سرمایه صندوق توسعه کشاورزی استان مرکزی به 347 میلیارد ریال رسید
اراک - ایرنا - مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی گفت: سرمایه صندوق توسعه بخش کشاورزی این استان امسال به 347 میلیارد ریال افزایش یافت.
«محمدرضا خالقی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سرمایه صندوق توسعه بخش کشاورزی نسبت به سال 96 که 194 میلیارد ریال بود حدود 2 برابر افزایش یافته است.
وی، از آغاز اجرای طرح بازنگری صندوق توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی خبرداد و گفت: افزایش سرمایه صندوق به یکهزار و 500 میلیارد ریال منابع مالی با بهره گیری از مشارکت مدیران جهاد کشاورزی و تشکلهای بخش کشاورزی شهرستانهای استان مرکزی در دستور کار است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: صندوق توسعه بخش کشاورزی این استان در مدت 2 سال گذشته با وجود برخی مشکلات از جمله کاهش ارزش پول ملی و قرارگرفتن این صندوق در فهرست سازمان خصوصی سازی دستاوردهای ارزشمندی کسب کرده است.
خالقی افزود: قرار گرفتن صندوق توسعه بخش کشاورزی در فهرست سازمان خصوصی سازی بلوکه شدن 100 میلیارد ریالی سرمایه این صندوق به مدت 2 سال و عدم جذب 13 میلیارد ریال منابع مالی که در سالهای 97 و 98 برای این صندوق پیش بینی شدهبود، را به همراه داشت.
وی، از افزایش درصد سهام زیر بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی در صندوق توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی خبرداد و افزود: سهام این بخش در صندوق از یک و چهار دهم در سال 96 به هفت و 2 دهم در سالجاری افزایش یافتهاست.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در راستای تحقق شعار سالجاری و جهش تولید در تولید محصولات فرآوری بخش کشاورزی افزایش 12 درصدی سهام بخش صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در این صندوق در دستور کار قرار دارد.
خالقی گفت: برنامهریزی در حوزه کشاورزی قراردادی در راستای تنظیم بازار محصول لوبیا، توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی و صادرات کشمش از جمله برنامههای صندوق توسعه بخش کشاورزی استان مرکزی در سالجاری است.
استان مرکزی با 12 شهرستان و یک هزار و 539 روستا، دارای 622 واحد مرغداری صنعتی، 491 واحد گاوداری صنعتی و 191 واحد کارگاه پرورش آبزیان است. این استان با وجود صنعتی بودن در زمره 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند. 670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و دو دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
*س_برچسبها_س*