شناسایی دانشجویان علوم پزشکی فاقد بیمه / رایزنی برای بیمه تکمیلی
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از برنامهریزی برای شناسایی و بیمه دانشجویانی که بیمه نیستند خبر داد و گفت: برای بیمه تکمیلی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی تلاش خواهیم کرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از برنامهریزی برای شناسایی و بیمه دانشجویانی که بیمه نیستند خبر داد و گفت: برای بیمه تکمیلی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی تلاش خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سیما سادات لاری با اشاره به امضای تفاهم نامه پوشش خدمات بیمهای دانشجویان دستیار پزشکی و Ph.D دانشگاههای علوم پزشکی گفت: با توجه به نقش این دسته از دانشجویان در حوزه سلامت به خصوص در بحران کرونا که به وضوح اهمیت حضور این دسته از دانشجویان دستیاری و Ph.D در خط مبارزه با بیماری کرونا را به تصویر کشید، وزیر بهداشت در دستوری بر پوشش بیمه درمانی این دسته از دانشجویان تاکید کرد.
وی افزود: این موضوع باعث می شود تا این گروه از دانشجویان در صورت بیمار شدن خود و یا اعضای خانواده، رنجی به جز رنج بیماری نداشته باشند.
معاون وزیر بهداشت گفت: ما اکنون به دنبال شناسایی دانشجویانی خواهیم بود که بیمه نیستند تا در گام بعدی خود این گروه را نیز تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهیم و به دنبال بیمه تکمیلی دانشجویانی هستیم که تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتهاند.
لاری درباره تلاش دانشجویان دستیاری در دوران تحصیل، خاطرنشان کرد: این دسته از دانشجویان علیرغم نقش پررنگی که در حوزه نظام سلامت دارند، حق الزحمه اندکی دریافت میکنند و در دوران گذار برای ورود به بازار کار منابع مالی کمی در اختیار دارند و در این شرایط اگر مشکلاتی برای آنها پیش بیاید قطعا در برابر هزینههای درمان شکننده خواهند بود که این اتفاق مبارک میتواند کمکی در این راستا باشد.
وی با اشاره به اینکه بیمه دانشجویان دستیاری مقدمهای برای ایجاد پوشش بیمهای برای سایر دانشجویانی است که فاقد پوشش بیمه هستند، بیان داشت: همه هدف ما این است بتوانیم شرایط خوبی برای دانشجویان خود از نظر رفاهی، فرهنگی و دانشجویی ایجاد کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: از ابتدا در جریان مشکلات دانشجویان دستیاری و Ph.D بودیم و میدانستیم این دانشجویان در ماه 12 شب کشیک میمانند و در بحران کرونا این حجم از فشار، خود را نشان داد. این افراد همواره در معرض خطر قرار داشته و دارند و اکنون پوشش بیمه سلامت، آرامش خاطری به آنها و خانوادههایشان خواهد داد.
لاری با بیان اینکه ما تمام هم و غم خود را در ایجاد شرایط مناسب برای دانشجویان به کار میبریم، گفت: اکنون به دنبال شناسایی دانشجویانی خواهیم بود که بیمه نیستند تا در گام بعدی خود این عزیزان را نیز تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهیم و به دنبال بیمه تکمیلی دانشجویانی هستیم که تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتهاند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درباره بیمه تکمیلی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی، توضیح داد: در این خصوص با توجه به قول مساعد سازمان بیمه سلامت ایران تلاش خواهیم کرد تا به نتیجه برسد. ایجاد بیمه تکمیلی برای دانشجویانی که در شرف ازدواج هستند، شاید در بحث فرزند آوری و سیاستهای جمعیتی کشور نیز تاثیر گذار باشد و به تشکیل خانواده دانشجویان نیز کمک کند.