صندوق بازنشستگی
صندوق بازنشستگی
عباس عبدی گفت: تقریباً تمامی درآمدهای نفتی صرف پوشش کسری صندوقهای بازنشستگی میشود. این بدان معناست که بودجه ایران بدون در نظر گرفتن پرداختی به بازنشستگان غیرنفتی محاسبه میشود.
فوقالعاده مناطق جنگی در فهرست تعهدات کارفرمایی است و مشمول بودن افراد و میزان مبالغ هرکدام از متقاضیان از سوی کارفرما مشخص میشود. فوقالعاده مناطق جنگی در فهرست تعهدات کارفرمایی است و مشمول بودن افراد و میزان مبالغ هرکدام از متقاضیان از سوی کارفرما مشخص میشود. به گزارش عرشه آنلاین؛ محمد رشیدی در نشست علنی روز (سهشنبه، 3 مهر ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی ضمن تسلیت برای حادثه...
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانون برنامه هفتم گفت که مجلس از اجرای متناسبسازی حقوق بازنشستگان کوتاه نمیآید و دولت باید آن را اجرا کند. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانون برنامه هفتم گفت که مجلس از اجرای متناسبسازی حقوق بازنشستگان کوتاه نمیآید و دولت باید آن را اجرا کند. به گزارش عرشه آنلاین؛ علی نیکزاد در جلسه علنی امروز چهارشنبه در پاسخ به تذکر سلمان اسحاقی...
مهمترین مطالبه بازنشستگان معترض «درخواست اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان براساس مصوبه دولت از فروردین 1403 مطابق بابند1جز (ر) ماده 28 قانون برنامه هفتم توسعه به منظور افزایش40درصدی حقوق بازنشستگان براساس90درصد حقوق شاغلین همتراز» است که تاکنون اجرایی نشده است یک فعال صنفی بازنشستگان کشوری گفت: امیدواریم دولت و شخص رئیس جمهور صدای ما بازنشستگان را بشنود و به زیرمجموعههای خود...
اقتصادنیوز: دبیر شورای نظارت بر صدا و سیما میگوید: سازمان صدا و سیما نمیتواند به هیچوجه درآمدی از برنامههای تولیدی یا بازرگانی خود داشته باشد، مگر اینکه پول آن به خزانه کل کشور واریز شود. این دستاوردها نتیجه تلاشهای نظارتی و پیگیریهای مداوم ما بوده است.
رضا جهانی گفت: اصلیترین خواسته «اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان بر اساس مصوبه دولت از فروردین 1403، مطابق با بند 1 جز (ر) ماده 28 قانون برنامه هفتم توسعه، به منظور افزایش 40 درصدی حقوق بازنشستگان بر اساس 90 درصد حقوق شاغلین همتراز» است که هنوز به مرحله اجرا در نیامده، در حالی که اعتبار آن در جدول شماره 9 ردیف 63 بودجه 1403 پیشبینی شده است.
اقتصادنیوز: یک فعال صنفی بازنشستگان کشوری گفت: امیدواریم دولت و شخص رئیس جمهور صدای ما بازنشستگان را بشنود و به زیرمجموعههای خود دستور بدهد که قانون را به سرعت اجرا کنند؛ بازنشستگان زمان زیادی پیش روی خود ندارند که بتوانند تا ابد منتظر بمانند.
در طول مدیریت آقای میعاد صالحی - بدون هیچ تجربهای در مدیریت ریلی و حتی یکروز کار کردن در سازمانهایی با کارکرد مربوط - سوار شدن بر قطار برای مسافرت داخلی هم از دسترس عامه خارج شد.
یک فعال صنفی بازنشستگان کشوری گفت: امیدواریم دولت و شخص رئیس جمهور صدای ما بازنشستگان را بشنود و به زیرمجموعههای خود دستور بدهد که قانون را به سرعت اجرا کنند؛ بازنشستگان زمان زیادی پیش روی خود ندارند که بتوانند تا ابد منتظر بمانند.
فعال اصلاح طلب نوشت: تقریبا همه درآمدهای نفتی صرف پرداخت به کسری صندوقهای بازنشستگی میشود، این به معنای آن است که بودجه ایران بدون در نظر گرفتن پرداختی به بازنشستگان غیرنفتی محسوب میشود.
ثبت نام وام 30 میلیون تومانی بازنشستگان تامین اجتماعی آغاز شد ثبتنام وام بازنشستگان و مستمریبگیران سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی آغاز شد. نحوه ثبتنام وام بازنشستگان و پرداخت تسهیلات قرضالحسنه بازنشستگان و مستمریبگیران اعلام شد. وام بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی و بازنشستگان کشوری به بازنشستگان واجد شرایط پرداخت میشود. ثبتنام وام بازنشستگان به شکل غیرحضوری...
دولت در پنج ماه گذشته برای پرداخت یارانه نقدی بیش از 80 هزار میلیارد تومان در قالب تنخواه گردان استقراض کرده است.
صندوقهای بازنشستگی در شرایط عادی زمانی عملکرد مناسبی دارند که در بدترین حالت، تعداد افراد شاغل که حقوق آنها شامل کسورات میشود، سه برابر تعداد بازنشستگان باشد که فقط مستمری دریافت میکنند. اما جالب است بدانید که در حال حاضر، تعداد بازنشستگان دو برابر حقوقبگیران است! در 20 سال پیش، یعنی در سال 1383، تعداد شاغلان دو برابر بود، اما اکنون این وضعیت بهطور کامل معکوس شده است.
بازنشستگان چندان در بند اخراج یا قطع حقوق و... نیستند لذا معمولا در طرح مطالبات خود پابهکارتر از سایرین هستند. به عبارت دیگر باید گفت که بازنشستگان ما مشغول کارند. کار در جهت بهبود دریافتیهای خود. عباس عبدی طی یادداشتی با عنوان «بازنشستگان مشغول کارند» در روزنامه اعتماد نوشت: در اینجا به یکی دیگر از ناترازیهای مهم اقتصادی میپردازم. البته ناترازیهای دیگری چون بانکی، ارزی و... هستند...
به اذعان کارشناسان، پس از تجربه حدود 13 سال «بیشزایی» در کشور از سال 58 تا 1370، دوران «کمزایی اصلی» را نیز طی سالهای 74 تا 85 تجربه کردیم و با توجه به شرایط فعلی، کارشناسان پیشبینی میکنند که کاهش تولد بیشتری را طی سالهای 1404 تا 1413 داشته باشیم و بر همین اساس هم نسبت به مقوله کاهش نرخ باروری، سالمندی جمعیت و خطر ورود به «تله جمعیتی» هشدار میدهند.