سکه 180 هزار تومان ارزان شد

تهران - ایرنا - قیمت سکه امروز (سهشنبه، نهم آذرماه) در بازار تهران با 180 هزار تومان کاهش نسبت به روز گذشته به رقم 12 میلیون و 570 هزار تومان رسید.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در ساعت 13 امروز، ارزش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با کاهش 180 هزار تومانی قیمت نسبت به روز کاری گذشته به رقم 12 میلیون و 570 هزار تومان رسید و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم به قیمت 12 میلیون و 350 هزار تومان معامله شد.
همچنین امروز نیمسکه بهار آزادی 6 میلیون و 600 هزار تومان، ربع سکه سهمیلیون و 750 هزار تومان و سکه یک گرمی 2 میلیون و 300 هزار تومان قیمت خورد.
علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای 18 عیار به یک میلیون و 254 هزار تومان رسید و قیمت هر مثقال طلا نیز پنجمیلیون و 433 هزار تومان شد.
همچنین قیمت انس جهانی طلا در مقایسه با روز گذشته دو دلار کاهش داشت و به بهای یکهزار و 792 دلار و 74 سنت ارزشگذاری شد.
به گزارش ایرنا، مهمترین عوامل موثر در رشد قیمت طلا و سکه، بالا رفتن نرخ دلار و انس جهانی است. امروز نرخ دلار در صرافیهای بانکی در مقایسه با روز گذشته 101 تومان کاهش داشت همچنین انس جهانی طلا نیز 2 دلار کاهش یافت. براین اساس قیمت انواع سکه و طلا متاثر از دو مولفه نرخ ارز و انس جهانی کاهشی بود.
*س_برچسبها_س*