یک‌شنبه 30 دی 1403

سیاست‌های آمریکا صدای زلنسکی را درآورد / بلاتکلیف مانده‌ایم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
سیاست‌های آمریکا صدای زلنسکی را درآورد / بلاتکلیف مانده‌ایم

زلنسکی قانونگذاران آمریکایی را بابت آنچه «رویکرد نابهنگام» به درگیری اوکراین و امنیت جهانی به صورت کلی توصیف کرد، مورد انتقاد شدید قرار داد.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون ملی اوکراین گفت: مسائل اوکراین گروگان سیاست‌های داخلی آمریکاست و این مساله، توانمندی کی‌یف را در مقابله با روسیه به خطر می‌اندازد.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در این گفت‌وگو همچنین اعلام کرد با هرگونه حمایت از سوی واشنگتن ولو به شکل وام موافق است.

خبر مرتبط حمایت زلنسکی از پیشنهاد ماکرون / همه از جنگ خسته شده‌اند

رئیس‌جمهور اوکراین با حمایت از پیشنهاد ماکرون مبنی‌بر احتمال اعزام نیروهای غربی به کی‌یف، اذعان کرد شرایط سختی برای نیروهای مسلح اوکراین حاکم است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، زلنسکی همچنین ابراز امیدواری کرد که کنگره آمریکا در نهایت با بسته کمک‌ها برای کی‌یف که چندین ماه است متوقف شده، موافقت کند و گفت، معتقد است که کنگره به این بسته، رای موافق می‌دهد.

وی افزود: متاسفانه ما گروگان این حقیقت رویه‌های سیاست داخلی آمریکا هستیم. جنگ روسیه علیه اوکراین امروز به یک مساله سیاست داخلی در ایالات متحده بدل شده است.

زلنسکی در ادامه قانونگذاران آمریکایی را بابت آنچه «رویکرد نابهنگام» به درگیری اوکراین و امنیت جهانی به صورت کلی توصیف کرد، مورد انتقاد شدید قرار داد.

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین اشاره کرد که کی‌یف از آمریکا هر کمکی من‌جمله وام را می‌پذیرد و افزود: می‌دانید یکی از سناتورهای آمریکایی اخیرا در اوکراین بود و پرسید آیا وام هم قبول می‌کنید؟ بیایید صادق باشیم؛ ما هر گزینه‌ای را می‌پذیریم. سرنوشت اوکراین بلاتکلیف مانده است.

خبر مرتبط پیام تهدیدآمیز زلنسکی به پوتین

رئیس‌جمهور اوکراین با اشاره به حمله پهپادی کی‌یف در یک هزار و 300 کیلومتری عمق خاک روسیه گفت کشورش به مسکو «پاسخ‌های دوربرد» می‌دهد.

زلنسکی به سفر ماه گذشته لیندسی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی به اوکراین اشاره داشت که در آن، وی مساله ارائه وام به کی‌یف را مطرح کرده بود. وب‌سایت پالتیکو هم بعدا گزارش کرد درحالیکه کی‌یف آماده بررسی این طرح است، برخی از مقام‌های اوکراینی این طرح را به گونه‌ای توهین‌آمیز می‌دانند.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا چندین ماه است که از کنگره خواسته تا بسته کمکی او را که 60 میلیارد دلار برای اوکراین اختصاص می‌دهد، تصویب کند. بسیاری از جمهوری‌خواهان با این اقدام مخالفت کرده و خواستار تلاش بیشتر برای تقویت امنیت در مرز مکزیک - آمریکا شده‌اند.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

سیاست‌های آمریکا صدای زلنسکی را درآورد / بلاتکلیف مانده‌ایم 2