چهارشنبه 7 آذر 1403

شیوع کرونا فرصت خوبی برای تحقق دولت الکترونیک در اصفهان است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
شیوع کرونا فرصت خوبی برای تحقق دولت الکترونیک در اصفهان است

کاشان - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، شیوع کرونا را فرصت خوبی برای تحقق دولت الکترونیک دانست و تحقق هر چه بیشتر آن را ضروری برشمرد.

به گزارش ایرنا، منصور شیشه‌فروش عصر روز یکشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان آران و بیدگل افزود: کرونا به ما یاد داد که ظرفیت‌های خاموش و مورد غفلت را بازبینی کنیم که دولت الکترونیک یکی از این موارد مهم و مورد غفلت بود که در شرایط کرونایی توسعه یافت.

وی بیان کرد: داشتن بانک اطلاعات و راهبرد برای دستگاه‌ها بسیار اهمیت دارد و البته در این بین آموزش کارکنان هم بسیار ضروری است که باید جزو برنامه‌های دستگاه‌های دولتی قرار بگیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تاکید کرد: هر دستگاهی موظف است، ساز و کارهایی به منظور کاهش خطرهای احتمالی تدوین کند تا در هنگام بروز بحران دچار سردرگمی نشود.

سال گذشته 300 هزار فقره ماموریت کوچک و بزرگ از سوی دستگاه‌های امدادی استان اصفهان در بخش‌های مختلف منجمله امدادرسانی در هنگام بروز حوادث، خدمات‌رسانی و تعمیرات شبکه‌های آب، برق و گاز انجام شد.

وی تصریح کرد: بیشتر صحبت‌های اعضای ستاد مدیریت بحران این شهرستان از جنس کمبود اعتبار است، در حالی‌که دستگاه‌ها غافل از این هستند که خیلی از مسائل مطرح شده، جزو وظایف اصلی آنهاست.

به گفته شیشه‌فروش در جریان سفر امروز به شهرستان آران و بیدگل، طرح‌های پیشگیری از سیل و قنات‌ها مورد بازدید قرار گرفت که در سال‌جاری ردیف بودجه‌هایی مانند گذشته برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.

سند مدیریت بحران‌های طبیعی در آران و بیدگل تدوین شود

فرماندار آران و بیدگل در این نشست بر ضرورت تدوین سند مدیریت بحران‌های طبیعی و زیست‌پایه در این شهرستان تاکید کرد و اظهارداشت: چنین سندی می‌تواند نقشه راهی برای اقدام در هنگام بروز حادثه‌ها و بحران‌های پیش‌رو در این شهرستان باشد و آسیب‌های ناشی از آنها را کاهش دهد.

اسماعیل بایبوردی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در شهرستان آران و بیدگل، بیان کرد: توانستیم در هماهنگی با دستگاه‌های ذی‌ربط از تبعات بحران بکاهیم و در فروردین‌ماه به مرحله کنترل رسیدیم که تا کنون نیز ادامه داشته است.

وی در ادامه به افزایش نزولات جوی آران و بیدگل در سال‌جاری اشاره کرد و گفت: اصلاح زیرساخت‌ها و مدیریت سیلاب در شهرها و روستاهای این منطقه ضروری به نظر می‌رسد.

فرماندار آران و بیدگل به اقدام‌هایی از جمله طرح‌های آبخیزداری در روستاهای محمدآباد، فخره و حسین‌آباد از توابع بخش کویرات و روستای یزدل از توابع بخش مرکزی در راستای مدیریت سیلاب اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلات موجود در این منطقه نبود امکان ذخیره‌سازی آب‌های جاری باران است که به برنامه‌ریزی برای انجام این مهم نیاز داریم.

وی یادآور شد: درخواست ایجاد سدی در بالادست این شهرستان در راستای مدیریت و جمع‌آوری آب‌های روان حاصل از بارندگی ارایه شده که در حال امکان‌سنجی است.

بایبوردی همچنین به مشکلات جغرافیایی آران و بیدگل اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی ایستگاه پایش ذرات گرد و غبار در این شهرستان، بیان کرد: افزون بر 400 میلیارد ریال برای تجهیزات و نیازمندی‌های این شهرستان در حوزه مدیریت بحران برآورد اعتبار شده است.

به گفته وی، مرمت قنات‌ها و طرح‌های اولویت‌دار مرتبط با مصرف بهینه آب در شهرستان آران و بیدگل نیز با اعتبار 20 میلیارد ریال اجرا شده است.

اجرای طرح سد زیرزمینی در آران و بیدگل ضروری است

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری آران و بیدگل در ادامه نشست گفت: این شهرستان در پایین‌ترین نقطه دشت کاشان واقع شده است که این موقعیت، ضرورت مدیریت سیلاب‌های فصلی و روان‌آب‌ها را نشان می‌دهد.

ابراهیم آقابیگی افزود: در پی بارش باران‌های مداوم در قسمت بالایی دشت کاشان، شاهد هجوم روان‌آب‌ها به سمت شهرستان آران و بیدگل هستیم که در نهایت امکان بروز خسارت‌های گسترده دور از انتظار نیست.

وی بیان کرد: اجرای طرح سد زیرزمینی در حاشیه نوار بندریگ بر اساس بررسی‌های انجام شده، می‌تواند تا حدود زیادی سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها را کنترل کند و ذخیره آبی هم برای منطقه آران و بیدگل به دنبال داشته باشد.

شهرستان آران و بیدگل با جمعیت بیش از 103 هزار نفر، در فاصله نزدیک به 215 کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*