طرح وزارت ورزش برای جانشین پروری در حوزه ورزش بانوان
معاون توسعه ورزش بانوان از طرح وزارت ورزش برای جانشین پروری در این حوزه و آغاز دوره های مربوط به آن از دی ماه خبر داد.
معاون توسعه ورزش بانوان از طرح وزارت ورزش برای جانشین پروری در این حوزه و آغاز دوره های مربوط به آن از دی ماه خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، مهین فرهادی زاد معاون توسعه ورزش بانوان امروز چهارشنبه در نشست خبری از طرح جدید وزارت ورزش در مورد جانشین پروری در حوزه ورزش بانوان خبر داد.
وی البته پیش از پرداختن به این طرح در مورد شرایط ورزش بانوان برای حضور در بازیهای توکیو توضیح داد.
فرهادی زاد در آغاز نشست خبری خود از شرایط حمیده عباسعلی ابراز رضایت کرد و گفت: حمیده به زودی تمرینات خود را شروع خواهد کرد. در برخی از رشتهها مانند تنیس روی میز که امید به کسب سهمیه داریم با رئیس فدراسیون صحبت کردم. اردوها و تمرینات آنها به زودی آغاز میشود البته ورزشکاران در شهرهای خود تمرین میکنند.
وی ادامه داد: در دوومیدانی همین هفته دیداری با مسئولان فدراسیون داشتم. کمیته بانوان در این رشته فعال شده و در جمع ورزشکاران جوان حضور پیدا کردم. فصیحی برای انجام اردو و آمادگی برای کسب سهمیه به خارج از کشور اعزام شده است. فصیحی برای 100 متر تلاش میکند، امیدواریم او هم بتواند سهمیه را بگیرد.
معاون وزیر ورزش یادآور شد: ورزشکاران ما در دوومیدانی رکوردهای خوبی زدهاند که باید در آینده روی آن کار شود. در کمیته بانوان روی این موضوع تمرکز شده و من هم قول دادم هر کمکی از دستم بر میآید انجام دهم. در رشته بدمینتون هم ناامید نیستیم. در تکواندو امید زیادی داریم تا در مسابقات کسب سهمیه نتیجه لازم را بگیرند.
فرهادیزاد همچنین با اشاره به تیراندازی، ادامه داد: تیراندازی هم 4 سهمیه در بخش بانوان کسب کرده است. الهام هاشمی با حمایت آقای دادگر برنامه خود را پیگیری میکند. امیدوارم با آرامش تمرینات را پیگیری کرده و به جای خوب برسند.
وی همچنین با بیان اینکه در بدمینتون پیش از این نماینده داشتهایم، تاکید کرد: امیدمان را ناامیدی از این رشته نمیکنیم ضمن اینکه به تکواندو هم امید زیادی داریم که بتوانیم صاحب سهمیه شویم.
وی با یادآوری اینکه هنوز مسابقات کسب سهمیه آغاز نشده، ادامه داد: به اندازه میزان سهمیههای توزیع شده، سهمیههایی وجود دارد که هنوز توزیع نشدهاند. امیدواریم با آغاز این رقابتها بتوانیم سهمیههای جدیدی در بخش بانوان کسب کنیم.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه در بخش پارالمپیک هم سهمیههایی در بخش بانوان کسب شده و نیاز است تا سهمیههای جدیدی کسب شود.
فرهادی زاد در بخش دیگری از این نشست به اهمیت جانشین پروری و توانمندسازی افراد پیشکسوت برای بهره گیری از توانایی و تجربههای آنها اشاره کرد و گفت: افراد توانمندی داریم که نیازمند آموزش هستند تا وقتی متصدی شدند، بتوانند مفید فایده باشند
وی به برخی اقدامات در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد: موضوع را با فدراسیونها در میان گذاشتیم، بیش از 400 نفر به ما معرفی شدند که پیش از این جزو قهرمانان بودند اما الان از ورزش قهرمانی تا حدی هستند.
معاون وزیر ورزش در امور بانوان با بیان اینکه در این زمینه با نواب رئیس فدراسیونها هم صحبتهایی داشتیم، گفت: باید افراد در رشتههای مختلف تربیت شده و آموزش ببینند تا برای هر رشته از میان اهالی همان رشته برای انتخاب مسئولی مانند نایب رئیس اقدام شود.
فرهادی زاد تاکید کرد: در این زمینه هماهنگیهایی هم با آکادمی ملی المپیک داشتیم، موضوع را در کمیسیون بانوان مطرح کردیم. البته خوشبختانه در حال حاضر در بخش بانوان و به لحاظ نیروی انسانی شرایط خوبی داریم طوری که نمایندگانی داریم که حتی در میادین جهانی به عنوان مربی یا داور حضور داشتند یا حتی برای المپیک انتخاب شدهاند.
وی در ادامه نشست خبری خود بر پیگیری "طرح توانمندسازی و جانشین پروری زنان" تاکید کرد و یادآور شد: از میان 400 نفر معرفی شده و طی آزمون برگزار شده و با در نظر گرفتن شاخصهایی مانند سن، 150 نفر برای حضور در دورههای طرح موردنظر انتخاب شدند.
به گفته وی این دورهها به صورت حضوری و در قالب سه دوره 50 نفره با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود. دوره موردنظر در برگیرنده 54 ساعت آموزش تئوری است.
فرهادی زاد در مورد مدرسین منتخب برای این دورههای آموزشی گفت: برای هر بخش از دوره از بهترین مدرس خانم در آن زمینه استفاده میکنیم، در پایان دوره از شرکت کنندگان آزمون گرفته میشود، چگونگی آزمون به خود مدرسین بستگی دارد.
معاون امور بانوان تاکید کرد که دورههای آموزشی موردنظر از دهه اول دی ماه آغاز میشود.
وی با بیان اینکه در مجموع فدراسیونها به این سمت که از ظرفیت بانوان بیشتر استفاده کنند، پیش رفتهاند، گفت: در جریان امضای تفاهم نامه با فدراسیونها در ارزیابی فدراسیونها توجه به بحث بانوان در سال 98 برای برآورد اعتبارات فدراسیونها مورد توجه قرار گرفت و نشان داد که فدراسیونها در این مسیر حرکت کردند.