عنوان یکی از پلیسهای اثرگذار در سال 1402 با برنامهریزی کامل تلاش کرد تا با دانه درشتهای متخلف در حوزه اقتصادی برخورد کند. در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار ک پلیس امنیت اقتصادی با تشکیل قرارگاه انتظامی "امین" به استقبال نوروز رفته است و در تعطیلات این پلیس مانند دیگر پلیسهای تخصصی فعال است و تعطیلی ندارد.
وی با بیان اینکه یکی از معاونتهای پلیس امنیت اقتصادی فراجا، معاونت مبارزه با جرائم اقتصادی است، گفت: این معاونت در سال گذشته ورود جدی به حوزه فرار مالیاتی داشت و در همین راستا نیز 391 نفر به دلیل فرار مالیاتی دستگیر و بالغ بر چهار هزارمیلیارد تومان فرار مالیاتی به خزانه کشور برگردانده شد. این آمار از نظر دستگیری 30 درصد و از نظر پروندهها 13 درصد و در مقایسه با ارزش ریالی 96 درصد افزایش را در مقایسه با سال قبل نشان میدهد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: 922 فقره پرونده نیز در حوزه احتکار تشکیل شده که شش هزار میلیارد تومان ارزش ریالی دارد. دراین خصوص 959 نفر دستگیر شدند یعنی نسبت به سال گذشته 137 درصد افزایش داشته است. ما در ایام نوروز و ماه رمضان هم بر این موضوع تمرکز ویژه خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در حوزه اخلال در نظام اقتصادی مانند بازار طلا و ارز نیز 26 همت کشفیات داشتهایم که در همین راستا هزار و 238 متهم دستگیر شدند که تشکیل پروندهها 22 درصد افزایش داشته است.
رحیمی با اشاره به مساله زمین خواری گفت: هزار و 571 فقره پرونده در این زمینه تشکیل که 3 هزار و 548 هکتار زمین به ارزش 26 همت کشف و هزار و 246 زمین خوار دستگیر شدند که 10 درصد افزایش در تعداد تشکیل پروندهها داشتهایم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به فعالیتهای پلیس در زمینه جرم پولشویی گفت: تعداد 97 فقره پرونده به ارزش 5 همت پرونده در حوزه پولشویی تشکیل شده است که در این زمینه 291 نفر دستگیر شده اند.
رحیمی به موضوع هوشمندسازی پلیس پرداخت و گفت: 8 سامانه مهم و اثرگذار را به پلیس امنیت اقتصادی اضافه کردیم.
وی از راهاندازی معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال در این پلیس خبر داد و گفت: 20 صفحه که در حوزه قاچاق لوازم خانگی فعال بودند شناسایی و مسدود شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اقدامات پلیس در حوزه اقتصاد دیجیتال نیز گفت: تعداد 299 تارنمای متخلف شناسایی و 125 صفحه مسدود و برای پنج صفحه تشکیل پرونده قضایی داده شده است.
وی افزود: خودروهای شوتی یک معضل جدی است که به صورت گروهی و بی رحمانه در محورهای مواصلاتی حرکت میکنند و به دلیل رفتارهای غلط ترافیکی آنها در 564 نفر جان خود را از دست دادند که همکاران پلیس، مردم عادی و برخی از همین دارندگان خودروهای شوتی جزو آن هستند.
رحیمی با اشاره به عملکرد پلیس گمرک ادامه داد: بیش از 160 هزار اسناد گمرکی را پلیس در 11 ماهه سال گذشته بررسی کرده است و بیش از هزار پرونده ظن به قاچاق را کنترل کرده و ارزش کالاهای کشف شده با رشد 998 درصدی روبه رو بوده است و 100 متهم مهم و دانه درشت دستگیر شدند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه تشکیل پرونده سکه افزایش 223 درصدی و لوازم خانگی 157 درصد، دخانی 90 درصد، البسه قاچاق 90 درصدی و کالاهای ممنوعه 70 درصدی را شاهد بودیم.
رحیمی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا پلیس به موضوع موبایل موسوی که اسپانسر باشگاه استقلال بود نیز ورود کرده یا خیر، گفت: موضوع چند شرکت مطرح بوده و در این موردی که هم اسم بردید، مدیر آن احضار شده و تعهدات لازم از این فرد اخذ شده است.
وی همچنین گفت که در سال آینده برخورد با قاچاق سوخت جزو اولویتهای قطعی پلیس امنیت اقتصادی خواهد بود.
--> اخبار مرتبط- ماجرای دپوی 14هزار دستگاه خودرو
- پیاز و سیب زمینی کمیاب است / احتکار برای گرانفروشی!
- ضرب العجل برای زمین های احتکار شده در یزد
- جزئیات تفاهم نامه پلیس امنیت اقتصادی و سازمان بورس
- احتکار ریال در بازار بین بانکی / چه کسی متهم است؟
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.