طرابلس
طرابلس
اعتماد نوشت: حوالی ظهر 14 تیر ماه 1361؛ بنز سفارت ایران در لبنان با 4 سرنشین ایرانی و یک گارد لبنانی حفاظت سفارت، در جاده طرابلس به بیروت در راه پایتخت لبنان بود.
اقتصاد نیوز: همزمان با آغاز شورش واگنرف روسیه که به میدان مانور این گروه تبدیل شده درگیر پس لرزه های قیام شد.
نیروهای تحت فرمان "یوگنی پریگوژین " فرمانده گروه شبه نظامی واگنر به عنوان ارتشی مزدور در راستای خدمت به منافع پوتین گسترشی غیر رسمی در عرصه سیاست خارجی روسیه داشتند. با این وجود، پس از شورش ناکام هفته گذشته پریگوژین پرسشها و ابهامات زیادی در مورد آینده آن گروه به خصوص در قاره آفریقا و کشور سوریه در خاورمیانه مطرح شده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «اسامه حماد» نخست وزیر لیبی که اوایل خرداد از سوی پارلمان این کشور مأمور تشکیل کابینه شد، از «ریچارد نورلاند» فرستاده ویژه آمریکا به این کشور خواست به حاکمیت دستگاه قضائی لیبی احترام گذاشته و با جانبداری از یک جریان خاص، در امور داخلی این کشور مداخله نکند. وی افزود: سخنان نورلاند در رسانههای خبری، مداخله آشکار در امور داخلی...
مقاله «ایرانیان نژادپرست نیستند» بازتاب فراوان داشت و بعد از آن بحث بر سر کلمه «خوزستان» درگرفت. چون این مباحثه نه میان دو شخص بلکه دو طیف فکری است و همچنان حاوی اشارات تازه در نوشته ها و جوابیه هاست این نقد نیز منعکس میشود...
گروه نظامی واگنر چون عصای سحرآمیزی در دست پوتین بود تا در کشورهای مختلف، زیرپوستی و مخفیانه دخالت مسلحانه می کرد و معادلات نظامی را به سود خود و هم پیمانانس تغییر می داد. حالا اما این عصای سحرآمیز آنچنان قوی شده که در برابر جادوگر قد علم کرد و پوتین و ارتش روسیه را بی آبرو ساخت.
این هزینه تجاوز و اشغالگری است. تجاوز نظامی برای گسترش مرزهای کشور، برخلاف گذشته، دیگر نه قابل افتخار است نه ارزشمند بلکه موجی از تبعات منفی را جلب می کند.
گمان میرود در هفتههای پیش از حمله روسیه به اوکراین، مزدوران گروه واگنر حملاتی با "پرچم دروغین" در شرق اوکراین انجام دادند تا به روسیه بهانهای برای حمله بدهند. اکنون، پیامهایی در رسانههای اجتماعی روسیه مبنی بر استخدام مزدوران با دعوت از آنها به 'یک پیک نیک در اوکراین' دیده شده است.
واگنر عمدتاً کهنه سربازان ارتش روسیه را به خدمت میگیرد که باید بدهیهای خود را بپردازند: "آنها از مناطق روستایی میآیند که فرصتهای کمی برای کسب درآمد برای آنها وجود دارد."
هفتهنامه بریتانیایی اکونومیست اسامی جدید شهرهای جهان را برای زندگی بهتر منتشر کرد که پایتخت ایران پایینترین رتبه را در این فهرست دارد.
هفتهنامه بریتانیایی اکونومیست اسامی جدید شهرهای جهان را برای زندگی بهتر منتشر کرد که پایتخت ایران پایینترین رتبه را در این فهرست دارد.
در فهرست سال 2023 واحد اطلاعات اکونومیست از 173 شهر جهان، شهر وین اتریش به عنوان بهترین و دمشق سوریه به عنوان بدترین شهر دنیا برای زندگی انتخاب شده است.