سیل افزونبر332 میلیارد تومان به زیرساختهای شهری سیستان و بلوچستان خسارت وارد کرد
زاهدان - ایرنا - مدیرکل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس برآوردهای اولیه سیلاب اخیر افزون بر 332 میلیارد تومان به زیرساختهای شهری حدود 24 شهرداری این استان خسارت وارد کرده است.
عباسعلی ارجمندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سیلاب 20 تا 22 دی در بیشتر نقاط سیستان و بلوچستان خسارت جدی به بخشهای زیربنایی، کشاورزی و واحدهای مسکونی شهری و روستایی استان وارد کرده است.
وی افزود: بر اساس برآورد های اولیه از مجموع 47 شهرداری دچار سیلاب شده سیستان و بلوچستان حدود 24 شهرداری اعلام خسارت 332 میلیارد تومانی کرده اند.
مدیر کل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: در سیلاب اخیر31 محور اصلی و فرعی استان مسدود شده بود که با فروکش کردن آب و تلاش راهداران هم اینک 20 محور فرعی بسته و بقیه مسیرها بازگشایی شده است.
ارجمندی افزود: 179 روستای سیستان و بلوچستان در سیلاب اخیر دچار قطعی برق شدند که با تلاش نیروهای این حوزه برق 45 روستا وصل شده است.
وی ادامه داد: همچنین شبکه توزیع آب 245 روستای سیستان و بلوچستان از مدار خارج شد که با فعالیت شبانه روزی کارشناسان این حوزه، آب 21 روستا وصل شده است.
مدیر کل ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان نجات سه هزار گرفتار سیلاب و اسکان 285 خانوار سیل زده استان در چادرهای امدادی جمعیت هلال احمر را بخشی از اقدامات انجام شده سیلاب اخیر در استان ذکر کرد.
ارجمندی گفت: تمامی دستگاههای امدادی در منطقه حضور دارند و به طور شبانه روزی درحال ارائه خدمات به مردم سیستان و بلوچستان هستند.
وی بیان کرد: 3500 نفر در قالب 65 گروه جهادی برای امداد رسانی و کمک به مردم سیل زده به مناطق مورد نظر اعزام شده اند.
مدیر کل ستاد بحران استان از تشکیل 450 تیم عملیاتی خبر داد و گفت: برای کاهش میزان آسیب های احتمالی 450 تیم عملیاتی در مناطق مختلف استان حضور دارند و پنج گروه مهندسی و 65 خودروی تاکتیکی سپاه به مناطق سیل زده اعزام شده اند.
وی از ایجاد و راه اندازی سه اردوگاه اسکان اضطراری در شهرستانهای فنوج، قصرقند و کنارک خبر داد و گفت: هم اینک امداد هوایی بوسیله سه فروند چرخبال و 33 فروند قایق در مناطقی که راه زمینی آنها قطع شده در حال انجام است.
ارجمندی خاطر نشان کرد: سپاه پاسداران تاکنون هزار بسته غذایی بین سیل زدگان توزیع کرده است.
ورود سامانه بارشی و بارندگی های سیل آسا در روزهای 20 تا 22 دی ماه جاری سبب قطع ارتباط 500 روستا در سیستان و بلوچستان شده بود که به همین دلیل و شرایط بد جوی در روز نخست امکان امداد رسانی بسیار محدود بود اما پس از آن کار امداد رسانی و ارائه خدمات به سیل زدگان بوسیله قایق، چرخبال و روستاهایی که ارتباط زمینی آنها برقرار شده بوسیله خودروهای سبک و سنگین با سرعت ادامه دارد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*