ضعفهای زیرساختی و مدیریتی را نباید با توانمندیهای فناوری کشور در یک سبد دید + فیلم
عماد احمدوند رییس کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره اولویتهای این ستاد برای سال آینده گفت: یک سری اولویتهای موضوعی و کارکردی داریم. مثلا حوزههای سلامت، آب، محیط زیست، انرژی جزو حوزههای موضوعی اولویت دار هستند. وی با اشاره به اولویتها در حوزه کارکردی ادامه داد: موضوع صادرات یکی از اولویتهای چند سال اخیر است که هر چه جلوتر...
عماد احمدوند رییس کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره اولویتهای این ستاد برای سال آینده گفت: یک سری اولویتهای موضوعی و کارکردی داریم. مثلا حوزههای سلامت، آب، محیط زیست، انرژی جزو حوزههای موضوعی اولویت دار هستند.
وی با اشاره به اولویتها در حوزه کارکردی ادامه داد: موضوع صادرات یکی از اولویتهای چند سال اخیر است که هر چه جلوتر میرویم اهمیت این موضوع بیشتر میشود.
احمدوند با بیان اینکه شرکتهای نانویی ایرانی نشان دادند ظرفیت فنی برای صادرات را دارند، عنوان کرد: شرکت هایمان در طول سالیان گذشته محصولات نانویی خود را به بیشتر از 45 کشور دنیا صادر کرده اند؛ لذا این ظرفیت وجود دارد.
رییس کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ادامه داد: باید بتوانیم در مقیاس بالا این ظرفیتها را توسعه دهیم و در این راستا از ظرفیت دفاتر صادراتی که برای صادرات محصولات دانش بنیان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد نانو در بعضی کشورها مانند چین، اندونزی و سوریه ایجاد کردیم، استفاده میکنیم.
به گفته وی، توجه به حوزه صادرات با نگاه به حوزه دانش بنیان باید در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، سازمان توسعه تجارت تقویت شود.
احمدوند در حوزه فناوری نانو در صنایع داخلی رساندن فناوریها به صنایع کشور را جزو اولویتها دانست و گفت: حال حاضر حجم بزرگی از بازار داخلی را دراختیار داریم، صنایعی که رویکرد توسعه فناوری ندارند محصولاتشان در فضای رقابتی جا میماند؛ بنابراین باید بتوانیم و تلاش میکنیم در صنایع اولویت دار ارتباط بین فناورها و شرکتهای دانش بنیان و صنایع کشور را بیشتر کنیم.