«طناز طباطبایی» و «امین حیایی» بهترین بازیگران جشنواره چهلم / «رضا میرکریمی» بهترین کارگردان / سیمرغ بهترین فیلم به «موقعیت مهدی» رسید
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه چهلمین دوره از جشنواره فیلم فجر جمعه شب در سالن اصلی مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد. این مراسم در ابتدا با پخش سرود ملی ایران آغاز گردید. سپس دقایقی آیات قرآن تلاوت شد. سپس محمد سلوکی روی صحنه آمد و ضمن خوشامدگویی به مهمانان مراسم و تبریک بابت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ولادت امام جواد (ع) برنامه را آغاز کرد. سلوکی...
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه چهلمین دوره از جشنواره فیلم فجر جمعه شب در سالن اصلی مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد. این مراسم در ابتدا با پخش سرود ملی ایران آغاز گردید. سپس دقایقی آیات قرآن تلاوت شد. سپس محمد سلوکی روی صحنه آمد و ضمن خوشامدگویی به مهمانان مراسم و تبریک بابت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ولادت امام جواد (ع) برنامه را آغاز کرد. سلوکی ضمن خسته نباشید به وزیر ارشاد محمد خزایی، دبیر جشنواره و هیات داوران از محمود نقاش زاده دبیر جشنواره دعوت برای سخنرانی دعوت کرد. نقاش زاده ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان، ایام فجر انقلاب را گرامی داشت و با یاد کردن از سردار سلیمانی میلاد حضرت جواد (ع) را تبریک گفت. وی اضافه کرد: سینما طی دو سال گذشته از ویروس کرونا آسیب دید و یاد و خاطره از دست رفتگان سینما را گرامی داشت. وی ضمن اشاره به محدویتهای کرونا برای تولید در سینما گفت: سینما گران کمر همت بستند و چرخ تولید را نگه داشتند. وی اضافه کرد: سینمای ایران در چهلمین دوره به درخت تناوری تبدیل شده که شاخههای جوانی از آن برآمده و آنچه امروز داریم دست رنج سینماگران شریف ایران است.
او ضمن اشاره به استاندار سازی فرآیندها در جشنواره امسال گفت: از آیین نامهی دقیق با اهداف روشن و گاه شمار معین که رویههای برای آینده گری پیروی کردیم.
وی افزود: برای ارتقا جشنواره نیازمند آیندهنگری و کمالنگری هستیم. از ابتدا تلاشمان این بود طبق آیین نامه فیلمها را بپذیریم و فشارهای خارج از چارچوب را در کمال احترام نپذیریم.
او ضمن اشاره به سیاستهای فرهنگی گفت: طنین انقلاب در سراسر کشور از طریق سینما شنیده شد.
نقاشزاده ضمن اشاره به سختیها و تهدیدهای کرونا از همه همکاران در ستاد جشنواره و مدیران جشنواره سپاسگزاری کرد و افزود: ما باید مسائل را بازشناسی کنیم و برای آن راه حل اصولی پیدا کنیم. او گفت مماشات و مصلحت اندیشی مشکلات را حل نمیکند و گاهی باید برای اصلاح رویهها، رنجها را هم تحمل کنیم و سرسختانه با نواقص و معایب رو به رو شویم.
این خبر تکمیل میشود...