پنج‌شنبه 8 آذر 1403

صهیونیست‌ها به دنبال ایجاد پایگاه‌های جاسوسی در منطقه هستند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
صهیونیست‌ها به دنبال ایجاد پایگاه‌های جاسوسی در منطقه هستند

نجاح محمدعلی تحلیلگر عراقی، پرونده امنیتی را اصلی ترین بخش روابط کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی دانست و گفت: صهیونیست‌ها در تلاش برای ایجاد پایگاه‌های جاسوسی در منطقه هستند.

نجاح محمدعلی تحلیلگر عراقی، پرونده امنیتی را اصلی ترین بخش روابط کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی دانست و گفت: صهیونیست‌ها در تلاش برای ایجاد پایگاه‌های جاسوسی در منطقه هستند.

خبرگزاری مهر- گروه بین الملل: «نجاح محمدعلی» تحلیلگر و فعال سیاسی عراقی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با سفر رئیس رژیم صهیونیستی به دو کشور بحرین و امارات متحده عربی، تاکید کرد: این سفر در راستای گام برداشتن در مسیر عادی سازی روابط که از سال 2020 میان این دو کشور و رژیم صهیونیستی آغاز شده، انجام شد. در واقع می‌توان گفت از رهاورد این سفرها، تلاش می‌شود موجودیت جعلی و غصبی رژیم صهیونیستی، امری عادی در بین ملت‌های منطقه جلوه داده شود، این در حالی است ملت‌های منطقه به طور قاطع مخالف اشغالگران بوده و با هرگونه عادی سازی روابط تعارض جدی دارند.

وی با اشاره به مخالفت جدی مردم جهان عرب با عادی سازی روابط که در جریان برگزاری رقابت‌های جام جهانی 2022 کاملاً به چشم آمده است، نیز گفت: این رخداد به خوبی در گزارش‌های خبرنگاران صهیونیست دیده شد که مردم آنها را به چشم شهرک نشینان اشغالگر می‌بینند و با عادی سازی روابط با اشغالگران مخالفت جدی دارند، البته این مساله تنها به کشورهای عربی و اسلامی منحصر نمی‌شود بلکه نگاه منفی به صهیونیست‌ها مسأله‌ای جهانی است و حتی در آمریکا و نزد مسیحیان نیز میزان حمایت از این رژیم غاصب کاهش جدی پیدا کرده است.

وی افزود: کار به جایی رسیده که حتی انستیتو تحقیقاتی واشنگتن که از سوی آیپک تأسیس شده و نهادی در راستای بهبود چهره رژیم صهیونیستی در منطقه محسوب می‌شود، اخیراً در گزارشی اعلام کند که موضوع توافقات آبراهام تنها در حد دولت‌ها باقی مانده و جایی در بین مردم ندارد.

عربستان سعودی در مسیر عادی سازی

نجاح محمدعلی در ادامه در ارتباط با تحولات پیرامونی سفر اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی به منطقه نیز گفت: شما خوب می‌دانید که تحرکات بحرین همواره بیانگر سیاست‌ها و اقداماتی است که عربستان سعودی در آینده می‌خواهد انجام دهد. واقعیت این است که روابط عربستان سعودی در شرایط کنونی با رژیم صهیونیستی به مرحله عادی سازی رسیده است اما آنها از علنی کردن این مساله هراس داشته و امکان عادی سازی علنی روابط با تل آویو را ندارند. از طرفی در ماه‌های اخیر عادی سازی روابط در سطح جامعه سعودی نیز ادامه داشته و شخصیت‌ها، خبرنگاران و روزنامه نگاران صهیونیست به راحتی به شهرهایی نظیر مدینه و مکه آمده اند. این رخدادها بیانگر این واقعیت است که عربستان سعودی به طور جدی به موضوع عادی سازی روابط ورود کرده اما از علنی سازی آن می ترسد.

پیامدهای امنیتی عادی سازی روابط

تحلیلگر عراقی در ادامه در ارتباط با پیامدهای عادی سازی روابط در منطقه تاکید کرد: واقعیت این است که کشوری نظیر بحرین و دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس زمانی که وارد روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می‌شوند، چیزی ندارد که به صهیونیست‌ها ارائه دهند، جز اینکه اراضی خود را برای ایجاد پایگاه‌های جاسوسی موساد و دیگر سرویس‌های اطلاعاتی فعال علیه ایران و محور مقاومت، در اختیار آنها قرار دهند.

وی افزود: در واقع این دیدارها در راستای هماهنگی تلاش‌ها در جنگ سایبری علیه جمهوری اسلامی ایران و مدیریت اغتشاشات که از سوی رژیم صهیونیستی دنبال می‌شود، انجام می‌گیرد. رژیم صهیونیستی پایگاه‌هایی در اربیل و برخی دیگر از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس دارد و از طریق این پایگاه‌ها در راستای مدیریت هرج و مرج و اغتشاشات داخل ایران استفاده می‌کند. مقامات ایرانی باید در این باره هوشیار باشند چون ایجاد پایگاه در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از سوی رژیم صهیونیستی با هدف ایجاد تنش درون ایران و جذب جوانان فریب خورده برای فعالیت جاسوسی برای موساد است.

نجاح محمدعلی همچنین در ارتباط با بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی نیز گفت: بحران تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و سران صهیونیست در تلاش برای بدست آوردن تأیید از خارج برای تشکیل کابینه‌ای در حمایت از منافع شهرک نشینان هستند.