جمعه 9 آذر 1403

شهید صیاد میدان دار وحدت و انسجام میان نیروهای مسلح بود / گفتمان سازی در حوزه دفاع مقدس از اهداف دانشنامه استانی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
شهید صیاد میدان دار وحدت و انسجام میان نیروهای مسلح بود / گفتمان سازی در حوزه دفاع مقدس از اهداف دانشنامه استانی است

کریمی گفت: سپهبد شهید صیاد شیرازی یک انسان مومن، متعهد و انقلابی بود که به عنوان یک الگوی کامل اخلاق، مدیریت جهادی و فرمانده توانمند مطرح است و شهید صیاد میدان دار وحدت و انسجام میان نیروهای مسلح بود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی عصر امروز در نشست شورای عالی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی با گرامیداشت یاد و خاطر شهید «علی صیاد شیرازی» اظهار کرد: سپهبد شهید صیاد شیرازی یک انسان مومن، متعهد و انقلابی بود که به عنوان یک الگوی کامل اخلاق، مدیریت جهادی و فرمانده توانمند مطرح است و شهید صیاد میدان دار وحدت و انسجام میان نیروهای مسلح بود و همواره برای رضای خدا کار می کرد و پیشگام در امر ولایت پذیری بود و خدمات این شهید بزرگوار در صیانت از ارزش اسلامی همواره ماندگار است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه دفاع مقدس جهاد تبیین است، گفت: استان مرکزی از سال های گذشته اقدامات بزرگی را در این خصوص آغاز کرده و کنگره شهدای استان مرکزی یک جهاد تبیین بود که گام دوم کنگره در حوزه های مختلف اندیشه های امامین انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و نقش استان مرکزی در انقلاب و دفاع مقدس ادامه دارد.

کریمی افزود: یکی از اقدامات در ذیل کنگره تهیه دانشنامه دفاع مقدس بود که به پشتوانه بیش از یک میلیون سند جمع آوری شده در استان در حوزه جنگ تحمیلی و زیرساخت های کنگره به پیشرفت های چشمگیری دست یافته و خوشبختانه استان مرکزی در تهیه دانشنامه جزء استان های برتر است و دانشنامه یک جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس و جنگ تحمیلی است.

وی گفتمان سازی در حوزه دفاع مقدس را یکی از اهداف دانشنامه خواند و بیان کرد: گفتمان سازی دانشنامه با کار علمی و پژوهشی و پای کارآوردن ظرفیت های دانشگاهی و تجربیات ارزشمند فرماندهان و پیشکسوتان در حال انجام است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تأکید کرد: یکی از مهمترین محورهای فعالیت در دانشنامه تولید علم و پژوهش محوری در حوزه دفاع مقدس است و خروجی این اقدام تحقق جهاد علمی است که برکات فراوانی به دنبال خواهد داشت که یکی از آنها تربیت نخبگان و پژوهشگران و بهره برداری از گنج دفاع مقدس است.

وی ادامه داد: دانشنامه دفاع مقدس به طور مستند، مستدل، منطبق با عقل و منطق و روایت های عالمانه در برگیرنده کلیه موضوعات در حوزه جنگ تحمیلی است که علاوه بر اینکه برای نسل جوان کاربردی خواهد بود فرهنگ دفاع مقدس را از تحریف و فراموشی نجات می دهد.

کریمی اضافه کرد: خوشبختانه باب فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی در حوزه دفاع مقدس به برکت کنگره در استان باز شده و همه باید از این فرصت ارزشمند برای انتقال حماسه های هویت ساز به نسل جدید استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه کنگره شهدای استان مرکزی به عنوان یک الگوی جامع در حوزه دفاع مقدس در کشور مطرح است، گفت: امروز باید در تهیه دانشنامه الگوی موفق ارائه دهیم که این نیازمند مشارکت و هم افزایی همه جانبه است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی بیان کرد: تبیین فرهنگ دفاع مقدس مامی توانیم را به نسل جدید می آموزد و نقش مهمی در امید آفرینی و فتح قله های بلند پیشرفت و سعادت دارد و دانشنامه دفاع مقدس یک فرصت ارزشمند برای احیای مامی توانیم و حماسه های دفاع مقدس است.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین نیازهای امروز در گام دوم انقلاب تبدیل گفتمان دفاع مقدس به راهبرد عملی است و مراکز علمی و دانشگاهی باید به تحقق این مسئله توجه ویژه داشته باشند.

کریمی خاطر نشان کرد: بیش از 210 مقاله علمی در راستای تهیه دانشنامه تهیه شده که قابل تقدیر است و برای تهیه جلد اول دانشنامه با توجه به حروف الفبا بودن موضوعات و مداخل تسریع در امر مقاله نویسی یک ضرورت است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام /