پنج‌شنبه 26 تیر 1404

شورای امنیت درباره حملات اسرائیل به سوریه تشکیل جلسه می‌دهد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
شورای امنیت درباره حملات اسرائیل به سوریه تشکیل جلسه می‌دهد

شورای امنیت سازمان ملل امروز (پنجشنبه) نشست فوق‌العاده‌ای را درباره حملات رژیم صهیونیستی به سوریه برگزار می‌کند.

در پی تداوم حملات غیرقانونی رژیم صهیونیستی به سوریه، شورای امنیت سازمان ملل متحد نشست فوق‌العاده‌ای درباره حملات این رژیم به سوریه برگزار می‌کند.

بر اساس گزارش النشره، این نشست امروز (پنجشنبه) بنا به درخواست الجزایر برگزار خواهد شد.

در همین رابطه، عاصم افتخار احمد، نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل که کشورش ریاست دوره‌ای شورای امنیت را بر عهده دارد، خاطرنشان کرد که این نشست ساعت 15 به وقت نیویورک برگزار خواهد شد.

در روزهای اخیر استان السویداء شاهد یکی از شدیدترین درگیری‌ها از زمان سقوط دولت پیشین سوریه بوده است. درگیری‌های مسلحانه میان نیروهای عشایر و گروه‌های دروزی منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شده است.

پیشتر رسانه‌ها از حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به دمشق خبر دادند. در میان حوادث خونین در جنوب سوریه علیه اقلیت «دروزی»، رژیم صهیونیستی به حملات شدید خود به دمشق ادامه داد. رژیم صهیونیستی بیش از 160 هدف را در استان‌های السویداء، دمشق و لاذقیه هدف قرار داد که در نتیجه این حملات شماری کشته و زخمی شدند.

پیشتر همچنین رسانه‌های دولتی سوریه گزارش دادند که نیروهای دولتی این کشور عملیات عقب‌نشینی از شهر السویداء را آغاز کرده‌اند.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن هستند که این اقدام در پی توافقی با بزرگان عشایر محلی شهر صورت گرفته است. دولت سوریه همچنین اعلام کرده که «ماموریت ارتش برای تعقیب گروه‌های غیرقانونی» به پایان رسیده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.