صنعت دفاعی در ترسیم آینده ایران مقتدر نقش مسئولانه دارد
تهران - ایرنا - وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اقتدار دفاعی و قدرت نظامی جمهوری اسلامی از جایگاه رفیعی برخوردار است.
به گزارش حوزه دفاعی ایرنا از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در جمع کارکنان این وزارتخانه، ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی عبادات و توفیق بهرهگیری از برکات و فیوضات ماه مبارک رمضان، طی سخنانی اظهار داشت: خداوند بزرگ را شاکریم در کشوری مشغول خدمت هستیم که تحت رهبری ولی فقیه بوده و نظام آن بر پایه حکومت و سیره معصومین (علیهم السلام) بنا شده است.
وی چنین حکومتی را بازتاب ایثارگریها، فداکاریها و ثمره خون شهداء در طول تاریخ دانست و گفت: جمهوری اسلامی توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و به پشتوانه ملت شریف و انقلابی ایران ایجاد و با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به درختی تنومند تبدیل گردیده و این نعمت بزرگی است که در عصر کنونی خدای متعال برای ما به ودیعه گذاشته است و باید قدردان آن باشیم.
امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه نیروهای مسلح به عنوان سربازان ولی امر مسلمین نقش بسزایی در تقویت جامعه اسلامی دارند افزود: ریشه و فرهنگ ما برگرفته ازفرهنگ عاشورایی است، لذا مجموعه صنعت دفاعی در ترسیم آینده ایران مقتدر و دستیابی به اهداف متعالی نقش بسزا و مسئولانه ای خواهد داشت.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همچنین با تأکید بر نقش موثر تک تک کارکنان مجموعه دفاعی در پایداری و استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به نهادینه شدن اندیشه دین محوری، خودباوری و خود اتکایی در بدنه صنعت دفاعی به معنای واقعی کلمه، اقدامات و مأموریتهای این سازمان با تفکر، انضباط و اثر بخشی بهتری انجام و اهداف راهبردی آن محقق می گردد.
امیر سرتیپ آشتیانی در ارتباط با اینکه چشم مظلومان عالم و مستضعفان دنیا به نظام اسلامی است گفت: امروز تفکر اسلامی، مقاومت و ایستادگی جامعه ی اسلامی در برابر ظلم در دل ملتهای جهان ریشه دوانیده و زمینههای ایجاد و توسعه تمدن نوین اسلامی مهیا شده است.
وی اضافه کرد: تأمل و تفکر در تمام شئون زندگی فردی، خانواده، جمعی و محیط سازمانی جاری است و به عنوان مرکبی راهوار می تواند ما را به مقصد برساند و تعالی بخش انسان باشد. در همین رابطه قرآن، روایات و علمای دین توصیه های جدی به «تفکر» دارند.