ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، علی ربیعی در ادامه نشست خبری هفتگی خود در خصوص انتخابات پیش رو گفت: در مورد انتخابات ابتدا سپاس خود را از بیانات روشنگرانه رهبری معظم انقلاب ابزار میکنم. این رویکرد باید سرمشق همه دستگاهها و نهادهایی قرار گیرد که به نحوی در فرآیند اتتخابات تاثیر دارند. معظم له مشارکت حداکثری را اولویت اول همه دست اندرکاران و ملت اعلام کردند. سخنگوی دولت افزود: همچنین در بیانات دیگری که فرمودند: "بنده در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم. در دورههای گذشته افرادی که قصد کاندیداتوری داشتند نظر من را میپرسیدند که میگفتم نه موافقم نه مخالفم یعنی نظری ندارم، اما در این دوره گفتم همین مطلب را نیز نمیگویم" موضع قاطع و غیرقابل خدشهای که اعلام کردند راه را برای هر گونه القائات شیطنت آمیز رسانههای خارجی علیه مشارکت حداکثری مردم و سوء استفادههای احتمالی در داخل را بستند. وی تصریح کرد: مشارکت حداکثری در 1400 بیش از هر دوره دیگری برای حیات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایران ضروری است. بی تردید دولتی بدون پشتوانه آرای قاطبه ملت، از آنچنان سرمایه اجتماعی برخوردار نخواهد بود که بتواند در دورانی که تحریم و کرونا، فشارهای اقتصادی و اجتماعی زیادی را بر جامعه تحمیل کرده و مردمی که نیازمند بهره برداری از مقاومت خود و تحولات پساتحریمی و پساکرونایی در زندگی خود هستند را پاسخگو باشد. عضو کابینه دولت ادامه داد: از سویی دیگر در دنیای پرتلاطم و در حال شکل گیری تحولات منطقهای و نظم جهانی جدید، نخواهد توانست در جایگاهی مناسب برای منافع ملی ایران قرار گیرد. علی ربیعی خاطر نشان کرد: کسب جایگاه شایسته ایران در منطقه و جهان امروز حد بالایی از سرمایه اجتماعی را طلب میکند که نیازمند مشارکت حداکثری مردم در انتخاب رییس جمهور و دولت آینده است. غلبه بر مسائل داخلی و حضور پرقدرت در عرصههای بین المللی مستلزم یک دولت قوی است و دولت قوی با مشارکتی بالا حاصل خواهد شد.
همگان باید به مشارکت حداکثری متعهد باشند سخنگوی دولت اظهار داشت: همگان باید به مشارکت حداکثری متعهد بوده و تمام تلاش خود را برای تحقق آن بکار گیریم، به نحوی که تمام آحاد جامعه در یک سبد انتخاباتی بتوانند خواست و مطالبه خود را در سیمای نامزدها تجلی یافته ببینند. وی ادامه داد: دولت همانگونه که در ثبت نامها مطابق مر قانون اساسی عمل کرد، از این پس نیز در امتداد همین حرکت دولت برای فراهم آوردن زمینه حضور مردم در پای صندوقها و نیز حراست از آرا با شفافیت تمام تلاش خواهد کرد. ربیعی گفت: قطعا رسانه ملی و همه رسانههایی که به نحوی مستقیم و غیرمستقیم از بودجه عمومی استفاده میکنند، رفتاری منصفانه و با فرصتهای برابر برای همه نامزدها خواهند داشت؛ هم فرصتهای برابر به همه آنان باید داده شود و هم از اقدامات سلبی و تخریبی مستقیم و غیرمستقیم، اجتناب صورت گیرد. عضو هیات دولت تصریح کرد: به رغم اینکه همواره تبلیغات بدخواهان و برخی مواضع در داخل بی اثر نشان دادن آرای مردم را القا کرده اند، اما شاهد بودیم که در این سالها با رای قاطع مردم ایران در سالهای 92 و 96 و تکیه بر دیدگاه مورد نظر اکثریت جامعه، چطور دولت توانست از تداوم روندی که در نتیجه فهم غلط از جهان، ایران را به سمت دام تعارضهای صهیونیست ساخته، سوق میداد، جلوگیری کند، تلههایی که منجر به ضایع شدن حق و منافع مردم از اقتصاد جهان میشد و نیز ایران را در معرض تهدیدات بین المللی قرار داده بود.
آمریکای قدرتمند بالاخره وادار به اعتراف به شکست در جنگ اقتصادی شد سخنگوی دولت ادامه داد: با وجود به قدرت رسیدن ترامپ و حامیان صهیونیستی اش، آمریکای قدرتمند بالاخره وادار به اعتراف به شکست در جنگ اقتصادی شد و بالاخره در همین روزها به سمت حضوری قدرتمند و عزتمند در معاهدات بین المللی حرکت میکند. وی اظهار کرد: هر چند ترامپ دستاوردهای دولتهای یازدهم و دوازدهم را دچار چالش کرد و خسارت بزرگی به ملت ایران وارد آمد، اما میخواهم بگویم که باز هم دولت برخاسته از آرای مردم بود که ترامپ با آن همه قدرت شیطانی، به انزوای اخلاقی در جهان کشیده شد، و حتی در ایالات متحده آمریکا دولتی با وعده بازگشت به برجام به روی کار آمد. ربیعی خاطر نشان کرد: اگر در این سالها که ترامپ بود، دولتی ناشی از اکثریت جامعه ایران، در مسند قرار نگرفته بود؛ در این صورت فشارها به مراتب به مردم و کشور بیشتر میشد و اگر دولت، همراهی مردم را با خود نداشت، مقاومت سه ساله و پیروزمندانه را به دست نمیآورد، هرچند مردم در این دوره فشارهایی را نیز متحمل شدند و دولت، نقدها و نگرانیهای آنان را نیز به جان خریداری کرد و برای حفظ مصالح و آرامش جامعه پاسخهای آنانی که سهم زیادی در نگرانیها را داشتند نیز ندارد. سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه دولت حداقلی نمیتواند و نخواهد توانست مطالبات حداکثری جامعه را پیگیری کند افزود: امیدواریم که همه نهادها، سازمانها و دستگاههای دخیل در انتخابات به الزامات مشارکت حداکثری مردم پای صندوقهای رای متعهد باشند و شاهد باشیم که مردم هم در پاسخ و با اعتماد به اثرگذاری رایشان برای آینده کشور، سپردن سکان کشور را به دست دولتی بدون رای اکثریت بر خود روا بدارند. وی با بیان اینکه راه سعادت جامعه پاسداشت رای است گفت: عدم حضور در صندوقها علامتی به تجاوزگری و مشکلات در گرفتن حق ایران از فضای بین الملل و حل نشدن مشکلات است. امیدوارم با تعقل صندوقها را با مشارکت حداکثری پاس بداریم.