طرحهای گردشگری سدها سریعتر اجرایی شود
تهران - ایرنا - معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اشاره به تاکید سال گذشته رییس جمهوری درباره لزوم بهرهگیری از ظرفیت سدها و تاسیسات آبی برای گردشگری، خواستار تسریع در اجرای طرحهای گردشگری آبی به ویژه در سدهای کشور شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، «قاسم تقیزاده خامسی» امروز پنجشنبه در پنجاه و یکمین نشست مدیران ارشد بخش آب کشور که به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار شد، افزود: نمایشگاهی در آینده نزدیک برای ارائه پروژه های فراخوان داده شده با محوریت فرصت های سرمایه گذاری در طرح های آبی برای گردشگری برگزار خواهد شد و شرکتهای آب منطقه ای به معرفی طرحهای واگذار شده جهت گردشگری و همچنین معرفی ظرفیتهای خود خواهند پرداخت.
در ادامه این جلسه مدیران عامل شرکتهای آب منطقهای به معرفی طرحهای آبی قابل سرمایهگذاری برای گردشگری آبی پرداختند و همچنین چالشها و موانع موجود برای اجرای طرحهای گردشگری آبی را مطرح کردند.
بخش اول این نشست به موضوعات مربوط به بخش حفاظت و بهره برداری همچون اعتبارات سیلاب و مهندسی و مدیریت رودخانهها اختصاص داشت که ابتدا جهانگیر حبیبی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت مدیریت منابع آب ایران توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد، همچنین غزال جعفری مدیرکل دفتر مهندسی رودخانه ها به تشریح دستورالعمل نحوه بهره برداری از مصالح رودخانهای و گزارش هزینه کرد اعتبارات مهندسی رودخانه ها پرداخت.
در این نشست «محمد حاج رسولیها» مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، به تشریح اهداف این گزارش به طور مشروح پرداخت و سپس هر یک از مدیران عامل گزارش عملکرد خود را ارائه کردند.
قاسم تقی زاده خامسی و محمد حاج رسولیها، بر لزوم تعامل هرچه بیشتر شرکتهای آب منطقهای با نمایندگان شورای اسلامی تاکید کردند و مقرر شد شرکت های آب منطقه ای پس از برگزاری نشست هایی با نمایندگان گزارش عملکرد خود را در این زمینه ارائه دهند.
*س_برچسبها_س*