طرابلس
طرابلس
وزیر امور خارجه لیبی در با سفر به تهران ظهر امروز با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار خواهد کرد.
خانم نجلاء المنقوش وزیر خارجه و همکاریهای بینالمللی لیبی امروز در جریان سفر به تهران با همتای ایرانی خود دیدار و رایزنی میکند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، 19 اسفند ماه 1401 بعد از پنج دور گفتوگو در عراق و سه دور مذاکره در عمان، در نهایت ایران و عربستان سعودی در پکن توافق کردند که مناسبات دیپلماتیک خود را که از دی ماه 1394 قطع شده بود، از سر بگیرند. مناسباتی که در پی حادثه سفارت و سرکنسولگری عربستان در ایران در 12 دی ماه 1394 در واکنش به اعدام شیخ نمر صورت گرفت و به قطع روابط یکجانبه از سوی عربستان...
دو کشور ایران و لیبی بعد از چندین سال در ماههای اخیر تصمیم به ارتقاء روابط دو جانبه خود گرفته و در همین چارچوب شاهد بودیم که لیبی سطح حضور دیپلماتیک خود در تهران را از کاردار به سفیر ارتقا داد و حدود یک هفته پیش سفیر لیبی در ایران استوار نامه خود را به سید ابراهیم رییسی، رییسجمهوری اسلامی ایران تسلیم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد دیدار امیرعبداللهیان با الهام علیاف، بیان کرد: در ارتباط با آذربایجان خوشبختانه در یک مسیر سازنده دوجانبه قرار گرفته ایم و دو طرف اتفاق نظر دارند.
تهران - ایرنا - در شرایطی بار دیگر روابط سیاسی و دیپلماتیک تهران - طرابلس ارتقا یافته که سفیر جدید لیبی در مراسم تقدیم استوارنامه خود خواستار تقویت جدی همکاریهای تجاری و اقتصادی دو کشور شده است.
سلیمان میگفت علاوه بر فراهمبودن امکانات رفاهی و شرایط مطلوب برای نیروهایش و عدم دخالت ایرانیها در کارهای پرتاب، ایران باید گاهی موشکهایی بهسمت عربستان و کویت نیز شلیک کند.
کارشناسان کمیته حذف تبعیضنژادی سازمان ملل همچنین غارت و تخریب اموال عمومی و خصوصی و نیز گزارشهایی درباره دستگیریهای گسترده و بازداشت معترضان را محکوم کردند.
اعتماد نوشت: حوالی ظهر 14 تیر ماه 1361؛ بنز سفارت ایران در لبنان با 4 سرنشین ایرانی و یک گارد لبنانی حفاظت سفارت، در جاده طرابلس به بیروت در راه پایتخت لبنان بود.
اقتصاد نیوز: همزمان با آغاز شورش واگنرف روسیه که به میدان مانور این گروه تبدیل شده درگیر پس لرزه های قیام شد.
نیروهای تحت فرمان "یوگنی پریگوژین " فرمانده گروه شبه نظامی واگنر به عنوان ارتشی مزدور در راستای خدمت به منافع پوتین گسترشی غیر رسمی در عرصه سیاست خارجی روسیه داشتند. با این وجود، پس از شورش ناکام هفته گذشته پریگوژین پرسشها و ابهامات زیادی در مورد آینده آن گروه به خصوص در قاره آفریقا و کشور سوریه در خاورمیانه مطرح شده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «اسامه حماد» نخست وزیر لیبی که اوایل خرداد از سوی پارلمان این کشور مأمور تشکیل کابینه شد، از «ریچارد نورلاند» فرستاده ویژه آمریکا به این کشور خواست به حاکمیت دستگاه قضائی لیبی احترام گذاشته و با جانبداری از یک جریان خاص، در امور داخلی این کشور مداخله نکند. وی افزود: سخنان نورلاند در رسانههای خبری، مداخله آشکار در امور داخلی...
مقاله «ایرانیان نژادپرست نیستند» بازتاب فراوان داشت و بعد از آن بحث بر سر کلمه «خوزستان» درگرفت. چون این مباحثه نه میان دو شخص بلکه دو طیف فکری است و همچنان حاوی اشارات تازه در نوشته ها و جوابیه هاست این نقد نیز منعکس میشود...
گروه نظامی واگنر چون عصای سحرآمیزی در دست پوتین بود تا در کشورهای مختلف، زیرپوستی و مخفیانه دخالت مسلحانه می کرد و معادلات نظامی را به سود خود و هم پیمانانس تغییر می داد. حالا اما این عصای سحرآمیز آنچنان قوی شده که در برابر جادوگر قد علم کرد و پوتین و ارتش روسیه را بی آبرو ساخت.