ضرورت کنترل ویروس منحوس در ایلام؛ از واکسناسیون سراسری تا اجرای محدودیت های کرونایی
شیوع ویروس کرونا در استان ایلام افزایش یافته امری که نیازمند اتخاذ برنامه هایی از جمله استمرار طرح شهید سلیمانی، واکسناسیون، کنترل مبادی ورودی و اجرای محدودیت های کرونا با توجه به شرایط مردم است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار، امروز در شرایطی قرار داریم که کرونا بازهم در خیابان و کوچه ها حتی در خانه ها هم جولان می دهد و به نظر می رسد هر روز شرایط وخیم تر از گذشته می شود.
باید این نکته را مد نظر داشت که دراین شرایط همه باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم تا بتوان به نحوی کرونا را مهار کرد ودر عین حال محدودیت ها را با توجه به وضعیت مردم اجرا کرد.
آن چه که دیده می شود در این شرایط که استان ایلام و بیشتر مناطق کشور در وضعیت قرمز قرار دارد میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی به شدت کاهش یافته و حتی دیده می شود تردد در جاده های استان ایلام افزایش یافته و گاها شاهد حضور پلاک های سایر استان ها در استان ایلام هستیم امری که رهاورد آن نوید شیوع بیشتر ویروس کرونا را می دهد.
شیوع ویروس کرونا افزایش یافته است
میلاد برحی رئیس بیمارستان امام علی (ع) چرداول در گفتکو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: متاسفانه در شهرستان چرداول هر روز آمار بستری های کرونایی در حال افزایش است.
وی افزود: واکسناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی تنها راه کنترل ویروس کرونا است که نیازمند مشارکت همگانی است.
رئیس بیمارستان امام علی (ع) چرداول تصریح کرد: اجرای طرح واکسناسیون به کنترل ویروس کرونا کمک کرده است که ضرورت دارد تا پروتکل های بهداشتی هم در کنار آن رعایت شود.
باید محدودیت های کرونایی را با توجه به شرایط مردم اتخاذ کرد
"علی فریادی"، کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار گفت: دولت سیزدهم باید با این واقعیت کنار بیاید که کرونا همچنان مهمان ناخوانده ای است که قصد رفتن را ندارد.
وی افزود: واکسناسیون عمومی در حال گسترش است اما حتی کسانی که واکسن زده اند هم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند زیرا کرونا هر روز در حال جهش تازه است که طی آن افراد بیشتری را مبتلا می سازد بنابراین انتظار می رود تا سال های بعد هم در کشور بماند.
فریادی در ادامه گفت: برای کنترل شیوع ویروس کرونا باید محدودیت های را با جدیت دنبال کرد اما با سیاست هایی که معیشت مردم را تامین کند.
کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: در ایران اسلامی خلا توسعه اقتصاد دیجتال به چشم می خورد امری که در سایر کشور با توسعه نرم افزار، سخت افزار، بازی های رایانه ای، پلتفرم ها و... توانسته اند به منبع درآمد خوبی دست پیدا کنند امری که نیاز است که ماهم در آن حضور فعال و برنامه داشته باشیم تا دراین شرایط کسب وکارهای آنلاین طراحی شود.
انتهای پیام / ر